Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am folosit Torserul continuu şi, după 10 luni, am reuşit să merg fără efort”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1054 din­ 24.01.2013

„Am pus Torserul în zona stomacului şi, spre uimirea şi bucuria mea, seara am avut scaun normal”

Am Torserul de aproape un an. L-am luat pentru o gută dureroasă care mă chinuia de multa vreme. Durerea o simţeam pe muşchiul femurului şi ajunsese atât de mare, încât nu mai puteam călca pe picior. Citind despre atâtea cazuri vindecate cu ajutorul Torserului, m-am hotărât să-l încerc şi eu. Nu vă spun cu ce bucurie vă relatez aceste lucruri, pentru că la mine, Torser a dat rezultate deosebite. În primul rând, durerile de gută nu mai există, iar altele care mai apar din când în când, trec imediat după ce pun dispozitivul pe locul dureros. I-am făcut un fel de husă din material reiat şi aşa îl pot pune oriunde este nevoie. Dacă am o durere de cap, îl pun pe creştetul capului, îl acopăr cu o şapcă şi în câteva minute durerea dispare. Odată, m-a salvat dintr-o situaţie deosebită. Vreo săptămână am avut o diaree urâtă, care nu ceda nici cu metode tradiţionale, nici cu Imodium. Mă deranjasem la stomac, de la consumul unor lichide foarte reci. Abia într-un târziu mi-a venit ideea să încerc Torserul pentru problema asta. Am pus aparatul în zona stomacului şi, spre uimirea şi bucuria mea, seara am avut scaun normal. Am luat un Torser şi pentru fiica mea, care avea o stare depresivă, iar acum se simte şi ea foarte bine. Torser este extraordinar si, din punctul meu de vedere, îşi merită preţul.

GRIGORAŞ SERGIU (71 ani) – Craiova

„Am folosit Torserul continuu şi, după 10 luni, am reuşit să merg fără efort”

Am gonartroză la ambii genunchi şi mă chinui de multă vreme, încât abia mai puteam merge. Citind despre Torser si binefacerile lui, l-am procurat şi eu. L-am pus într-o genunchieră şi-l ţineam pe locul dureros pe parcursul întregii zile. După vreo două luni, am început să mă simt mai bine. L-am folosit continuu şi, după 10 luni, am reuşit să merg fără efort. Genunchiul stâng (care era mai puţin afectat) este acum complet sănătos, iar în celălalt (care era mai rău) mai simt uneori o uşoară presiune, când afară este înnorat sau când plouă. În rest, mă simt minunat. Cunoscuţii, care mă văzuseră când eram dărâmată de durere, mi-au spus că acum arăt foarte bine! Torser m-a ajutat foarte mult! Va mulţumesc din suflet!

MARIN GEORGETA (73 ani) – Bucureşti

„Rezultatele cu Torser sunt incredibile! Nici medicii nu reuşiseră să facă aşa ceva!”

Folosim Torser de un an şi efectele asupra noastră sunt vizibile: ni s-a îmbunătăţit calitatea somnului şi avem o capacitate de concentrare mult mai mare. Soţului meu (în vârstă de 70 ani, cu un infarct cerebral suferit în aprilie 2011) i s-a normalizat aritmia cardiacă. Mie mi s-a ameliorat o durere veche la şold. Dar cele mai spectaculoase rezultate le-am observat la nepotul nostru (a împlinit de curând 5 ani), care suferă de trisomie parţială, cu dificit imunitar major – a avut timp de 3 ani febră peste 38,5°C, nu mergea, nu stătea în şezut, nu mesteca şi nu vorbea. Folosind Torserul de aproape 3 ani, temperatura corporală i-a scăzut şi reuşeşte să stea cu spatele drept circa 7-8 minute, când îl punem în şezut. Ne urmăreşte cu privirea când ne mişcăm sau vorbim şi participă la discuţii (pe limba lui). Se manifestă zgomotos pentru a obţine ce vrea. Are persoane, jucării şi mâncăruri preferate. Sesizează televizorul, urmăreşte acţiunea 10-15 minute şi chiar participă la unele jocuri. Pentru noi, rezultatele sunt incredibile! Nici medicii nu reuşiseră să facă aşa ceva! Vă mulţumim din tot sufletul!

M. A. (68 ani) – Constanţa

„Avea o eczemă urâtă care nu ceda la nici un tratament, dar de o lună şi jumătate, de când foloseşte Torserul, situaţia s-a îmbunătăţit vizibil”

Am cumpărat câteva dispozitive pentru mine şi familia mea, iar unul i l-am dat tatălui meu, care are 87 ani. Toata viaţa a lucrat în mină şi are sănătatea profund deteriorată. Suferă de silicoză şi din cauza asta are mari probleme la plămâni. Din acest motiv, ori de câte ori simţea aer rece, la schimbarea vremii, începea să tuşească foarte tare. La picioare nu mai avea stabilitate şi, datorită unei proaste circulaţii, ambele picioare i se umflaseră şi i se înnegriseră, nu mai putea merge deloc fără baston. Pe lângă toate acestea, mai avea şi o eczemă urâtă, care nu ceda la nici un tratament. De o lună şi jumătate, de când foloseşte Torserul, situaţia s-a îmbunătăţit vizibil. Nu mai tuşeşte la schimbările de temperatură, reuşeşte să se plimbe dimineaţa câte un kilometru, fără baston (în primele zile îl lua cu el din teamă, dar acum merge fără probleme), iar eczema pur şi simplu a dispărut. Înainte nici nu mânca bine (după-amiaza avea o stare de rău general, care-i producea şi stări de greaţă), dar acum mănâncă, doarme şi se simte foarte bine. Este foarte mulţumit de Torser şi-l laudă la toată lumea. Vecinii văd că se simte din ce în ce mai bine şi îl întreabă ce anume a făcut pentru asta. Îl recomandă cu drag tuturora, iar mie nu încetează să-mi mulţumească pentru binele pe care i l-am făcut cu acest Torser-minune. Vă mulţumesc!

MARIN NICOLETA (52 ani) – Timişoara

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian