Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 17-23 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

E drept că planeta comunicării, Mercur, a re­venit în mișcare directă în Rac, dar înaintează încet. În consecință, nu redevenim dintr-odată mobili la minte și la trup, ci ne mai târșâim, cum ar veni, picioarele până miercuri. Asta îl enervează însă pe Marte, aflat în Berbec, care vrea ca totul să se des­fășoare rapid și energic. Ca lucrurile să meargă bi­ne, e nevoie să ne activăm voința de tip marțian și să ne stabilim un obiectiv, fără a forța însă ritmul. În caz contrar, riscăm accidente (în perioada a­ceasta încă minore) sau ciocniri verbale din motive tri­viale, în special în familie. Luna nouă se petrece în seara zilei de luni, în zona Racului, aducând cu sine emoții puternice. Fizic, nu suntem în cea mai bună formă. Eforturile ar trebui evitate, la fel mân­cărurile grase sau dificil de digerat. Chestiunile de familie se pot regla cu mai multă ușurință, de marți încolo, la fel şi cele ce țin de gospodărie, în special dacă e vorba despre țevăria din casă.

Semnele cardinale:

BERBECII pun la cale tot felul de ieșiri cu amicii, de nu-i mai prinzi pe-acasă. Cei din familie s-ar putea să vă ceară socoteală dacă vă neglijați îndatoririle casnice. Reușiți să îi împăcați, după Luna nouă din Rac, dar de ce să nu preveniți aceste nemulțumiri, dacă puteți?

RACII, povestitori pricepuți și înzestrați cu memorie, își recapătă aceste calități, dar mai încet decât și-ar fi dorit. Șefii dvs. ar putea deveni nerăbdători din acest motiv. Nu vă lăsați afectați de atitudinea lor, mai ales de luni încolo, căci de marți, lucrurile vor merge mai bine.

BALANŢELOR le vine mai ușor să comunice cu șefii sau cu autoritățile, deși pot fi exasperate de lentoarea cu care se produce înțelegerea unor situații relativ simple. Cel mai bine le merge celor plecaţi în călătorii lungi, de preferință împreună cu partenerul.

CAPRICORNII dau tonul, fără să-și dea seama, în diverse situații. Asta îi poate supăra pe cei care ar dori să se impună. Or, partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri s-ar putea simți eclipsat de dvs.

Semnele fixe:

TAURII, împinși de la spate de ci­neva dinamic care preferă să stea în ur­mă, pot obține un profit frumușel, alături de aliatul lor secret. Ar fi o greșeală să spuneți asta amicilor. În trafic nu vă va fi ușor să vă mențineți calmul, în special în după-amiaza zilei de luni.

LEII n-au decât de câștigat dacă dau curs invitațiilor primite de la prieteni de a întreprinde ceva interesant. Se pot ivi ocazii în care să aveți noi lucruri de în­vățat sau, dimpotrivă, să arătați ce știți. N-o faceți însă cu ostentație, pentru că treziți invidii.

SCORPIONII lucrează pe rupte. Aveți însă grijă, colaboratorii nu au aceeași putere de muncă și nici aceeași motivație ca dvs., deci nu-i bruscați. Cei care călătoresc ar trebui să aibă grijă cu docu­men­tele de călătorie, dar și cu funcționarii din punctele vamale.

VĂRSĂTORII au acces la informații privilegiate, ceea ce le permite accesul la un proiect amplu, undeva prin septem­brie. Stăpâniți-vă impulsivitatea la volan, mai ales luni. Pe plan amoros vă merge însă bine, căci aici vă avantajează un pic de impulsivitate.

Semnele mutabile:

GEMENII, însuflețiți în continuare de micul benefic, Venus, sunt cei care fac să iasă bine întâlnirile cu prietenii. Aceștia, în schimb, inițiază oportunități. Inițiativelor lor în privința banilor nu ar trebui însă să le dați curs.

FECIOARELE au ocazia de a pune deo­parte niște bani câștigați în urma unei mă­riri de salariu, ori să pornească o afa­cere cu ei. Ce nu-i indicat e să-i facă pe prie­teni părtași, căci nu e un moment potrivit.

SĂGETĂTORII se bucură și de afec­țiunea, și de sfaturile bune ale parte­ne­rului. Dvs. sau copiii dvs. aveți chef de dis­tracții. Acestea se pot dovedi însă cos­tisitoare. Mai ales în cazul în care vă lăsați tentați de jocuri de noroc.

PEŞTII, care au tot avut discuții cu per­soana iubită, s-ar putea să înceapă să se gândească acum că toată povestea devine o mare cheltuială de energie și de bani. Vă lămuriți mai bine după Luna nouă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian