Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

“Ne-a ars și nouă focul în vatră” (Scrisoarea: „Vreau să-mi îndeplinesc cea mai mare dorință a mea, aceea de a răzbi în viață învățând carte, și astfel să scap de sărăcie”, F. AS nr. 1436)

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, iubiți cititori, scumpă doamnă Sânziana Pop,

Sunt Mirela Matei-Iliescu, mama lui David, băiețelul din Abrud-Alba, ce v-a scris în luna au­gust a acestui an… Nu pot să încep această scri­soare, fără a mulțumi, înainte de toate, citito­rilor acestei minunate reviste, care ne-au întins mâinile ca să ne scoată din groapa adâncă a deznădejdii. Sunt prea săracă în cuvinte pentru a vă mulțumi în­deajuns! De aceea îl rog pe Bunul Dumnezeu să vă răsplătească El binele făcut, să vă dea bucurie pentru inimile de aur care vă bat în piept.

Cu lacrimi în ochi vă mărturisesc că prin ajutoarele dvs., anul acesta este singurul an în care am intrat în iarnă cu o mașină mare de lemne, pe care am cumpărat-o din bănuții care s-au strâns. Ne-a ars și nouă focul în vatră și prin hornul casei bătrâne a ieșit fum.

Dar cea mai mare bucurie pe care aș vrea să o împărtășesc cu dvs. este faptul că de săptămâna viitoare, ne vom muta într-un aparta­ment cu patru camere, pe care ni-l oferă, cu chirie, o doamnă căreia i s-a făcut milă de familia noastră, după ce a citit scrisoarea publicată în re­vistă. După 6 ani de rugăminți in­sistente la vechiul domn primar și alte 3 luni la noul domn primar, și de refuzuri din partea autorităților locale și județene, Bunul Dumnezeu ne-a scos în cale această doamnă, care s-a înduioșat de situația noastră și ne va găzdui, cu chirie, pe termen nelimitat! Și minunea nu s-a oprit aici. Fiindcă apartamentul în care ne vom muta este gol, un domn cu suflet mare din București ne-a promis că ne va cumpăra toate cele necesare pentru o casă. Binecuvântările cerești și pămân­tești să înlo­cuiască înmiit, de acolo de unde s-a luat, pentru a ne ajuta pe noi!

Nu pot încheia scrisoarea fără să le mulțumesc persoanelor care le-au trimis copiilor tablete, laptop-ul și te­lefonul, pentru ca să-și desfă­șoa­re orele on-line. În pragul nou­lui an, vă urăm ca Prun­cul Sfânt care s-a născut de Săr­bătoarea bucu­riei, Crăciunul, să vă dăruiască pază, liniște, bunăstare și tot ce vă do­riți!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, îm­preună cu cei dragi dumneavoastră!

Cu respect și mulțumire,

MIRELA MATEI-ILIESCU

“De-acum înainte, vă voi dedica toate rezultatele bune pe care le voi obține la școală!

Dragii mei,

Sărut mâna tuturor! Vă salută David-Alexandru, băiețelul din Abrud care v-a scris și pe care l-ați ajutat cu dărnicie și bunătate. Vă mulțumesc pentru că ne-ați făcut viața de elevi mai ușoară și ne-ați îmbucurat sufletul. Eu și frații mei vă mulțumim pentru tabletele, telefonul și laptopul pe care ni le-ați tri­mis, dar și pentru bănuții primiți, cu care mama a cumpărat lemne, medi­camente pentru bunica, hăinuțe, încăl­țăminte și mân­care, ce a lipsit multă vreme pe masa noastră. Dar cel mai mult și mai mult, eu mă bucur că mama mi-a cumpărat un glob pământesc mare, pe care mi-l do­ream de mult, deoarece îmi place foarte mult geografia.

Poate că nu știu să vă mulțumesc cum trebuie pentru sprijinul dat, dar vreau să vă spun că vă voi dedica toate rezultatele bune pe care le voi obține de-acum încolo, la concursurile și olimpiadele școlare. Și sper ca asta să vă fie o mulțumire ce vine din tot sufletul meu!

Vă sărut mâinile tuturor, cu mult drag, și vă dedic un Colind de Crăciun!

DAVID

Colind

Am venit din depărtare

Să v-aducem o urare

Și-un dar la fiecare.

Să aveți un an frumos

Și o viață cu folos

O viață cu Hristos!

Dar și pace vă dorim,

Bucurie și alin

Și credință pe deplin!

Îndurarea Domnului,

Binecuvântarea Lui

Și arvuna Cerului.

Azi noi toți v-am colindat

Gânduri bune v-am lăsat

Iar de-o fi să dați de greu,

Amintiți-vă mereu

Că există Dumnezeu!

Să rămâneți cu Iisus,

Ținta să vă fie sus,

În Împărăția Sa,

Veșnic ne vom bucura!

Un an de fericire

Un an cu iubire,

Dumnezeu să vă dea

La toată familia,

Prin Iisus Hristos, Mesia!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian