Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 16-22 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Soarele și Mercur în Rac ne îndeamnă să ne ocu­păm de familie. În primul rând, e util să încer­căm să ne dăm seama cine și în ce fel exercită cea mai mare autoritate – s-ar putea să fim surprinși de ceea ce constatăm. În cazul celor mai tineri membri ai clanului, putem pune la punct și ches­tiuni privitoare la educație, stabilind de pildă niște reguli pe care să le înțeleagă și să le respecte. Duminică însă o problemă legată de carieră sau de autorități ar putea întrerupe tem­porar acest proces pozitiv. Grație conjuncției Ve­nus-Marte în Leu, iubirile văratice proliferează, iar unele pot duce în final la căsătorii sau la conce­perea unui prunc. Aceeași combinație energetică facilitează câștigu­rile bănești, în special cele ce decurg din activități creative –

Semnele cardinale:

BERBECII care reușesc să nu-și ne­glijeze familia, în timp ce se dedică unei povești de amor ce devine din ce în ce mai intensă, vor avea numai de câștigat. Altfel s-ar putea ca cei din familie să vă taxeze pentru ceea ce simt că este o abdicare de la responsabilitate.

RACILOR le vine ușor să comunice cu partenerul de cuplu ori de afaceri, mai pu­țin duminica, zi în care fiecare vrea alt­ceva. E valabilă zicala potrivit căreia cel mai deștept cedează. Un talent creativ neexploatat până acum se poate transforma într-o sursă de venit.

BALANȚELE trec duminică printr-un conflict de interese: se poate ivi o urgență în familie, în timp ce șeful dvs. consideră că urgența lui e prioritară. Greu de luat o decizie. Ba­zați-vă pe sfaturile prietenilor.

CAPRICORNII devin tot mai conștienți de tensiunile care se acumulează între ei și partenerul de cuplu ori de afaceri. Puteți pre­veni potențiala explozie din weekend, dacă as­cultați cu adevărat ce are acesta de spus. Afacerile dvs. se dezvoltă rapid și frumos.

Semnele fixe:

TAURII, pe lângă faptul că se simt minunat alături de cei din familie, se pot ocupa cu succes de înfrumusețarea casei. Veți fi însă tentați să depășiți bugetul inițial. La sfârșitul săp­tă­mânii, e posibil să picați la mijloc într-un confict între prieteni și persoana iubită sau copiii dvs.

LEII sunt favorizați de conjuncția Venus-Marte, care-i face și mai vizibili ca de obicei. E un moment bun să vă scoateți în evidență talentul sau personalitatea. Aș­teptați însă mai întâi să treacă weekend-ul, când puteți trezi invidii, mai ales în rândul bărbaților.

SCORPIONII se găsesc în plină as­cen­siune profesională. Vechiul dvs. gu­ver­nator, Marte, își unește forțele cu micul benefic Venus, propulsându-vă în carieră după ce ați de­pășit, e drept, o serie de obstacole. Nu vă înghe­suiți să câștigați popularitate duminică.

VĂRSĂTORII își revin după prima ju­mătate de lună care i-a solicitat pe toa­te planurile. Un rol esențial l-a jucat par­te­nerul dvs. de cuplu ori de afaceri, căruia îi datorați recunoștință. Stați cuminți în weekend și fiți atenți ce mâncați, deoarece sănătatea trebuie cruțată.

Semnele mutabile:

GEMENII reușesc să încheie contracte de muncă avantajoase. Atenție însă, pe final de săptămână vă puteți certa cu o persoană de care depind termenii contractuali. Ritmul vieții de zi cu zi devine unul alert, dar plăcut, și e posibil să cunoașteți persoane de-a dreptul incitante.

FECIOARELE prinse într-un proiect de grup se implică serios, dar asta poate deranja o persoană care vrea să controleze întregul eveniment. Mai ales duminică există riscul să vă certați zdravăn. Și în amor sau în legătură cu co­piii pot ieși la suprafață emoții negative.

SĂGETĂTORII plecați în concediu de­par­te pot avea experiența unei vacanțe de vis. În plus, puteți descoperi acolo pe ci­neva după care vi se aprind călcâiele. Atenție mare însă la cheltuieli, mai ales pe final de săptămână.

PEȘTII proaspăt îndrăgostiți pot constata că persoana iubită și cercul de prieteni sunt incompatibili. O soluție simplă este să nu-i amestecați. Pacea și buna înțelegere domnesc în schimb la serviciu, unde cu unul dintre colegi înțele­ge­rea poate deveni atracție fizică.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian