Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„După numai 10 zile de tratament cu Torser, i-au dispărut durerile şi umflătura de la venă”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1047 din­ 29.11.2012

„Avea dureri de cap şi de spate, dar de când a început să poarte Torserul acestea au dispărut”

Sunt medic radiolog şi am luat Torserul pentru a mă proteja de radiaţii. Lucrez şi la un cabinet particular, merg şi la spital, iar de când am Torserul nu mai simt oboseala, sunt plină de energie toată ziua. Fiica mea, de 38 de ani, avea dureri de cap şi de spate, iar de când a început să poarte Torserul, acestea au dispărut. Simţea şi furnicături neplăcute în tălpi, de parcă-i ardeau picioarele. A pus Torserul pe timpul nopţii în şosete (o noapte la un picior, o noapte la celălalt) şi după circa trei săptămâni a scăpat de furnicături. Mai avea şi o venă umflată pe o porţiune a piciorului (un fel de tromboflebită), care o durea groaznic de câte ori se schimba vremea. A aplicat Torserul pe locul afectat în timpul nopţii şi după numai 10 zile i-au dispărut şi durerile, şi umflătura de la venă. Băiatului meu de 28 de ani, care lucrează mult la calculator, îi oboseau foarte tare ochii, iar de când foloseşte Torserul, nu mai simte oboseala. Avem dispozitivele de trei luni şi suntem foarte mulţumiţi de ele. Le purtăm permanent şi sunt ajutorul nostru de viaţă!

ANA GRIGORE (64 ani) – Târnăveni, jud. Mureş

„Cu ajutorul aparatului Torser, glicemia mi-a scăzut de la 170 la 96!”

În circa şapte ani, după un accident vascular cerebral, m-am trezit cu numeroase probleme de sănătate. Am făcut o coxartroză care nu-mi dădea voie să calc bine pe picior. Doctorul insista să-mi facă operaţie, dar n-am acceptat. Am luat Torserul pentru că aveam multe probleme de sănătate şi am citit că ajută la numeroase boli. Folosindu-l conform manualului, mi-am rezolvat aproape în totalitate adenomul de prostată şi diabetul. Aveam valoarea glicemiei între 160-170, dar cu ajutorul acestui aparat, mi-a scăzut la 96! La vârsta mea am şi artrită, dar de când am Torserul, o duc mult mai uşor – muşchii de la ghambe mă dor mai puţin, chiar şi când merg pe jos. Soţia mea a folosit şi ea Torserul, şi a scăpat de durerile provocate de reumatism. Vă mulţumim din tot sufletul pentru acest minunat dispozitiv!

FLOREA CĂLIBAN (71 ani) – Petroşani

„Nu mi-a venit să cred, dar Torserul este singurul aparat care într-adevăr m-a ajutat!”

Am avut un început de torticolis – îmi înţepenea gâtul într-o anumită poziţie. Nu puteam să fac mai nimic prin casă, ajunsesem într-o situaţie disperată. Am citit despre Torser într-o revistă şi mi l-am cumpărat imediat. Am pus Torserul direct pe gât, fixat cu o eşarfă, şi la scurt timp durerea a dispărut. Dar problema mea cea mare era diabetul. Am vrut să verific dacă într-adevăr Torser-ul funcţionează, aşa cum citisem într-o revistă, iar în perioada în care l-am purtat, nu am mai ţinut regimul alimentar „dur” pe care-l urmam înainte. Am folosit Torserul conform instrucţiunilor din manual (pe plexul solar) şi după o lună şi jumătate, valoarea glucozei serice a scăzut de la 150 la 111. Nu mi-a venit să cred, dar Torserul este singurul aparat care într-adevăr m-a ajutat!

FLORENTINA COMAN (56 ani) – Bucureşti

„În acea zi s-a produs un miracol”

Aveam de ceva vreme o durere la şold, care se lăsa pe picior şi care îmi creea un mare disconfort. După ce mi-am luat Torserul, l-am pus în buzunarul din partea dureroasă şi am plecat la serviciu. În acea zi s-a produs un miracol – toată ziua nu m-a mai durut piciorul! De asemenea, atât eu, cât şi soţul meu aveam probleme mari cu somnul. Dar, de când dormim cu Torserul sub pernă, somnul nostru s-a normalizat. Astăzi, suntem convinşi de calităţile vindecătoare ale acestui dispozitiv rusesc.

DANIELA CERNAT (33 ani) – Ploieşti

„De când am Torserul, n-am mai avut nevoie de analgezice”

Mi-am luat Torserul pentru că lucrez cu publicul, într-un mediu foarte stresant. Îl am de câteva luni şi sunt foarte mulţumită de dispozitivul meu. Pe lângă faptul că nu mai sunt atât de nervoasă şi obosită după o zi de muncă, mi-am rezolvat şi o mulţime de probleme de sănătate. Mi-am dat seama însă de puterea acestui dispozitiv într-o întâmplare interesantă: aveam Torserul în buzunar şi am luat în braţe un copil foarte agitat, pe care mai multe persoane încercaseră să-l liniştească şi nu reuşiseră. Micuţul abia a ajuns în braţele mele şi, brusc, s-a liniştit pe loc. Altă dată am avut o problemă cu gâtul – o infecţie fungică. Am pus Torserul pe gât câteva nopţi la rând, legat cu o eşarfă, şi infecţia mi-a trecut fără să iau nici un medicament. De asemenea, aveam des dureri intense de cap şi foloseam 3-4 comprimate de algocalmin pe zi. De când am Torserul, n-am mai avut nevoie de analgezice. Chiar dacă efectele descrise de alţii păreau greu de crezut, m-am convins personal de puterea vindecătoare a acestui dispozitiv. Torserul este pur şi simplu fantastic!

ANTONIA MARINESCU (48 ani) – Galaţi

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian