Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Datorită ajutorului dvs., văd cu ambii ochi” (Scrisoarea „Am nevoie de transplant de cristalin la ambii ochi”, F. AS nr. 1307)

Foto: Shutterstock

Stimată „Formula AS” și dragi cititori,

Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat, în urma publicării scrisorii mele „Am nevoie de transplant de cristalin la ambii ochi”. Datorită dvs., văd cu ambii ochi la distanță, iar pentru aproape, port ochelari.

Mulțumesc Fundației „Formula AS”, precum și următorilor donatori: Mariana L. – Iași, Jana S. – Sibiu, Maria G. – Suceava. Să vă răsplătească bunul Dumnezeu în cer și pe pământ. Cu stimă și respect,

CHIRILĂ ASPAZIA – Aleea Unirii 23, b. B3, sc. B, et. 3, ap. 25, Botoșani, jud. Botoșani, cod 710222

„Mă rog lui Dumnezeu pentru toți” (Scrisoarea „Trăim de azi pe mâine”, F. AS nr. 1403)

Doamnă director și stimată redacție,

Subsemnata Ciobotaru Lucica din satul Mă­rășești, com. Ștefan cel Mare, jud. Vaslui, vă mul­țumesc frumos, atât dvs., cât și oa­menilor care m-au ajutat. Cu banii primiți, am re­ușit să urmez tratamentul pe care singură nu mi l-aș fi putut cumpăra nicio­dată.

Dumnezeu să le dea sănătate tuturor celor care m-au ajutat. Mă rog lui Dumnezeu pentru ei. Cu stimă și respect,

CIOBOTARU LUCICA – sat Mărășești, com. Ștefan cel Mare, jud. Vaslui

„Speranța moare ultima” (Scrisoarea „Fie ca șansa să fie de partea noastră”, F. AS nr. 1415)

Stimată redacție,

Mă numesc Daniela Cioca și sunt din Timi­șoara. Pentru început, doresc să mulțumesc re­vistei „Formula AS” pentru publicarea scrisorii noastre, cât și pentru sprijinul acordat. Le mul­țumim și celor care ne-au sunat pentru încurajări și gânduri de bine. Deocamdată, problema noastră de a găsi o locuință nu s-a rezolvat, dar speranța moare ultima. Mulțumim în mod special Fundației „Formula AS” pentru sprijinul acordat. Toată stima întregului colectiv. De asemenea, le doresc multă sănătate cititorilor care au atâta generozitate în suflet.

Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! Cu stimă,

DANIELA CIOCA – Timișoara

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian