Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am simţit efectul Torserului după numai câteva zile. Nu trecuse o săptămână şi deja eram mult mai bine”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1082 din­ 22.08.2013

„Torserul creează o stare de bine şi te scoate imediat din moleşeală”

Am achiziţionat Torserul în septembrie anul trecut şi de atunci îl port tot timpul cu mine. Acum, de exemplu, îl am în buzunar, iar noaptea îl pun sub pernă. Simt deja îmbunătăţiri la mobilitatea articulaţiilor, dar şi din punct de vedere al energizării generale sunt foarte mulţumit. Nu ştiu cum să explic acţiunea lui, dar Torserul creează o stare de bine şi te scoate imediat din moleşeală. Chiar şi calitatea somnului mi-a crescut considerabil. Până să am dispozitivul, mă trezeam obosit, posac, indiferent câte ore dormeam. Acum, cu Torserul sub pernă, dacă dorm 6 ore este suficient, mă trezesc odihnit şi complet refăcut. Sunt foarte mulţumit de Torser, de aceea le-am achiziţionat şi copiilor mei câte unul.

TUDOR MARIN (68 ani) – Bucureşti

„A avut probleme cu ficatul, a pus Torserul si durerile au dispărut, nici nu mai simţea oboseala atât de acut”

Torserul este un dispozitiv foarte eficient! Am să vă spun şi de ce am ajuns la această concluzie. Am o problemă la mână, care mă supără de mult timp. Am căzut şi oasele nu s-au sudat cum trebuie (asta, pentru că nu am ţinut ghipsul suficient timp; eu mi l-am scos, deoarece nu-l mai suportam), iar din această cauză îmi apasă acum pe un nerv sau cam aşa ceva. Ei bine, nu vă spun ce dureri îngrozitoare aveam uneori la mâna dreaptă! Doctorul ortoped m-a făcut de râs, m-a certat la cabinet şi mi-a spus că trebuie să-mi rupă mâna din nou, dar n-am acceptat să-mi facă aşa ceva! De când am pus Torserul, văd că durerea mi-a mai trecut. De atunci îl port tot timpul pe umăr, dar îl mai mut şi prin alte părţi, că mai am şi treburi casnice de făcut. Sunt foarte mulţumită de Torserul meu şi l-am recomandat tuturor cunoştinţelor. La soţul meu a avut aceleaşi efecte benefice. Se simţea rău şi parcă nu mai avea putere, nu ştiu de ce. Într-o zi şi-a pus dispozitivul la cap şi mi-a spus că durerea i-a trecut imediat. De asemenea, a avut şi ceva probleme cu ficatul, dar au dispărut şi nu mai simţea oboseala atât de acut. Şi durerile musculare de la picioare i-au încetat, iar acum merge mai mult şi mai bine. A aşezat Torserul pe locul dureros, l-a ţinut exact cum scrie în cartea tehnică şi în câteva ore i-a simţit efectul. Acum, îl ţine la el în permanenţă, pentru că e eficace – de când poartă Torserul, se simte mult mai bine.

DUMITRA VASILE (62 ani) – Bucureşti

„Am avut probleme cu o ureche: auzeam tot timpul un zgomot ca un ţiuit, dar cu Torser problema s-a mai ameliorat”

Mă simt mult mai bine de când am Torserul: am mai multă energie şi gândesc mai pozitiv. Înainte, mă supăram din orice, fără motive şi eram obosită mai tot timpul. De când am Torserul dorm foarte bine, am mai multă poftă de viaţă şi nu mă mai dor picioarele. Am mai avut probleme şi cu o ureche: auzeam tot timpul un zgomot ca un ţiuit, dar s-a mai ameliorat (nu mi-a trecut complet, dar este mult mai bine ca înainte). Eu am simţit efectul Torserului după numai câteva zile. Nu trecuse o săptămână şi deja eram mult mai bine. Şi soţul meu avea ceva probleme cu mijlocul, dar acum nu-l mai doare. Am recomandat acest dispozitiv mai multor persoane, pentru că mie mi-a făcut tare bine. Vă mulţumesc că aţi inventat acest dispozitiv medical şi că ne ajutaţi să ne păstrăm sănătatea!

MAZILU MĂRIOARA (52 ani) – Teleorman

„După ce a început să poarte Torserul, a redus somniferele la o treime (câte o pastilă la 3 zile), iar de vreo două luni încoace nu mai ia pastile deloc”

Părerea mea despre dispozitivul Torser este foarte bună. Mama mea a beneficiat de mare ajutor din partea Torserului, în privinţa somnului. Lua somnifere de ani de zile – zilnic câte o pastilă, înainte de culcare, dar nu-şi mai făceau de mult efectul. Nu mai putea să doarmă şi picotea la televizor în toiul nopţii, iar ziua nu mai era bună de nimic, atât de obosită se simţea mereu! După ce a început să poarte Torserul, i-am redus somniferele la o treime (câte o pastilă la 3 zile), iar de vreo două luni încoace nu mai ia pastile deloc, pentru că doarme foarte bine. Nu-mi vine să cred, acest aparat chiar face miracole!

ELENA MÂNDRESCU (45 ani) – Piteşti

„Am pus Torserul de câteva ori pe picior şi nu mai am dureri”

Aveam la glezna piciorului stâng o durere insuportabilă, mai ales dimineaţa. Nici nu puteam să calc pe picior, fără să şchiopătez. Mi-am pus Torserul de câteva ori pe picior şi nu mai am probleme. Într-o după amiază m-a durut o măsea îngrozitor. Am ţinut Torserul circa 30 de minute pe obraz şi durerea mi-a trecut ca şi cum n-ar fi fost. Iar de atunci nici că mă mai doare, cu toate că sigur are ea o problemă. Mai folosesc Torserul şi pentru protecţie la calculator şi la telefon, cu toate că nu-mi dau seama dacă mă ajută sau nu. Soţia mea a beneficiat şi ea de ajutorul dispozitivului, având probleme cu picioarele. Pune Torserul pe locul cu probleme şi după circa o oră durerea dispare. Este un aparat deosebit, pe care l-am recomandat prietenilor şi colegilor mei din toată ţara, iar mulţi dintre ei mi-au confirmat telefonic faptul că le-a făcut mult bine. Noi suntem încântaţi de Torser!

VASILE DIMA (64 ani) – Constanţa

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian