Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Izabela vrea să-și termine școala”

Bună ziua. Mă numesc Mateiașu Aurora Ra­mona și locuiesc în orașul Cluj Napoca. Sunt mama unei fetițe cu numele de Izabela, care în noiembrie anul acesta a împlinit 15 ani, fiind elevă în clasa a IX-a la o școală profesională unde se specializează în meseria de coafor stilist. Problema mare este că în momentul de față nu îi pot asigura îm­brăcămintea de care are nevoie, rechizitele șco­lare necesare, abia mă descurc cu pâinea de zi cu zi. După pandemie mi-am pierdut locul de muncă, iar starea sănătății mele este precară (sufăr de boala Addison). În prezent lucrez ocazional, atunci când îmi găsesc câte ceva de muncit. Menționez că Izabela este o fetiță cuminte, deșteaptă, sensibilă și are cei 7 ani de acasă. Sper ca în curând să îmi gă­sesc un nou loc de muncă, dar până atunci le cer ajutorul oamenilor cu suflet mare, cei care sunt părinți îmi înțeleg, cu siguranță, necazul, să mă ajute să reușesc să împlinesc dorința fiicei mele de a merge la școală în continuare, până îmi voi găsi și eu un loc de muncă.

Vă mulțumesc mult pentru că le dați ocazia oamenilor fără posibilități să își exprime în această revistă gândurile și situațiile grele prin care trec!

Cu multă stimă și respect,

MATEIAȘU AURORA RAMONA – str. Traian nr. 17, ap. 15, Cluj-Napoca, cod 400046

„Bolile îmi năpăstuiesc viața și sufletul”

Stimată doamnă director,

Mă numesc Boșcu Mioara, domiciliez în Foc­șani, și vă scriu aceste rânduri într-o perioadă grea a vieții mele, când bolile mi-au năpăstuit viața și su­fletul. Am suferit o operație de extirpare a ute­rului, fac citostatice, am coxartroză bilaterală, dia­bet zaharat, obezitate destul de avansată, hepatită cronică evolutivă. În afară de diagnosticele sus men­ționate, am și o serie de suferințe sufletești. Sunt singură, neajutorată, cu o pensie minimă (nu-mi ajunge nici pentru hrana și plata utilităților). De multe ori închid televizorul când văd acest prăpăd care s-a întins în țară și în toate țările din lume, din cauza acestui virus nemilos. Sunt singură în lo­cuința mea modestă, nu am pe nimeni. Soțul m-a pă­ră­sit din ca­uza si­tuației me­­­di­cale prin care trec. Când mă a­plec asupra mor­­mântului pă­­rin­ților, îmi vi­ne să strig: „Ieșiți voi, să intru eu!”.

Apelez la revista dvs. pen­tru un ajutor financiar, ne­cesar procurării nume­roaselor medicamente, luate zilnic cu pumnul. Ci­tesc săptămânal această revistă minunată, un izvor nesecat de speranță și ajutor pentru cei bolnavi și năpăstuiți. Din paginile revistei „Formula AS” mi-am dat seama că nu sunt singura persoană care se află în impas! Mă rog la bunul Dumnezeu să dăi­nuiți, atât pentru sănătatea dvs., cât și a tuturor per­soanelor implicate în rea­lizarea minunatei reviste! Așa să vă ajute bunul Dumnezeu!

Cu deosebit respect,

BOȘCU MIOARA – str. Aleea Școlii nr. 6, bl. H8, sc. 2, et. 4, ap. 40, Focșani, jud. Vrancea, cod 620031

(Anexez prezentei scrisori documentele medi­cale, copie act de identitate, cupon pensie, con­sim­țământul scris și semnat.)

„Împart greu pâinea la șapte guri”

Bună ziua! Mă numesc Mondoc Mihaela, și sunt mama a șapte copii, dintre care și un nepoțel. Trăim toți într-un apartament modest, cu două ca­mere, dar datoriile ne copleșesc. Trăim din alocația copiilor și muncim pe unde apucăm. Având în ve­dere că ne-ați mai ajutat și acum trei ani, nădăjduim ca un om cu suflet bun și credință în Dumnezeu să ne mai întindă încă o dată o mână de ajutor. Ne este foarte greu! Împart greu pâinea la șapte guri. Copiii merg toți la școală, și eu fac eforturi enorme ca să îi întrețin. Vă rog frumos să mă ajutați!

Am cont deschis pe numele meu, MONDOC MI­HAELA, la BRD, Agenția Frații Golești, cont în lei RO34BRDE030SV07715530300.

MONDOC MIHAELA – str. I.C. Brătianu nr. 51, bl. 13, sc. A, ap. 13, et. 2, Câmpulung Muscel, jud. Argeș, cod 115100

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian