Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„S-a rupt un băț și mi-a intrat în ochi”

Bună ziua,

Sunt o pensionară în vârstă de 72 de ani, văduvă, și am nevoie de sprijinul dvs. Am avut infarct, am in­suficiență cardiacă, bloc de ram stâng major, os­teo­poroză. Am avut Covid, în luna decembrie și ia­nuarie, dar n-am știut, pentru că mă durea pieptul și spatele, credeam că fac iar infarct. Nici acum nu pot respira bine noaptea decât cu ajutorul unui unguent cumpărat de la Cluj, de la d-l Pocanschi, recoman­dat în „Formula AS”. Acum mulți ani am avut un ac­cident: s-a rupt un băț și mi-a intrat în ochi, în vi­teză, partea ascuțită, încât ochiul mi-a curs o oră și jumătate. Am fost la mai mulți medici, la Sebiș, la Ineu, la Arad. Mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent la ochi. Îmi place să citesc, dar acum nu mai pot. Cu ochiul stâng nu mai văd deloc. Mă împiedic și mă dezechilibrez. În ianuarie am căzut pe gheață, între blocuri, cu plasa cu lemne. Vă rog din suflet să-mi publicați scrisoarea, poate sunt persoane care mă pot ajuta să mă operez la ochiul stâng. Trebuie înlocuit cristalinul.

Dragă redacție, sunt o cititoare fidelă a „For­mulei AS” și „Asului Verde”. Este ziarul cel mai bun din țara aceasta. Vă apreciez mult. Vă doresc sănătate și succes în toate. Să vă ajute Dumnezeu, ca să puteți sprijini moral și material mulți oameni. Vă mulțumesc anticipat! Cu stimă,

PANTEA NATALIA-CLARISA – Sebiș, str. Victoriei nr. 8, ap. 5, jud. Arad, cod 315700, tel. 0787/02.12.00

„Un om care își plânge viața și amarul”

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Mă numesc Ferenczi Marian, în vârstă de 48 de ani, și sunt din loca­li­ta­tea Troianul, jud. Teleorman. Vă scriu pen­tru a vă înfățișa întreaga situație pre­cară și jalnică în care mă aflu. La vârs­ta de 30 de ani, am suferit un acci­dent de muncă care m-a lăsat neputincios fizic și nu am mai putut să lucrez. Singurul venit din partea statului este o pensie socială de 800 ron. După investigații făcute la Spitalul de Psihiatrie, mi s-a pus diagnosticul de tulburare organică de persona­litate. Locuiesc singur, părinții sunt decedați, casa îmi este în stadiu avansat de degradare. Nu am lu­mină electrică, tavanele de la cele două camere sunt rupte. Când plouă, nu știu unde să mai așez patul, că prin toate părțile curge apă pe mine, pe așternut. Lumină electrică nu pot să introduc, că nu am titlu de proprietate la casă.

Vă rog din su­flet, dragi cititori și dragă redacție, aju­tați-mă și pe mine, că sunt un om total defavorizat. Cu bu­nătatea dumnea­voas­tră au fost aju­tați oameni ajunși la capătul disperării. Mă număr și eu printre ei, un om care își plânge viața și amarul. Ajutați-mă să-mi pot face un titlu de pro­prietate, că fără acest act nu pot introduce lumină. De la notariat, o doamnă mi-a spus că mă costă în jur de 2500 lei, o sumă mare, pe care eu nu am po­sibilitatea să o procur. Alături de această scrisoare, ata­șez copii după acte medi­ca­le, cupon de pensie și consimțământ pentru pu­bli­carea scrisorii. Vă mulțu­mesc frumos!

FERENCZI MARIAN – loc. Troianul, jud. Teleorman, cod 147415, tel. 0742/50.56.25

„Sunt prea tânăr, vreau să mai trăiesc”

Stimată doamnă director,

Mă numesc Dulă Florian și sunt domiciliat în Brăila, strada Mihai Bravu nr. 202. Sunt în etate de 48 de ani, sufăr de insuficiență respiratorie acută. Diagnosticul de externare este traheostomă de ne­cesitate, formațiune tumorală, hemilaringe cu efect obstructiv – biopsie. Am lucrat șofer pe tir și acum nu mai am niciun venit. Sunt bolnav, nu mai pot să muncesc, nu am bani să-mi cumpăr medicamentele. Ur­­mea­ză să fac citostatice. Nu am ni­ciun ajutor, în afară de soția mea, cu ca­re nu sunt cununat. Ea mă îngrijește per­ma­nent, că nu am voie să mă deplasez, stau la pat. Vă rog mult să mă ajutați și pe mine, ca să pot să-mi cumpăr trata­men­­tul necesar. Nu mă lăsați, nu am de nicăieri niciun sprijin. Nu pot să-mi plă­tesc nici utilitățile, apa, curentul, căldura. Nu mă lă­sați singur, sunt prea tânăr, vreau să mai trăiesc.

Vă doresc tot binele din lume și să aveți multă să­nătate.

Cont curent în RON, deschis la Banca Tran­sil­vania, Agenția Piața Mare, Brăila, pe numele MO­MAN MARIA, RO89BTRLRONCRT0565141201.

(P.S. Scrisoarea este însoțită de acte medicale și numărul de cont în care va intra eventualul ajutor. Extrasul de cont este pe numele mamei mele, Moman Maria.)

DULĂ FLORIAN – Brăila, str. Mihai Bravu nr. 202

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian