Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Este absolut clar că la un copil mic nu poate fi vorba de efectul placebo. Fiind expert atestat în electrotehnică, mi-am dat seama imediat de puterea terapeutică a Torserului”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1074 din­ 20.06.2013

„A pus Torserul sub pătuţul copilei. Nepoata mea a dormit tun din prima noapte şi s-a trezit abia dimineaţa”

Eram de mult informată despre Torser şi efectele lui miraculoase. Cu toate acestea, nu mi-am luat dispozitivul până nu m-am convins, de la o cunoştinţă, că într-adevăr este real ceea ce mărturisesc alţi utilizatori. Abia atunci m-am hotărât şi am comandat şi eu unul. Avem o nepoată de 2 ani şi jumătate, iar până să avem Torserul, în fiecare noapte, de când s-a născut, se trezea noaptea şi plângea. Nora mea se trezea şi ea noapte de noapte, o legăna şi-i dădea lapte cu biberonul până adormea, pentru a-i lăsa pe ceilalţi să se odihnească… Vă daţi seama, era un adevărat chin! După ce am primit Torserul, fiul meu a pus imediat aparatul sub pătuţul copilei. Ceea ce s-a întâmplat a fost absolut inexplicabil: nepoata mea a dormit tun din prima noapte şi s-a trezit abia dimineaţa. De atunci, doarme bine şi nu ne mai chinuie. De când avem Torserul, fiul meu nu mai simte nevoia să bea cafea, cu toate că înainte, din cauza serviciului tracasant şi obositor, avea nevoie de multă cafea ca să-şi menţină starea de calm. Pe mine, Torserul mă echilibrează psihic; cu el pot face faţă la mai multe probleme şi griji, fără să-mi mai pierd cumpătul, ca odinioară. Ce s-a întâmplat cu nepoţica mea este un fapt concludent. Poate că alţii spun că este efect placebo sau, mă rog, că e de fapt autosugestie. Însă este absolut clar că la un copil mic, de vârsta nepoatei mele, nu poate fi vorba de autosugestie. După chinuitorul plâns din fiecare noapte, cu Torser doarme ca un ursuleţ, până dimineaţa. Noi suntem încântaţi de rezultate!

MARIA TUDOREANU (67 ani) – Alba-Iulia

„Aveam tensiunea 18, iar Torserul mi-a scăzut-o la 13”

Mie mi s-a extirpat glanda tiroidă şi de atunci mi s-au dat toate peste cap: aveam palpitaţii la inimă, tensiunea mărită, am făcut şi osteoporoză, de mă dureau oasele îngrozitor… Practic, eu abia după două luni am simţit efectul dispozitivului. Înainte de a purta Torserul, aveam tensiunea 18, dar încet, încet, Torserul mi-a reglat-o şi a scăzut la 13. Am observat apoi că îmi alină şi durerile de şolduri, dar nu şi-a făcut efectul deodată, ci gradat. Probabil tot din cauza lipsei glandei tiroide devenisem foarte agitată, foarte nervoasă, izbucneam din orice. Însă Torserul mi-a domolit surescitarea nervoasă, îmi dă o stare de linişte şi pace interioară, iar dacă uit să-l iau cu mine, organismul parcă simte şi mă anunţă că nu-l am. De asemenea, am observat că dorm mai bine cu Torserul. De câţiva ani, nu puteam să dorm mai mult de 5 ore, mă trezeam mereu cu noaptea-n cap! De când mi-l pun sub pernă, dorm profund, circa 7 ore pe noapte şi mă trezesc mult mai odihnită. Cum să nu mă bucur că-l am?

STELA NUŢU (46 ani) – Oradea

„Folosesc Torserul cu succes în tratamentul insomniei şi pentru ameliorarea durerilor reumatice de la umăr”

Am împlinit de curând vârsta de 81 de ani. Am lucrat toată viaţa ca inginer şi am avut o îndelungată activitate în domeniul energetic şi expertiză electrotehnică atestata. Având această experienţă profesională, mi-am dat seama imediat de utilitatea terapeutică a instrumentului militar Torser. L-am achiziţionat recent şi-l folosesc cu succes în tratamentul insomniei şi pentru ameliorarea durerilor reumatice de la umăr, ori la alungarea unor senzaţii neplăcute ce apar periodic la proteza dentară fixă (aplic Torserul pe bărbie şi după câteva minute durerea dispare complet). Fiind conştient de faptul că fiii mei folosesc intensiv calculatorul (atât la serviciu, cât şi acasă), le-am recomandat şi i-am ajutat să-şi procure fiecare câte un Torser, apreciindu-l ca necesar şi util – atât profilactic – pentru păstrarea sănătăţii organismului uman, cât şi curativ, în condiţiile de agresivitate a mediului în care trăim.

LUNGU NICOLAE (71 ani) – Deva

„Pentru reglarea somnului, Torserul este excepţional! Are efecte incomparabile cu alte tratamente existente”

Eu mi-am luat două Torsere, la o promoţie mai veche, unul pentru mine şi unul pentru sora mea. După ce l-am folosit vreme îndelungată, pot să afirm cu tărie că pentru reglarea somnului, este excepţional! Are efecte incomparabile cu alte metode existente. Când mai am vreun disconfort la coloană (am avut în tinereţe un accident de maşină şi am fost operată), îl pun pe zona cu probleme şi durerea dispare la scurt timp. Am fost contabil-şef la o firmă privată în ultimii 14 ani şi stăteam toată ziua pe scaun, numai cu ochii în calculator. De atunci mă doare şi un picior – probabil am o discopatie sau ceva de genul acesta… Când pun Torserul, îmi trece în 5-10 minute! Sora mea a suferit şi ea o operaţie la şold: i s-a montat o proteză, pentru că a căzut astă iarnă pe gheaţă şi a făcut o fractură urâtă, care a necesitat intervenţia chirurgicală. Toată ziua îşi plimbă Torserul de la şold în jos, la genunchi, şi-i alină durerile. Şi ea doarme mai bine de când are Torserul, după ce ani de zile a luat medicamente pentru insomnie. Suntem foarte mulţumite amândouă de efectele dispozitivului!

POPA MARIA (65 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian