Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS: Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Ne-ați ajutat enorm. Mulțumim!” (Scrisoarea: „Ajutați-ne, o iubim mult pe mama!”, F. AS nr. 1370)

Foto: Shutterstock

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Mă numesc Strătilă Ana Miruna, am 16 ani și sunt din Ploiești. Mulțumesc din suflet că ați publicat în revista dumneavoastră scrisoarea intitulată „Ajutați-ne, o iubim mult pe mama!”. Mulțumim în primul rând Fundației „Formula AS” pentru suma de 1900 de lei, cu care am re­u­șit să plătim asigurarea medicală a mamei noas­tre, Anton Mariana Camelia. Ne-ați ajutat enorm, nu aveam niciun ajutor din partea ni­mănui. Dumnezeu să vă dea sănătate!

Cu aceeași recunoștință le mulțumesc și cititorilor dvs. cu suflet mare care au sărit în aju­torul nostru și le dorim sănătate și tot binele din lume. Aceștia sunt: Stela – Constanța, Au­relia P. – Ploiești, Violeta C. – Argeș, Mariana – Plo­iești, Laura A. – București, Steliana B. – Iași, Ma­rina N. – Năvodari, Doina S. – Bucu­rești, Eugenia G. – Suceava, Georgiana F. – Focșani, Robert D. – Roșiorii de Vede, Elena A. – Bucu­rești, Larisa B. – Argeș, Liana B. – Cluj, Stela I. – Timișoara, Stela G. – Iași, Da­niela M. – Vran­cea, Viorica S. – Cluj, Domnica D. – Târ­gu-Jiu, Elena H. – Sibiu, Iosefina C. – Bacău, Petru P. – Sălaj, Sabrina N. – Vrancea, Mimica L. – Oradea, Viorica B. – Tecuci, Daniela N. – Vâlcea, Maria M. – Baia Mare, Gabriela – București, Măndița N. – București.

Din ajutorul primit, am reușit să strângem o sumă de bani, cu care am achitat chiria și între­ținerea blocului. (Noi stăm cu chi­rie și nu am reușit să plătim la timp.) Pe data de 2 octombrie 2019, mama a fost operată de even­trație abdominală multisaculară, o intervenție chirurgicală cu riscuri și recuperare îndelungată. Din păcate, mama mai are nevoie de încă o operație, de data asta în zona vaginală. Am făcut o programare la Spitalul Militar din București, dar din cauza Covid 19, a fost anunțată că nu se mai fac internări. Noi, în perioada aceasta, avem o situație mai grea. O să vă dau câteva detalii din viața noastră: eu, Strătilă Ana Miruna, am 16 ani. Mai am o soră pe nume Strătilă Raluca Nicoleta, care are 14 ani și jumătate. Stăm cu chirie în Ploiești, unde am venit de la țară, ca să putem învăța. Tatăl nostru a decedat când eram noi mici, în 2008, mama crescându-ne singură. Are 49 de ani. A lucrat într-un magazin, dar când patroana a aflat că trebuie să se opereze, i-a des­făcut contractul de muncă, spunând că maga­zinul intră în faliment.

Nu avem bunici sau rude care să ne ajute. Eu, Mi­runa, și sora mea, Raluca, vă rugăm din su­flet, dacă puteți să ne mai ajutați o dată financiar. Ne dorim foarte mult ca mama să ajungă la cli­nică, ca să fie operată. Ajutorul dumneavoastră ne va fi de mare folos. Luați-ne în seamă rugă­min­tea. Vă rog! Vă dorim sănătate multă dum­nea­voastră, colectivului redacțional și cititorilor revistei. Mulțumim,

STRĂTILĂ ANA-MIRUNA – Șos. Nordului nr. 7, bl. 12, sc. A, ap. 14, Ploiești, jud. Prahova, cod 100084

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian