Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„A folosit Torserul două săptămâni, iar la următorul control medicul i-a confirmat că nu mai are nimic”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1083 din­ 29.08.2013

„De cand am Torserul, somnul mi s-a normalizat, acum este mai odihnitor şi nu mai am nevoie de somnifere”

Toţi membrii familiei avem câte un Torser. Pe mine, cel mai mult m-a ajutat în problema cu somnul. Înainte, utilizam un medicament tare – Imuvane: de câte ori vedeam că trece miezul nopţii şi nu puteam să adorm, luam câte o pastilă. Dar cu Torserul pus sub pernă sau lângă mine, în pat, somnul mi s-a normalizat, este mai odihnitor şi nu mai am nevoie de somnifere. Pe soţul meu l-a ajutat mult: îşi tot făcea griji în legătură cu plecarea într-un circuit în Turcia (el fiind şofer), pentru că urina foarte des, din cauza problemei cu prostata. Cu ajutorul Torserului a făcut faţă călătoriei, nu a mai fost nevoie să oprească mereu autocarul, să meargă la toaletă. Şi fiica mea foloseşte un Torser, cu toate că nu are vreo afecţiune anume; l-a luat pentru a se proteja de radiaţiile nocive de la telefonul mobil şi calculator (este informatician şi face jocuri pentru telefoane), iar de când îl are este foarte mulţumită de efectul dispozitivului: n-o mai dor ochii şi nu mai face migrene. Torser este spectaculos!

ELENA CIUCĂ (62 ani) – Iaşi

„Atunci când ai o afecţiune care te deranjează, simţi beneficiile Torserului la maximum”

Am luat Torserul mai mult pentru soţia mea. Ea a avut un chist pe vagin, care a fost chiuretat de medicul ginecolog, dar ulterior a avut sângerări mari, ce nu se mai opreau. Citisem despre Torser şi am zis să încercăm şi noi „tratamentul viitorului”. L-a folosit circa două săptămâni (l-a ţinut în chilot), iar ulterior s-a dus la control şi medicul i-a spus că nu mai are nimic. Chiar s-a mirat şi el că s-a rezolvat aşa de repede! Eu folosesc dispozitivul pentru că am hipertensiune şi sunt stresat din cauza serviciului (ba sunt comenzi, ba nu sunt, ba sunt bani, ba nu sunt şi tot aşa…). Sunt mulţumit că îmi diminuează încordarea şi mă ajută şi la inimă – parcă nu mai am palpitaţii aşa puternice, ca înainte. Îl ţin în buzunarul de la piept, ziua, iar soţia îl ţine toată noaptea. Am luat de curând un Torser şi pentru fata mea, pentru că nu prea dormea noaptea, iar acum se odihneşte foarte bine şi nu mai are probleme cu somnul. Am observat că, atunci când ai o afecţiune care te deranjează, simţi beneficiile Torserului la maximum, ai ameliorări vizibile. Pe noi, cel puţin, Torserul ne-a făcut bine!

CORNEL SURU (51 ani) – Slănic Prahova

„Leg Torserul la spate şi durerea îmi trece. Îl mai pun şi pe frunte ori la genunchi, când am dureri de cap sau din pricina reumatismului”

Când mi-am cumpărat Torserul, în 4 decembrie 2012, l-am pus imediat la picioare, pentru că mă dureau îngrozitor, mai ales noaptea. În scurt timp s-au mai estompat şi au devenit suportabile, chiar dacă nu m-au lăsat de tot. Mi-am pus Torserul şi la coloană, deoarece am vreo 3-4 vertebre deplasate şi când stau mai mult în picioare, mă doare foarte tare spatele. În timpul zilei leg Torserul la spate (mi-am făcut o panglică mai lată, cu un buzunărel) şi durerea îmi trece. Îl mai pun şi la genunchi ori pe frunte, când am dureri de cap sau din pricina reumatismului. Am avut o dată dureri mari de bilă şi mi-am pus dispozitivul pe burtă, în dreapta, şi astfel le-am mai uşurat. După ce am văzut cât de bun este, le-am trimis şi copiilor mei din Canada un dispozitiv, să-i apere de radiaţii şi dureri. Eu am aflat de Torser de la o prietenă, dar cunosc mai mulţi oameni mulţumiţi de Torser. Cred că nu se poate obţine vindecarea totală a bolii de care suferi, dar ceva bun se întâmplă în locul cu probleme şi nu numai acolo. Să nu vă aşteptaţi la minuni, să credeţi că-l puneţi pe corp şi gata, orice durere dispare! Eu abia după o lună şi jumătate am simţit efectul Torserului. Mi-am făcut analize medicale în luna februarie şi, în afara glicemiei (care a ieşit 144), toate valorile erau foarte bune. Am vorbit de curând cu băiatul meu din Canada, care mi-a spus că a avut o durere puternică la umar, şi-a pus Torserul şi problema a dispărut. Era foarte mulţumit de efecte, ca şi mine!

STATE FLORINA (64 ani) – Găeşti

„Cand pun Torserul pe locul dureros, simt o căldură din cap până-n picioare”

Aveam dureri mari de spate din cauza spondilozei lombare, de nu mă mai puteam mişca, mai aveam probleme şi cu somnul, dar de când am Torserul, toate au dispărut. Luam tot felul de medicamente pentru dormit: Xanax, Dormicum şi antiinflamatoare pentru dureri… Acum nu mai iau nimic, mi s-a reglat somnul, nu mă mai doare spatele, pot să mă mişc mai bine. Nu mă despart niciodată de el. Daca mă doare undeva, îl pun pe locul respectiv, simt şi o căldură din cap până-n picioare şi durerea dispare. Merită toţi banii. I-am comandat unul şi fiicei mele, intelectuală, care lucrează într-o mare companie multinaţională, cu clienţi foarte importanţi, cu răspundere şi termene-limită care o ţin într-un stres continuu. Mereu era obosită, tot timpul simţea că nu mai poate face faţă cerinţelor de la birou. Mi-a spus că Torserul îi dă energie şi o nefirească stare de bine, de linişte. De asemenea, doarme mult mai bine de când îl are. Iar somnul este important: dacă dormi bine, organismul se reface. Am recomandat dispozitivul prietenilor mei şi cei care mi-au urmat sfatul mi-au confirmat că este foarte bun şi că nu regretă investiţia. Sincer, eu sunt foarte mulţumită de acest dispozitiv, îl consider cel mai bun prieten al meu.

ELENA POPOIU (42 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian