Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„La doar 6 ani, fetiței mele i-au crescut sânii” (Răspuns pentru Anonimă, F. AS nr. 1027)

Foto: Shutterstock

Și eu, ca și dvs., m-am confruntat cu o problemă asemănătoare. În urmă cu aproximativ trei ani, fe­tița mea cea mică mi-a spus că o dor sânii și că au început să-i crească. Eu mă speriasem foarte tare, însă, având un vecin medic, i-am povestit imediat ce se întâmplă cu fetița mea. Mi-a prescris același unguent pe care-l folosește fetița dvs. (Masto­pro­fen) și, în scurt timp, fe­ti­ței mele i s-au retras sânii. Acum are 10 ani și jumă­ta­te și de-abia au început să se dezvolte normal. Nu vă speriați, urmați în con­ti­nuare tratamentul indicat de medic. Multă să­nătate!

MARIANA – Buzău

„Sora mea suferă de osteoperiostită” (Răspuns pentru RALUCA, F. AS nr. 1104)

Și eu am suferit de aceeași boală și m-am vindecat cu ajutorul cataplasmelor calde cu terci făcut din ur­mă­­toa­rele plante medicinale: cașul-popii (nalbă), cim­bru, spânz și mărul-lupului. Plan­tele calde, după fier­be­re, le-am amestecat cu făină de orz și bitter suedez până când au ajuns de con­sis­tența unui terci. L-am în­tins pe o pânză de bum­bac curată, apoi l-am aplicat cald pe obraz. Intern, pe gingia învelită într-o com­pre­să sterilă, am aplicat argilă. De asemenea, am mai fă­cut și spă­lături cu ceai de gălbenele și mușețel, în părți egale.

EUGENIA

„Atunci când învață, fiica mea își smulge, involuntar, genele și sprâncenele” (Răspuns pentru SANDA R. – Brăila, F. AS nr. 1115)

1. Soluțiile de genul lipirii sprâncenelor cu leu­coplast n-au nici un sens, pentru că ceea ce face involuntar fiica dvs. este expresia unei tensiuni interioare și în direcția aceasta trebuie îndreptate investigațiile. Nu v-aș re­comanda tra­tamente psi­hiatrice; nu ajută organis­mul să se echi­libreze prin forțele pro­prii, ba pot fi chiar dăunătoare. În schimb, foarte benefic este trata­men­tul homeopatic de fond, lipsit complet de reacții ad­verse. Așa-zisele proble­me „pe fond nervos”, indiferent sub ce formă se manifestă, sunt mult mai ușor de tratat pe această cale decât patologia orga­nică.

LUMINIȚA P.

2. Fiica dvs. suferă de un dezechi­libru nervos pasager, pe fond de stres. Sunt sigur că se va vindeca rapid, dacă va bea zilnic două căni de infuzie de sulfină și coada-calului, 2 lingurițe la o cană de 300 ml. Cura durează 30 de zile. Multă sănătate!

NICOLAE P.

„Am polipi hiperplastici gastrici” (Răspuns pentru MARIANA B., F. AS nr. 1433)

Cunosc prea bine situația dvs., căci am trecut și eu printr-o împrejurare asemănătoare, chiar dacă mai puțin traumatizantă. Acum 6 ani, am fost diag­nosticată cu polipi gastrici (diagnosticul pus de medici a fost: hiperplazie glan­dulară pseudopo­li­poidă), dar și cu polipoză colo­nică (numeroși polipi apăruți pe colon).

Am urmat tratamentele prescrise de medicii specialiști, dar fără să am vreun rezultat vizibil. Într-una din zile, o colegă de serviciu care știa de suferința mea mi-a dat un număr din revista For­mula AS, în care un domn trimisese o scrisoare de mulțumire pentru vindecarea de boala pe care-o aveam și eu. Am sunat la numărul de telefon pe care l-am găsit în revistă, 0748/11.24.20, și am început imediat tratamentul cu remediile naturale ale d-nei dr. Himovith. Odată cu ele am primit și regimul alimentar care îmi fusese recomandat po­tri­vit afecțiunii mele, și pe care l-am urmat cu sfin­țenie. Din fericire, organismul meu a răspuns bine la acest tratament, iar rezul­tatele nu s-au lăsat aștep­tate. Am început să văd îmbunătățiri încă după prima perioadă de cură, iar după șapte luni, când am făcut RMN-ul, rezultatul era mai mult decât încurajator! După atâția ani mă consider însănă­toșită, și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Mențio­nez că încă iau cu titlul de „în­treținere”, cam 4 luni pe an, aceste remedii din plante, ca să fiu sigură că polipii nu vor reci­diva. Dacă veți lua hotărârea să urmați tratamentul dr. Himo­vith, să știți că este ușor de urmat, scăpați de drumuri la medici, de dureri și de gânduri negre. Vă doresc multă sănătate!

VICTORIA T. – Alba-Iulia

„Am dureri de cap, amețeli și grețuri” (Răspuns pentru LILIANA S. – Alba Iulia, F. AS nr. 1444)

Am suferit și eu de amețeli asemănătoare, nu de aceeași intensitate, dar foarte deranjante. Am căutat pe internet, și mi s-a părut că ar fi vorba de o pro­ble­mă de echilibru. Se pare că otolitele s-au mișcat, și de aici senzația de vertij. Am căutat apoi pe youtube și am găsit mai multe exerciții propuse de medici osteopați și chiropracticieni. Am căutat apoi și cauza emoțională, care ar putea fi niște eveni­men­te care se succedau cu repeziciune în viața mea și nu le puteam urmări. Am încercat mai multe exerciții fizice, până am găsit un set care a dat rezultate. Setul este format din 3 exerciții. Primul constă în așezarea în genunchi, cu capul aplecat în față și sprijinit pe podea, mâinile întinse în față, similar cu o rugăciune musulmană. Se face 10 mi­nute zilnic. Al doilea exercițiu: stând așezat pe vine, cu genunchii depărtați, coatele așezate pe genunchi, cu palmele împreunate, ca în rugă­ciu­nea budistă, se respiră profund, de minimum 12 ori. Al treilea exercițiu se face lângă un perete, culcat pe spate, cu picioarele (de la mijloc în sus), ridicate vertical pe perete, 15 minute zilnic. Acest exercițiu a func­ționat cel mai bine pentru mine, apă­rând rezultate după prima practică. Caută și vei găsi, cere ajutor și ți se va da. Sper să vă ajute!

MIRCEA F.

„Sufăr de spondilită anchilopoietică de 15 ani” (Răspuns pentru A. POPA – Arad, F. AS nr. 1444)

Pentru început vă recomand baia de șezut cu coada-calului (Equisetum arvense), care, acționând în profun­zime, detensionează presiunea renală exercitată asupra nervilor în plan as­cendent. Luați de la Plafar 2-3 cutii cu ceai de coada-calului. Se pun 100 g plantă uscată (aprox. 2 cutii) în 3 l apă rece, timp de 5 ore. Seara se va fierbe, apoi se strecoară. Tur­nați ceaiul fierbinte într-un lighean care să intre în vasul de toaletă. Veți beneficia astfel de baia de abur binefăcătoare timp de 20 de minute. Apoi, fără a vă șterge, îmbrăcați repede un halat din prosop și vă așe­zați în pat, bine acoperit. Apa rămasă nu se arun­că, ea putând fi folosită pentru încă două proceduri.

Știind că în această boală tendoanele se rigidi­zează, vă propun să folosiți un leac mai puțin cu­nos­cut, și anume – ionizarea negativă a toracelui (spate) cu ajutorul „pernei de ferigă”. Folosiți 8-9 frunze de ferigă, cu spori, pe care le uscați pe o coa­lă mare de hârtie, timp de 2-3 zile. Apoi le deșertați într-o față de pernă, scuturând și praful uscat al sporilor de pe hârtia pe care s-au uscat. Puteți să vă odihniți de acum cu spatele pe perna din ferigă. (Feriga de munte o puteți pro­cura din oraș, de la florărese.) Pentru suferința picioa­relor, vă recomand experiența unui prie­ten apropiat care a obți­nut rezul­ta­te remarca­bile folosind pedala mașinii de cu­sut (după ce a scos cureaua de pie­le) pentru exer­ciții zilnice de recu­perare.

Cu încredere în leacurile din Grădina Domnului, veți reuși, veți învinge, din mila lui Dum­ne­zeu, pe calea cea dreaptă.

DANA – București

„Tata are hepatită cronică persistentă” (Răspuns pentru MIRUNA S., F. AS nr. 1444)

Păpădia este un remediu foarte apreciat în bolile biliare și în cele hepatice. Salata din frunze de pă­pădie și cea din tije florale de păpădie (6-10 tije zilnic) sunt remedii cunoscute în hepatita cronică.

Această plantă rezistă bine și sub stratul de zăpadă, datorită principiului amar-tonic pe care îl conține. Dar am intrat în iarnă și de aceea este bine ca tatăl dvs. să consume extract moale de păpădie, în capsule de 0,20 g, 2-5 capsule/zilnic, la mese.

De asemenea, tinctura de păpădie, în cură de 3 săptămâni, o săptămână pauză, 15-30 picături, de 2-3 ori pe zi.

Pentru durerea asociată bolii, resimțită până sub omoplatul stâng, există un remediu miraculos, Pe­dicuța, singura plantă care conține radiu și aduce alinare rapidă în orice durere. Este ușor să umpleți o șosetă de bumbac (culoare deschisă) cu conținu­tul unei cutii cu ceai de pedicuță. Nu vă rămâne decât să o fixați pe locul dureros și, într-un răstimp scurt, suferința va înceta. De uz intern: o singură cană cu ceai de pedicuță, băută dimineața, pe sto­macul gol. Vă las să aflați singur de ce este în stare. Multă sănătate și bucurie în familie vă urează cu drag,

DANA – București

„Solicit un leac pentru poliartrită reumatoidă” (Răspuns pentru EUGENIA – Râmnicu Sărat, F. AS nr. 1446)

Pentru că suntem la începutul unui an nou, do­resc în primul rând să transmit magnificei și incon­fundabilei reviste de suflet „Formula AS” cele mai alese mulțumiri pentru toate aparițiile sale din 2020, care au făcut lumină în multe necazuri și au adus atâta bucurie fidelilor cititori.

Privind suferința dramatică și îndelungată a doamnei Eugenia, îi recomand să ia cât de repede, și cu încredere, legătura cu excelentul terapeut, doamna Lili Colotin din Galați, tel. 0743/92.18.35. Personal, am beneficiat de tratamentul oferit, și după trei luni m-am vindecat, iar acum am și uitat de suferință!

Închei cu cele mai bune gânduri și urări de noi succese „Formulei AS”, în provocatorul an 2021.

NICULAE BICA

„Gonartroza și coxartroza m-au imobilizat la pat” (Răspuns pentru MAGDALENA, F. AS nr. 1448)

Cumpărați de la Plafar Boswellia serata (tă­mâie) și faceți tratament conform prospectului de pe flacon, 3 luni, cu pauză de 2 săptămâni (3 fla­coane pe lună).

MARGARETA – Vaslui

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian