Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„De când am Torserul mi s-a îmbunătăţit somnul, iar când mai apare câte o migrenă, îl pun pe frunte şi aceasta dispare imediat.”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1046 din 23.11.2012

„Cu Torser durerile mi s-au diminuat considerabil, somnul mi-e mult mai odihnitor, iar starea generală mi s-a îmbunătăţit simţitor!”

Aveam o problemă care mă chinuia de multă vreme: pe călcâiul piciorului drept se formaseră osteofite şi din cauza lor aveam dureri foarte mari, aproape insuportabile. Am încercat terapia laser, care m-a costat ceva bani, dar rezultatul a fost egal cu zero. Într-o zi, am citit în „Asul Verde” un articol în care oamenii îşi împărtăşeau problemele rezolvate cu ajutorul aparatului Torser şi m-am hotărât să-l încerc şi eu. În timpul nopţii îl ţin în şosetă, la călcâiul drept, iar durerile s-au diminuat considerabil. Şi somnul mi-e mult mai odihnitor, iar starea generală mi s-a îmbunătăţit simţitor. Torserul m-a ajutat foarte mult ! Mă bucur foarte tare că am dat de el şi îl recomand tuturor celor care au probleme de sănătate.

TUDOR ANA (55 ani) – Piteşti

„Recomand Torserul cu toată încrederea persoanelor care folosesc calculatorul şi care au o muncă intelectuală susţinută”

Mi-am procurat aparatul Torser pentru că aveam dureri mari de cap – migrene teribile, care mă ţineau câte trei zile. La serviciu folosesc continuu calculatorul şi din cauza asta oboseam foarte tare. Nu reuşeam să mă odihnesc noaptea şi, ca urmare, eram mereu obosită, agitată şi foarte iritată. De când am Torserul, mi s-a îmbunătăţit calitatea somnului şi starea generală, iar când mai apare câte o migrenă rebelă, pun Torserul pe frunte (pe care, altfel, îl ţin în faţa calcu-latorului) şi aceasta dispare rapid. Sunt foarte mulţumită de acest aparat minunat şi nu ştiu ce m-aş face fără el. Îl recomand cu toată încrederea tuturor persoanelor care folosesc calculatorul şi efectuează o muncă intelectuală susţinută.

ALEXANDRINA IACOBOAIE (40 ani) – Bucureşti

„Am făcut sacrificii pentru a avea Torserul, iar acum mă bucur de liniştea şi starea de bine pe care mi le oferă zilnic”

Am Torserul de peste o lună de zile şi deja mă simt un alt om. Am realizat ce înseamnă tehnologia Torser, mi-am dat seama că este un dispozitiv excepţional, care vine din viitor şi depăşeşte limitele înţelegerii actuale. Te face un alt om, faţă de lumea care te înconjoară. În primul rând, acest aparat mi-a redat liniştea şi somnul, iar acesta este un lucru extraordinar, pentru că organismul se regenerează rapid şi începe procesul de autovindecare. Am simţit „magia” pe propria-mi piele, iar acest lucru mi-a dat relaxare şi încredere. Acum ştiu din proprie experienţă că, având un aparat Torser, poţi să revii la starea dinainte de boală. Dacă ai pierdut ceva din capacităţile de regenerare, cu Torser totul revine la normal. Încă ceva important: Torserul chiar te apără. Simt asta şi când dorm, şi când ies în oraş. Toate aceste surse de radiaţii care ne înconjoară ne fac mult rău. Nu realizăm că multe dintre aparatele care ne fac viaţa mai uşoară ne atacă foarte rău, pe de altă parte. Torserul e făcut să ne apere de multe acţiuni nocive din exterior. Eu am făcut sacrificii pentru a-l avea, tocmai pentru a mă bucura de liniştea şi starea de bine pe care mi le oferă zilnic. Sunt foarte, foarte mulţumit de Torser!

IACOB MATEI (70 ani) – Mediaş

„Înainte, aveam valorile la diabet de 300 unităţi, iar de când folosesc Torserul, valorile sunt între 90 şi 110”

Când am cumpărat Torserul, sufeream de diabet. Ieşeam la toaletă la o oră sau chiar la jumătate de oră şi din cauza asta mă chinuiam îngrozitor. Am luat Torserul şi în zilele imediat următoare am observat o minune: am început să ies la intervale mai rare, de 2-3 ore. De atunci îl port permanent (noapte de noapte) sub pernă şi ies la circa patru ore, deci mă trezesc doar o singură dată pe noapte. De asemenea, am un somn adânc şi profund, de un mai am treabă cu insomniile. Înainte, aveam valorile la diabet de 300 unităţi, iar acum, la 7 luni de când folosesc Torserul, mi-am făcut analize şi nu-mi vine să cred – valorile sunt între 90 şi 110. L-am convins şi pe fratele şi cumnata mea să-l încerce. Cumnata mea l-a pus câte 30 de minute la genunchi şi la umăr, pentru că o dureau, şi i-a trecut durerea într-o singură zi. Când l-a pus la genunchi, a simţit o furnicătură şi o căldură puternică prin tot piciorul. Fratele meu l-a pus la ceafă şi i-a trecut durerea în 15 minute. Acum au şi ei cate un Torser. Sunt foarte mulţumit şi încântat de acest dispozitiv, pentru că mi-a adus din nou zâmbetul pe buze.

LUCIAN LIODOR (72 ani) – Târgu Neamţ

„Când se întâmplă să am o durere de cap, de ficat sau oriunde, aplic Torserul pe punctul dureros şi totul trece imediat, ca prin minune”

Am vrut de multe ori să vă sun şi să vă mulţumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat Torserul. Când am aflat despre acest aparat, la expoziţia de la Sala Palatului, eram tare necăjită: aveam glaucom, nu mă simţeam bine şi mergeam pe stradă pierdută, parcă eram bătută de vânt. La medic îmi era teamă să mai merg, de frică să nu-mi spună din nou că am tensiunea mare. Am procurat acest aparat cu speranţa că mă va ajuta, aşa cum i-a ajutat şi pe alţii. Au trecut cinci luni de când folosesc Torserul, iar în prezent mă simt minunat; îi simt ajutorul din toate punctele de vedere. Prima dată când l-am purtat am avut nişte „zguduieli”, nişte reacţii puternice ale organismului, dar după puţin timp totul s-a liniştit. Acum mă simt mai puternică, tensiunea intraoculară aproape că s-a reglat şi mă simt nemaipomenit de bine. Pentru glaucom îl pun când pe un ochi, când pe celălalt, iar când se întâmplă să am o durere de cap, de ficat sau oriunde, pun Torserul pe punctul dureros şi totul trece imediat. Mi-aş dori ca toţi oamenii care au nevoie, să ştie cât e de bun şi îmi pare rău că nu fac un mic sacrificiu să-l încerce, ca să se convingă cât de minunat este. Vă spun sincer, cred ca aş muri fără el. Are şi soţul meu unul, se simte şi el bine, iar de multe ori „ne batem” pe ele, pentru că eu mi le pun câteodată pe amândouă. Încă o dată, mii de mulţumiri şi Doamne Ajută!

PETRU MIOARA (54 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian