Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 23-29 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pentru a ne bucura cu adevărat de Sărbătorile Paștelui e bine să ținem cont de ceea ce prevestește războinicul Marte, care intră vineri în Rac. Zodia Racului e asociată cu familia și gopodăria, și pen­tru că Marte se simte bine la antipod, adică pe câm­pul de luptă, bărbații, mai ales, ar putea fi destul de agasați de res­pon­sa­bilitățile care le revin acum. Cei care au de meșterit sau de gă­tit ar trebui să fie atenți mai ales du­minică. Cu cumpărăturile, lucrurile arată bine, ne spune echipa formată din Soare, Mercur, Venus și Uranus în Taur, care ne ghidează către cadouri inspirate, găsite în­tr-o manieră ne­așteptată și la prețuri rezonabile. Luna plină din Scor­pion, de marți, ne ajută și ea să facem cum­pă­rături necesare și ar fi bine să mergem cu un alt mem­bru al familiei, cu care să ne putem sfătui. Mier­curi, marele disciplinator Saturn intră în mișcare retrogradă, confruntându-ne cu eventualele greșeli strategice pe care le-am făcut din primăvara anului trecut încoace. Poate fi vorba despre felul în care am abordat cariera ori cum ne-am implicat în viața socială.

Semnele cardinale:

BERBECII încearcă să-și impună ideile asupra celorlalți membri ai familiei, care s-ar putea să nu fie deloc fericiți de aceste imixtiuni. Aveți în schimb fler atât la dobândirea, cât și la cheltuirea banilor. Dacă petreceți Paștele cu prietenii, nu vă sustrageți de la pregătiri.
RACII încep să se agite cu pregătirile de Paște încă din acest weekend. Nu uitați că graba strică treaba, mai ales dacă sunteți și nervoși. Prezența prietenilor vă cal­mea­ză. Luna plină de marți vă ajută să vă concentrați, deși emoțiile vor fi puternice și ambivalente.
BALANŢELE petrec un sfârșit de săp­tă­mână emoțional, deoarece Luna le tra­ver­sează semnul. Este posibil să reacționați intens la cârâielile partenerului. Satisfac­țiile vin mai degrabă pe plan material sau din cauza unei aventuri secrete, de care vă simțiți vinovați.
CAPRICORNII nu se așteaptă la gesturi do­minatoare sau nervoase din partea par­tenerului de cuplu ori de afaceri. S-ar putea să fiți atât de surprinși, încât de marți în­colo, să vă blocați. Cei solitari sunt pe cale să închege o relație sentimentală care arată promițător.

Semnele fixe:

TAURII sunt într-o formă deosebită, grație celor patru planete din zodia lor. Energia dvs. face oamenii să vă caute prezența. Excepție o fac zilele de duminică și luni, când puteți fi arțăgoși. Aveți nevoie de atenție la volan. Un pro­iect pro­fesional poate stagna de marți încolo.
LEII își ies ușor din fire și astfel își pot atrage dușmani. Evitați să bucătăriți ori să meșteriți, duminică și luni. În carieră pu­teți avansa cu ușurință. Puneți-vă casa la punct până marți. Cu partenerul de cuplu ori de afaceri aveți de rezolvat probleme din urmă, de miercuri încolo.
SCORPIONII se implică intens în re­lația de cuplu, până la Luna plină de marți, din semnul lor. E posibil ca printre emoții să se numere și gelozia, dar perechea vă în­conjoară cu multă afecțiune autentică. Mai puțin bine vă înțeleg seniorii familiei, începând cu ziua de miercuri.
VĂRSĂTORII ar trebui să-și îngri­jeas­că sănătatea, mai ales stomacul, care îi poate necăji două luni. Deci încercați să ur­mați o dietă care să-l cruțe. Legăturile de familie sunt deosebit de calde și de plăcute. În cuplu, în schimb, puteți face, de miercuri, un pas înapoi.

Semnele mutabile:

GEMENII se pun pe făcut bani. E posibil să fi intrat în posesia unor indicii și să cunoașteti deja persoane cu care puteți trece la treabă. Pentru început ar trebui să procedați cu discreție. De miercuri încolo, oasele (mai ales genunchii), dinții sau pielea vă pot face probleme.
FECIOARELE așteaptă susținere din partea unor prieteni, dar se pare că lu­cru­rile nu se întâmplă așa cum vă doriți. Nu insistați. Mai degrabă vă pot fi de folos prietenii din străinătate sau colegii de studii.
Dacă e vorba de sprijin concret, rudele sau vecinii vi-l pot oferi.
SĂGETĂTORII încep să fie tentați de o in­vestiție, probabil la inițiativa unui băr­bat, dar n-ar fi tocmai indicat să vă dați acordul duminică sau luni. Luna plină de marți poate aduce cu sine momente tensionate în relațiile cu femeile.
PEŞTII burlaci se pot îndrăgosti, sub in­fluența pasionalului Marte, ori pot deveni mai autoritari în educația copiilor lor. Luna plină de marți vă îmbie fie să plecați la drum lung, fie să vă faceți remarcați prin carismă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian
ro_RORomanian