Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am făcut tot felul de tratamente naturiste şi alopate, şi abia apoi am încercat Torserul. Mi-au dispărut durerile de cap şi acufenele, iar membrele anchilozate acum sunt funcţionale!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1053 din 17.01.2013

„În urma tratamentului cu Torser, poblemele evidente au dispărut definitiv, iar altele au scăzut în intensitate”

În urma unor evenimente familiale neplăcute, am avut un accident vascular cu hemipareză dreapta şi tulburări mari de echilibru. Fiind o persoană activă, acest lucru m-a speriat foarte tare şi am început să caut soluţii pentru a putea rezolva cât mai urgent această problemă. Am făcut tot felul de tratamente naturiste, am facut şi tratament alopat, iar apoi am aflat despre Torser. L-am comandat şi am început să-l aplic cu mare speranţă, folosindu-l în paralel cu celelalte tratamente. Cu multă răbdare, au apărut şi rezultatele. Problemele evidente au dispărut definitiv, iar altele au scăzut în intensitate. Mi-au dispărut durerile de cap şi acufenele, iar membrele, care erau anchilozate total, acum sunt funcţionale! S-a ameliorat mult şi tensiunea arterială (o aveam foarte oscilantă) şi toate acestea s-au întâmplat exact de când am început să folosesc Torser! Am observat şi un lucru absolut uimitor: persoanele agitate şi nerăbdătoare, care apar în preajma mea, se liniştesc imediat şi-mi caută prezenţa, spunându-mi că atunci când stau lângă mine parcă se încarcă de energie şi se simt mult mai bine. Sunt nespus de mulţumită de Torser! Daca nu ar fi fost acest aparat, poate că eram şi acum anchilozată şi suferindă…

STATE FRUSINA (50 ani) – SUCEAVA

„Pentru că am aplicat Torserul des pe zona gâtului, somnul este mai liniştit şi mai odihnitor şi nici oasele nu mă mai dor. M-a ajutat mult şi la tiroidă”

Am comandat Torsere pentru toata familia. Nu aveam probleme grave, ci mai mult supărătoare. De când am început să folosim dispozitivele, ne simţim mult mai bine. Eu am membrana gâtului puţin atrofiată şi din acest motiv nu puteam niciodată să mănânc o îngheţată sau să beau un suc mai rece, că imediat apăreau problemele. De când pun seara Torserul la gât, dimineaţa mă simt mult mai bine şi pot mânca şi îngheţată. Somnul este mai liniştit şi mai odihnitor şi nici oasele nu mă mai dor. De asemenea, unul dintre picioare parcă-mi aluneca într-o parte, mereu mă împiedicam în el. De când folosesc Torserul, acest lucru nu se mai întâmplă. Pentru că am aplicat aparatul des pe zona gâtului, m-a ajutat mult şi la tiroidă – nu mai am acea senzaţie de „nod în gât”. Suntem cu toţii mulţumiţi de Torser, chiar şi fiica mea, care, de când îl poartă, este mult mai energică şi mai vioaie. Speram să le fie tuturor de ajutor, pentru că pe noi ne-au ajutat neaşteptat de mult!

FRĂŢILĂ VERONICA (62 ani) – Râmnicu-Vâlcea

„L-a pus pe zona dureroasă şi după numai două ore mi-a spus că durerile i-au dispărut”

Am Torserul de mai multă vreme şi m-a ajutat ori de câte ori am avut probleme de sănătate. Am povestit şi vecinelor mele despre el, dar m-au privit cu neîncredere şi atunci le-am lăsat să creadă ce vor. Numai că, la un moment dat, una dintre ele a avut o durere atroce sub braţul stâng, care-i cuprindea umărul, omoplatul şi zona toracelui. A fost şi şi-a făcut investigaţii medicale, crezând că e vorba fie de inimă, fie de reumatism. Şi-a făcut şi o mamografie, pentru a elimina toate probabilităţile. Nu şi-a dat nimeni seama de unde vine durerea. Povestindu-mi toate acestea, am rugat-o să încerce dispozitivul Torser. L-a luat, l-a pus pe zona dureroasă şi după numai două ore mi-a spus că durerile i-au dispărut aproape de tot. A doua zi s-a repetat totul. Timp de o săptămâna a venit în fiecare zi să-i împrumut Torser-ul pentru că, de fiecare dată durerea se ameliora atât timp cât îl purta. A recunoscut şi ea atunci puterea lui şi s-a hotărât (de data aceasta, convinsă pe propria-i experienţă) să-şi comande şi ea unul. Personal, sunt foarte mulţumită şi recomand Torserul cu toată încrederea, măcar să fie încercat, pentru a-i simţi proprietăţile binefăcătoare.

DUMITRU CAMELIA (51 ani) – CRAIOVA

„Eu am o spondiloză cervicală care îmi dădea dureri crâncene. Am pus Torserul pe ceafă şi durerea a dispărut complet”

Am comandat primul Torser acum două luni pentru a-mi ajuta soţul, care are o epilepsie pe fond nervos şi probleme cu fierea (lunar face crize biliare foarte puternice, care ţin câte 2-3 zile, cu stări de vomă şi insomnii, plus că nu poate pune gura pe mâncare). Ca urmare, se produc şi crizele de epilepsie. Cu mare speranţă am comandat Torserul şi, spre marea noastră bucurie, rezultatele au început să apară. În prima zi, l-a pus în dreptul capului, pe o măsuţă şi, ca prin minune, a adormit imediat (de la ora 14 până pe la 19), ceea ce nu se mai întâmplase de foarte mult timp. Apoi l-a folosit constant şi a început să se simtă din ce în ce mai bine. În cele două luni a mai făcut o singură criză de fiere, dar foarte uşoară. Eu am o spondiloză cervicală care îmi dă dureri crâncene. Acum două săptămâni, am avut o durere de cap cumplită. Am pus Torserul cam 45 de minute pe ceafă şi durerea a dispărut complet. Şi soacra mea, care e coafeză, îl poartă mereu pe al ei, iar seara nu mai e la fel de obosită şi nu mai are dureri de picioare ca înainte. Suntem extrem de mulţumiţi de Torser. De când îl avem în casă, toate lucrurile au început să meargă mult spre bine. Faptul că soţul meu s-a simţit din ce în ce mai bine a dus la un eveniment fericit pentru noi. Zilele acestea ne-am căsătorit. În doar trei săptămâni am hotărât să facem nunta, suntem bine, complet schimbaţi şi liniştiţi. Soţul meu, care era apatic, acum a avut suficientă energie să alerge pentru toate cele necesare. Acum, când pleacă de acasă, se pipăie în buzunare, să fie sigur că are Torserul cu el. Dacă-l uită, din greşeală, simte imediat că-i lipseşte. Personal, îl recomand cu toată căldura tuturor celor care au probleme de acest gen. Suntem nespus de fericiţi că acest miracol a apărut în viaţa noastră!

FLORICA S. (28 ani) – Com. Brebu, jud Prahova

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian