Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

„Vă mulțumesc că m-ați ajutat să trăiesc, din nou, în lumină” (Scrisoarea: „Rog să fiu ajutat pentru a scăpa de orbire”, F. AS nr. 1422)

Foto: Shutterstock

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Iubita mea revistă „Formula AS”,

Mă numesc Cioplea Ion, din comuna Zorleni, județul Vaslui, și vă adresez această scrisoare pentru a vă mulțumi din suflet, cu privire la bunăvoința de a înțelege problema cu care mă confrunt.

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu, care a ascultat glasul meu, prin intermediul dvs., de a mă ajuta financiar în vederea unei operații la singurul ochi cu care mai vedeam. În cazul în care nu o fă­ceam, rămâneam orb pen­tru tot restul vieții. Mulțu­mesc din tot sufletul, tuturor medicilor și personalului medical auxiliar, pentru inte­resul și dăruirea profesională de care au dat dovadă în aceas­tă operație reușită, în urma căreia mi-am recăpătat vederea, trăind acum în lumină. Dumnezeu să le dea sănătate sufletească și trupească și cititorilor revistei dvs., care au as­cul­tat rugăciunea, adăugându-și prinosul, banilor pri­miți de la Fundația „Formula AS”.

Cu credință și dragoste, rog pe milostivul Dumnezeu să vă răsplătească minunatele acte de iubire pe care le faceți pentru suferinzii aflați în mare necaz și nevoie, dăruindu-vă dvs. și deose­biților dvs. colaboratori sănătate, pace și binecu­vân­tare!

Cu sentimente de deosebită recunoștință și profund respect,

ION CIOPLEA – comuna Zorleni, jud. Vaslui

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian