Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am pus Torserul pe locul inflamat şi, spre uimirea mea, durerea mi-a trecut aproape instantaneu, iar în două zile s-a dus şi infecţia”

Advertorial apărut în „Formula AS” nr. 1045 din 16.11.2012

„Când am pus Torserul, copilul a încetat să plângă, s-a liniştit şi a dormit neîntors toată noaptea”

Am avut o infecţie puternică la măsea, mi se umflase tot obrazul şi mă durea îngrozitor. Nu ştiam ce să mai fac! N-am vrut să iau antibiotice, deoarece ultima dată când mi s-a recomandat Augmentin, am făcut o micoză foarte urâtă. Am pus Torser-ul pe locul inflamat şi, spre uimirea mea, durerea mi-a trecut aproape instantaneu, iar în două zile s-a dus şi infecţia. Altă dată, aveam dureri foarte mari de spate, că nici nu mai puteam să mă dau jos din pat şi nici să-mi ţin copilul în braţe. Am urmat schema de tratament cu Torser pentru durerile de spate, iar durerea m-a lăsat în câteva ore. Bebeluşul meu era foarte agitat, pentru că-i ieşeau dinţişorii. I-am pus Torserul sub pernuţă şi din acel moment a încetat să plângă, s-a liniştit şi a dormit neîntors toată noaptea. Am observat că, atunci când am Torserul cu mine, persoanele din jurul meu au alt comportament – sunt mult mai calme şi mai amabile. Sunt foarte mulţumită că am acest minunat aparat, care mi-a fost de mare ajutor de fiecare dată când am avut vreo problemă de sănătate.

PAULA CONSTANTIN (37 ani) – Bucureşti

„După zece zile de tratament cu Torser, mă simţeam ca şi când nu avusesem nicio problemă”

Am comandat dispozitivul Torser pentru că aveam mari probleme la picior. De la şold în jos aveam dureri mari de tot, piciorul drept îmi tremura şi era amorţit, nu aveam deloc stabilitate în el. Nu puteam să mă deplasez decât câţiva metri, nu mai puteam ajunge nici măcar la magazin. Era ceva de groază! Mă deplasam doar cu maşina. Am fost la nenumăraţi doctori şi nimeni n-a reuşit să-mi spună clar ce am. Fiind în această situaţie disperată, am citit despre dispozitivul Torser şi m-am hotărât să-l încerc. Încă din primele zile durerile au început să mă lase, iar după aproximativ zece zile de tratament cu Torser mă simţeam ca şi când nu avusesem nicio problemă. Astăzi, pot să merg din nou singură, fără să mă mai supere piciorul!

LUCA GINA (58 ani) – Vulcan

„Rezultatele obţinute cu Torser ne-au impresionat enorm şi au depăşit cu mult aşteptările noastre”

De câţiva ani, soţia mea lua medicamente pentru depresie. Avea şi un început de coxartroză la ambele şolduri şi se plângea de dureri foarte mari la genunchi. După ce a început să poarte dispozitivul Torser, şi-a schimbat tonusul şi se simte mult mai bine. Mai mult, durerile cauzate de coxartroză şi cele de la genunchi au dispărut complet. Odată, i-a împrumutat Torserul unei vecine, care se plângea de dureri la umăr. După ce a ţinut Torserul pe locul cu pricina timp de două zile, i-au trecut şi ei durerile aproape de tot. Rezultatele obţinute cu Torser ne-au impresionat enorm şi au depăşit cu mult aşteptările noastre. Modul în care funcţionează acest aparat este pur şi simplu uimitor! Soţia mea spunea, râzând, că am făcut cea mai bună investiţie pentru o familie de pensionari: ne-am cumpărat propriul nostru doctor!

TUDORACHE IOAN (66 ani) – Zimnicea

„De când a început să poarte Torserul, starea lui s-a schimbat vizibil spre bine”

Am citit despre dispozitivul Torser într-o revistă şi m-am hotărât imediat să-i încerc şi eu puterile. Soţul meu are 65 ani şi suferă de Parkinson, dar are probleme şi cu inima, iar psihicul lui este la pământ – toată viaţa a fost foarte emotiv şi acum este într-o stare depresivă aproape continuă. De când a început să poarte Torserul, starea lui s-a schimbat vizibil spre bine. A ţinut aparatul fie pe frunte, fie pe piept, iar noaptea dormeam cu el la picioare. După prima lună, tremurăturile i-au slăbit mult în intensitate şi parcă acum vede viaţa cu mai multă seninătate. Cu mila lui Dumnezeu şi ajutorul Torserului, lucrurile s-au îmbunătăţit mult. Mii de mulţumiri celor care l-au creat!

DESPINA POPESCU (62 ani) – Bucureşti

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu mine, dacă nu aflam despre Torser – această minune a medicinii moderne”

Am ajuns la vârsta la care organismul meu parcă mi-a declarat război. Nu mă simţeam deloc bine, nu aveam putere să-mi duc la capăt treburile propuse în ziua respectivă, mă târam de pe un pat pe altul. Simţeam o ameţeală permanentă, care nu-mi dădea voie să trăiesc normal. Într-o zi, am văzut la emisiunea lui Oreste un domn din Rusia care povestea despre Torser, dispozitivul de protecţie şi echilibrare bioenergetică. Dădea acolo diverse exemple despre cum combate durerile şi dă energie celor care-l poartă permanent asupra lor. Am comandat şi eu unul şi am început să-l port la mine, după cum scrie în manualul de utilizare. Nu-mi venea să cred ce efecte are ! Am început să mă simt din ce în ce mai bine, iar în scurt timp ameţeala a dispărut definitiv. Poate n-o să mă credeţi (sau chiar o să râdeţi de mine), dar am fost la o cunostinţă de-a mea, care este clarvăzătoare. De cum m-a văzut, mi-a zis că am o aură foarte frumoasă, mai ales în jurul capului, şi m-a întrebat ce-am făcut… După ce am terminat de preparat proviziile pentru iarnă, mi-am zugrăvit singură bucătăria şi am avut puterea să-mi termin treaba până seara, lucru pe care nu l-aş fi putut face înainte. Nu am cuvinte să-mi exprim recunoştinţa pentru cei care au inventat acest aparat! Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu mine, dacă nu aflam despre această minune a medicinei moderne, dispozitivul Torser. Îl recomand cu toată încrederea, tuturor celor care au nevoie de un miracol în viaţă!

VASILIU LIDIA (68 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pe http://www.torser.com/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian