Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Fetița mea are un sân mai mare și unul mai mic” (Răspuns pentru IULIA, F. AS nr. 1237)

Foto: Shutterstock

La 14 ani, și eu aveam un sân mic și celălalt aproa­pe dublu, doar că nu mă deranja; mai degra­bă, m-a de­ranjat ușoara asimetrie facială care s-a mai accen­tuat în timp – și, dacă motivul e cel pe care-l bănuiesc eu, și pe fetița dvs. o paște aceeași asimetrie. Ei bine, ca­uza este ceva la care cred că nici nu vă gân­diți: asi­me­tria coxalelor. În urma manevrelor de la naștere (m-am năs­cut foarte greu, cu for­cepsul – am primit chiar com­pli­mente că sunt foarte reușită pen­tru modul în care am venit pe lume!), un picior a rămas cu apro­ximativ 1 cm mai scurt. Ceea ce putea fi remediat atunci, dar me­di­cul n-a dat atenție, a fost oare­cum corijat de co­loa­nă, după ce am început să merg. Zic oarecum, pentru că nu mi-a afectat mersul (diferența era prea mică pentru ca să șchiopătez), în schimb, coloana s-a curbat ușor, pre­luând ea diferența. În timp, pe partea unde pi­cio­rul e mai scurt, apar diverse probleme de sănătate și, în plus, devii ușor asimetric în plan lateral.

Cum de­pis­tați dacă e vorba de asimetria șol­durilor:

* Puneți fetița să arate, cu mâinile, „V”-ul victoriei, depărtând cât mai mult arătătorul de degetul mijlociu. Distanța din­tre cele două de­gete trebuie să fie aceeași la am­be­le mâini; pe partea cu piciorul mai scurt, unghiul va fi mai as­cu­țit.

* Priviți unghiul format de cele patru degete unite față de degetul mare de la mâ­nă, depărtat la maximum (formând un „L”) – tre­bu­ie să fie de 90°; pe partea unde piciorul e mai scurt, unghiul va fi ascuțit.

* Legați-i fe­ti­­ței un cor­don peste talie. Ar trebui să stea per­pen­di­cu­lar pe linia verticală a trupului, dar va fi ușor mai sus pe partea unde piciorul e mai scurt. Ar mai fi și alte semne, dar mi-ar trebui un spațiu mai amplu să le pot enumera pe toate. În plus, fetița are doar 14 ani și asi­metria abia acum se con­tu­rea­ză.

Cum se remediază: prin refle­xo­logie (masaj pe tal­pa piciorului și coloană) și anu­mite manevre de tra­gere a piciorului mai scurt, pentru ca acesta să revină în po­ziția corectă (ar fi bine să găsiți un osteopat). Tra­tamentul se poate face la orice vârstă. Dacă am reușit eu, la 40 de ani, la 14 ani reușita e garantată. Vă recomand să citiți car­tea „Mi­ra­co­lul secolului XX”, de Ma­sayuki Saionji, apărută în 1992. Dacă mi-ar sta în putere, i-aș obliga pe toți orto­pezii, masorii etc. să o în­vețe ca pe Biblie, iar la în­ce­put de an școlar, în­vă­­țătorii, când cer copiilor să pre­zin­te batistuța și un­ghiile tăiate (s-o mai fi purtând?…), să le ceară și „V”-ul vic­to­riei. Ar fi ex­traor­di­nar dacă cei care au ca do­me­niu de acti­vitate să­nă­tatea sau edu­ca­ția ar fi con­știenți de im­por­tanța pe care o are simetria coxa­lelor pentru să­nă­tate, nu numai în plan fizic. Astfel s-ar putea pre­ve­ni mul­te suferințe ul­terioare.

MELANIA – Iași

„Teama de moarte mă macină zi și noapte” (Răspuns pentru RALUCA, F. AS nr. 1323)

Aceleași probleme le-a avut și fiica mea, în vârstă de 26 de ani, fapt care mi-a produs o mare suferință. Am dus-o la doi medici psihiatri, i s-a administrat tra­ta­­ment medicamentos intensiv, dar a avut doar o ame­lio­rare pe termen scurt. Imediat ce înceta să ia me­di­ca­mente, starea ei se înrăutățea, parcă mai mult decât la în­ceput. Nu vă spun ce reacții adverse îi provocau me­di­camentele. Până într-o zi, când am citit în „Formula AS” despre reflexoterapie. M-am în­drep­tat spre un cabinet, deși aflasem de mai multe te­ra­pii necon­ven­ționale. Cred că așa a vrut Dumnezeu. La cabinet, fiica mea și-a găsit liniștea și echilibrul după numai 20 de ședințe de reflexoterapie, combinate cu un trata­ment naturist recomandat de un specialist fito­terapeut – cure de su­curi pre­pa­rate din: 300 g morcov, 100 g țelină, 60 g spa­nac, 30 g pătrunjel – zilnic, timp de minimum 30 de zile. A urmat și o cură cu ceai de odolean. Apoi, a luat ge­lule cu pă­du­cel (3 pe zi, în timpul mesei, luate cu un pahar de apă), gelule cu vale­riană (câte 2 înaintea cinei și 2 la culcare, în caz de insomnie). De asemenea, s-a sim­țit foarte bine în urma ad­mi­nistrării unui ceai pre­pa­rat din ur­mă­torul amestec: flori de le­vănțică – 10 g, frunze și flori de pă­ducel – 25 g, talpa-gâștei – 30 g, fructe de ana­son – 15 g, rădăcină de valeriană – 20 g (o lin­gu­riță de amestec la o cană de apă în clocot). Se bea sea­ra, la culcare. După ședințele de refle­xo­te­ra­pie, fiica mea a scăpat de fri­ca ce o stă­pâ­nea per­ma­nent și de accesele de plâns. Starea de depresie a dispărut, și-a re­luat activitatea și sunt foarte mul­țumită de rezultatele tra­ta­men­tului. Vă doresc să­nătate și liniște su­fletească!

MARIA – București

„Fiul meu a fost diagnosticat cu candidoză intestinală” (Răspuns pentru LAURA – Brăila, F. AS nr. 1446)

Am și eu un copil în vârstă de 26 de ani, care a avut aceeași problemă cu candida. El a făcut și bucală, și genitală, și intestinală. A luat foarte multe medicamente, și tot nu a scăpat. Citind răspunsul mai multor persoane care s-au tratat la Cabinetul „Lacrima Naturii” din București, ne-am progra­mat pentru o consultație și am fost foarte încântată să văd cu câtă atenție a fost consultat băiatul meu. A urmat un tratament prescris pentru distrugerea candidei și după două luni de tratament, a făcut din nou analizele și totul este perfect. Nici urmă de candida! Vă îndrum către acest cabinet naturist.

Vă mulțumesc, „Formula AS”, că numai da­torită celor publicate de dumneavoastră ne ușurăm suferința de foarte multe ori. Cu drag,

MARIA A. – București

„Cum pot scăpa definitiv de oxiuri?” (Răspuns pentru ADELA, F. AS nr. 1452)

O căpățână de usturoi întreagă se spală bine și se fierbe în 500 ml apă, 30 de minute. Lichidul răcit se stre­coară și se instilează în rect, circa 100 ml. Rezultatul este garantat. Multă sănătate.

MARIA M.

„Fetița mea are foarte multe coșuri pe față” (Răspuns pentru d-na KORNELIA Ș., F. AS nr. 1454)

La vârsta asta, copiii sunt sensibili și expuși traumelor ulterioare, mai ales că uneori coșurile din adolescență lasă urme inestetice pentru obrazul unei femei. Îi recomand Gerovital Stop Acnee (se poate comanda de pe site-ul „Farmec”). Pentru mine a avut un efect miraculos! Se utilizează con­form indicațiilor. Îi doresc fetiței să se poată bucura de un ten fără cusur!

LUMINIȚA N.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian