Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Ca medic, recomand Torserul tuturor, deoarece principiile lui sunt dovedite ştiinţific şi confirmate medical”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1075 din­ 27.06.2013

„După ce a folosit Torserul, a redus medicamente la jumătate. Tot de atunci a început să doarmă mai bine”

Nu demult, am făcut primul pas în domeniul bioenergetic. Soţia mea e mai bolnăvicioasă şi am fost dispus să încerc orice metodă pentru a o face bine, aşa că i-am făcut cadou un dispozitiv Torser. La câteva săptămâni, soţia mi-a spus că se simte mult mai bine, astfel că am comandat dispozitive pentru toată familia, achiziţionând în total 5 bucăţi, la care am primit alte două gratuit. Efortul financiar a fost mare, mai ales că suntem pensionari, dar în schimb avem un scut foarte puternic pentru sănătate. Soţia mea are osteoporoză, dureri musculare, insomnii, glaucom la ambii ochi, colon iritabil, hemoroizi interni, hipertensiune. Ia multe medicamente: Pasival, Dormir, Tertensif, Preductal, Debridat. După ce a folosit o lună Torserul, a redus Preductalul la jumătate de doză. Tot de atunci a început să doarmă mult mai bine; chiar dacă se mai trezeşte noaptea pentru a merge la baie, când se întoarce în pat, adoarme imediat. Avea şi nişte escare pe spate, deoarece stătea aproape tot timpul în pat, dar după ce a început să folosească Torserul, arsurile i-au dispărut şi poate să doarmă liniştită. Nu demult, eu am avut piciorul stâng rupt şi după ce l-am scos din ghips, fiindcă rămăsese umflat, am purtat Torserul în şosetă. Mi s-a dezumflat în câteva zile şi nu s-a învineţit deloc. Purtăm mereu Torserele legate la gât, într-o husă. Aceste aparate ne-au redat pofta de viaţă, avem energie, dar suntem în acelaşi timp mai liniştiţi şi dormim foarte bine. Nu i-am spus fiului nostru că am cumpărat dispozitivele decât atunci când ne-a întrebat ce luăm, de suntem aşa vioi şi plini de viaţă. Când a auzit că am dat banii pe aşa ceva, s-a cam supărat pe mine, dar văzând cât de bine ne simţim, a încercat şi el unul, deoarece avea o fire nervoasă şi era mereu agitat. De când are Torserul, a observat că nu se mai „ambalează” aşa uşor, e mai liniştit. Suntem cu toţii mulţumiţi de Torser, ne simţim bine şi-i mulţumim bunului Dumnezeu că ne-a adus acest „doctor” în casă!

MORARU ANDREI (72 ani) – Ploieşti

„Ca medic, am mare încredere în tratamentul bioenergetic cu Torser, fiind un mijloc sigur şi eficient în diferite probleme de sănătate”

Am mare încredere în acest aparat, deoarece când am avut o criză de colecist, problema s-a rezolvat foarte rapid cu Torser: în numai câteva minute, după ce l-am aplicat pe zona respectivă. Sunt medic de profesie şi recomand tuturor acest aparat, deoarece principiile lui sunt dovedite ştiinţific şi confirmate medical, în baza rezultatelor obţinute. Ca medic, am mare încredere în tratamentul bioenergetic cu dispozitivul Torser, fiind un mijloc de tratament uşor de utilizat, sigur şi eficient în diferite probleme de sănătate.

NUŢU GEORGETA (60 ani) – Bucureşti

„După ce am făcut tratament cu Torser, rana s-a închis – chiar şi doctorii erau uluiţi! În acelaşi timp, aparatul mi-a reglat şi tensiunea”

Eu am un mare necaz: am fost diagnosticată cu un cancer de sân şi aveam o rană deschisă la sânul stâng, apărută în urma tratamentului oncologic cu citostatice şi raze cobalt. Încercasem fel de fel de alifii, la recomandarea medicilor, dar n-au avut niciun efect. Fiind o problemă foarte delicată, am tot căutat soluţii şi aşa am aflat de Torser. Am început să-l folosesc conform manualului de utilizare imediat după ce l-am primit. După ce am făcut tratament cu Torser circa o săptămână, rana s-a închis de tot – a rămas doar o coajă pe locul care supura tot timpul. Chiar şi doctorii erau uluiţi! În acelaşi timp, aparatul mi-a reglat şi tensiunea şi acum îmi merge mult mai bine. Îl am la mine tot timpul, iar noaptea îl pun sub pernă sau pe locurile care mă dor şi îmi este de mare folos. Acum mă odihnesc mai bine, după ce nu mai puteam închide ochii noaptea, când am aflat ce boală cruntă am. Nu pot spune că mi-am recăpătat total sănătatea, dar este extraordinar că mi s-a reglat tensiunea, mi s-a închis rana şi mi s-a retras inflamaţia de la sân. Încă mai fac radioterapie şi port Torserul permanent la mine, ca să nu mă afecteze radiaţiile. Eu una sunt foarte mulţumită de rezultate şi-l recomandat tuturor.

NOUREANU VALERICA (54 ani) – Bucureşti

„Aveam hipertrofie de prostată, iar Torserul m-a ajutat foarte mult: acum pot să urinez normal”

Problema mea era o lombosciatică mai veche, cu nevralgie pe piciorul drept, care mergea până la vârful degetului mare. Din acest motiv, şchiopătam şi mă durea foarte tare. Folosind Torserul aproape 3 luni, mersul mi s-a ameliorat mult şi a dispărut treptat şi durerea. Aveam şi o hipertrofie de prostată, pentru care medicul îmi recomandase Duodart – un medicament cam scump, care-mi dădea şi dureri de stomac. L-am înlocuit cu Supozin, dar am făcut şi terapie cu Torser în paralel. Acest dispozitiv m-a ajutat foarte mult: acum pot să urinez normal. Torserul mi-a domolit colita intestinală (nu mă mai balonez aşa de tare), dar şi ischemia cardiacă (nu mai am acele „gheare” în piept şi nici senzaţia de greutate). Mă simt mult mai bine de când am Torserul şi sunt foarte mulţumit! Îl recomand cu căldură şi altor persoane cu probleme similare de sănătate, în paralel cu un mod de viaţă sănătos.

ION CRISTEA (72 ani) – Baia Mare

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian