Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Vreau să le spun celor care suferă de glaucom să folosească Torserul cu consecvenţă şi rezultatele vor veni cu siguranţă.”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1048 din­ 06.12.2012

„Nu-mi venea să cred, dar cu Torser stările de rău şi durerile de cap au încetat”

Aveam probleme de sănătate pe care nu reuşeam să le rezolv cu niciun tratament. Am fost la mulţi medici, pentru că aveam deseori ameţeli şi o stare de rău care apărea destul de des. Cel mai tare mă temeam când eram pe stradă. Văzând că toate încercările sunt în zadar, amintindu-mi de Torser, mi-am zis să mi-l iau şi eu, ca o ultimă speranţă. Nu-mi venea să cred că după ce am purtat acest dispozitiv ceva vreme, durerile de cap şi stările de rău au încetat. Îmi apăruseră probleme cu stomacul în ultima vreme, de la alimentaţie şi de la medicamente. Cu Torser, şi acestea au dispărut ! Mi s-a îmbunătăţit şi somnul – acum dorm profund şi mă odihnesc. Torserul mi-a ameliorat şi durerile articulare. Sunt mulţumit de el şi îl recomand tuturor, pentru că eu chiar m-am convins de efectul lui!

IRIMESCU GEORGE (39 ani) – Ulmi, jud. Giurgiu

„Când am dureri, imediat pun Torserul şi acestea dispar”

Am cumpărat Torser pentru că aveam probleme de sănătate şi eu, şi soţul meu. Sufeream de hipertiroidie, hiperaciditate şi probleme genitale. Am facut o operaţie de fibrom uterin şi din când în când mă mai dor ovarele şi locul operaţiei. Când apar aceste dureri, imediat pun Torserul şi acestea dispar. Soţul meu, când vine agitat de la serviciu, îl pune în zona pieptului pentru reglarea tensiunii. Noi, la început, l-am pus între pernele noastre, pentru că amândoi aveam probleme mari cu somnul. Ca prin minune, de-atunci dormim ca nişte bebeluşi. De asemenea, dacă apare o durere de cap, îl pun pe frunte şi durerea dispare imediat. Suntem foarte multumiţi de Torser.

ALICE WARGIA (40 ani) – Bucureşti

„Torser mă uimeşte pe zi ce trece”

Sufeream de glaucom şi aveam o stare generală foarte, foarte proastă. Vă scriu pentru că acest Torser mă uimeşte pe zi ce trece – văd mult mai bine şi cred că am scăpat de operaţie! Vreau să le spun celor care suferă de glaucom să nu aştepte minuni imediat, ci să folosească Torserul cu consecvenţă şi rezultatele vor veni cu siguranţă. Eu am, de fapt, două aparate şi procedez aşa: pun un dispozitiv pe un ochi, iar pe celălalt îl pun sub pernă, în locul corespunzător „spatelui” orbitei, timp de jumătate de oră, apoi le mut la celălalt ochi. Aveam probleme şi cu pancreasul, că nu mai ştiam la ce uşă de medic să mai bat – mă gândeam că ajung ca Teo Trandafir şi mă lua groaza. Dar am folosit Torserul pe timpul nopţii, pe zona ombilicului, şi acum mă simt excelent. Încă o dată vă mulţumesc pentru că existaţi şi ne-aţi adus acest minunat dispozitiv, pentru alinarea oamenilor în suferinţă!

MIHAI PÂRVULESCU (58 ani) – Bucureşti

„După nici 10 minute, durerea a dispărut”

Sunt profesoară de 42 ani şi munca la catedră mă obosea foarte tare, din cauza unei spondiloze cervicale cronice, care mă chinuia de şapte ani. La recomandarea mamei mele (92 ani), care a lucrat ca asistent medical şi care citise în revista dvs. despre Torser, l-am cumpărat şi eu. Până atunci, încercasem tot felul de tratamente antiinflamatoare şi masaje, care doar îmi ameliorau durerile temporar, după care reveneau. După folosirea Torserului conform manualului, durerile cervicale au dispărut, iar starea mea fizică şi psihică sunt extraordinare. Odată, mi-a apărut o durere biliară (am mari probleme cu fierea). M-am întins, am pus Torserul pe plexul solar, uşor către dreapta, iar după nici 10 minute durerea a dispărut. Recomand Torserul oricărei persoane cu probleme de sănătate, cu cea mai mare încredere!

PĂDURARU ALINA (62 ani) – Sibiu

„Simt că Torserul face parte din mine şi n-aş mai renunţa la el niciodată”

Aveam probleme cu ficatul, cu vezica biliară (pietre, nisip), cu rinichii şi, peste toate, o stare generală proastă, care m-a băgat în depresie. Simţeam că nu mai am vlagă în mine, parcă eram sleită de energie. Mă trezeam mereu obosită şi aveam tot timpul o stare de frică, fără motive întemeiate. Eram foarte deprimată că nu mai aveam putere să fac treburile mărunte de zi cu zi, care mi se păreau deodată foarte grele. Încercasem tratamente naturiste, care mi-au mai ameliorat un pic anumite probleme, dar în privinţa lipsei de energie nu reuşisem să fac nimic. Nu ştiam încotro s-o apuc şi cui să mă adresez. Mă gândeam dacă o fi bine să fac acupunctură, tratamente homeopate sau chiar să merg la un bioenergetician. Întâmplător, am citit Asul Verde şi mi-a atras atenţia articolul despre Torser. Mi-am zis să încerc şi l-am comandat. L-am aşteptat cu nerăbdare, dar ziua în care a venit era pentru mine una din cele mai proaste. Nu aveam chef de nimic, eram pur şi simplu „stoarsă”. Am desfăcut totuşi pachetul şi de la început m-a atras chiar culoarea lui violet, culoare pe care eu nu o agreasem niciodată. L-am pus în buzunarul stâng şi „învârtindu-mă” aşa prin casă, cam după 20 de minute am simţit cum starea mea s-a schimbat dintr-o dată. Am lucrat 3-4 ore continuu, fără să obosesc ca altă dată. De atunci îl port mereu, n-am mai avut nici o zi proastă, lucru ce de câţiva ani nu mi se mai întâmplase. Am devenit mai calmă, mai veselă şi mai echilibrată. Torserul mi-e foarte util, n-aş mai renunţa niciodată la el.

ENACHE GEORGETA (60 ani) – Ploieşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian