Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Eu şi soţul meu am folosit Torserul şi ne-am convins că tot ce se spune despre acest aparat este adevărat”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1072 din­ 06.06.2013

„A ţinut Torserul la picior, la mână şi pe unde mai simţea dureri, iar după câteva săptămâni a început să meargă fără baston”

Am văzut efectele Torserului în cazul tatălui meu; el şi-a achiziţionat dispozitivul pentru că este paralizat pe partea dreaptă şi nu mai putea să meargă decât în baston şi ajutat de cineva. După ce a primit Torserul, l-a ţinut la picior, la mână şi pe unde mai simţea dureri, iar după câteva săptămâni a început să meargă singur, fără ajutor, în ultima vreme chiar şi fără baston! Şi pe mama a ajutat-o mult la o răceală puternică, deci n-am cuvinte să spun cât bine ne-a făcut Torserul. Mie, de obicei, nu-mi prea plac petrecerile mari – botezuri şi nunţi – unde este aglomeraţie, lume gălăgioasă şi muzică prea tare pentru gustul meu. Dar în septembrie am avut o obligaţie şi am fost la o nuntă în Deva, împreună cu fata mea. Am luat Torserul cu mine când am plecat de-acasă, l-am purtat tot timpul şi m-am simţit nemaipomenit de bine, chiar m-am distrat, ceea ce nu prea se întâmplase până acum. Rudele mele tare s-au mirat, de parcă eram alt om. Am văzut că Torserul este foarte bun, eu unul nu mă mai despart de el. Pot să confirm toate cele declarate oricărui om are îndoieli despre puterea acestui dispozitiv.

IOAN B. (54 ani) – Timişoara

„Înainte erau obosite, le ustura ochii, dar de când au Torserele sunt mai liniştite, rezistă la stres şi nu mai au probleme cu vederea”

Eu mi-m luat Torserul mai mult pentru reechilibrarea energetică şi ca să previn apariţia unor boli, pentru că sunt sănătoasă şi nu sufăr de vreo afecţiune anume. Am doi nepoţei în grijă (unul are 10 ani, iar celălalt 6) şi de aceea trebuie să mă menţin în formă, să am răbdare, să nu mă supăr şi să fiu calmă mereu. Port aparatul permanent cu mine şi, într-adevăr, mă ajută să fiu tot timpul în formă. Şi fetele mele folosesc câte un Torser, pentru că la serviciu lucrează toată ziua pe calculator. Înainte erau obosite, le ustura ochii, dar de când au aparate Torser sunt mai liniştite, rezistă mai bine la stres şi nu mai au probleme cu vederea. Cu toţii suntem mulţumiti de acest aparat!

IOANA J. (63 ani) – Drobeta-Turnu Severin

„Avea mari dureri de coloană din cauza spondilozei lombare, dar de când foloseşte Torserul se simte mult mai bine.”

Am luat Torserul pentru circulaţia periferică şi articulaţii, pentru că am o artroză mai veche. Fusesem şi la medic, care mi-a dat tot felul de geluri şi creme, dar fără mari rezultate. Am aflat însă de minunea aceasta de Torser şi mi-am zis că n-am nimic de pierdut dacă-l încerc şi eu. Încă din primele zile am simţit că nu mai am dureri, că am mai multă vitalitate şi că dorm mult mai bine. Noaptea îl ţin în pat, lângă mine sau sub pernă. Şi soţul meu este mulţumit de rezultate. El avea mari dureri de coloană, din cauza unei spondiloze lombare, dar de când foloseşte Torserul se simte mult mai bine. Suntem încântaţi de puterea acestui dispozitiv şi vă mulţumim că l-aţi adus şi la noi în ţară !

ARISTINA I. (80 ani) – Bucureşti

„Am făcut terapie cu Torser pentru coloană, picioare şi şale şi suntem foarte mulţumiţi de rezultate”

Noi ne-am cumpărat două aparate Torser: mai întâi unul şi, la o lună diferenţă, pe cel de-al doilea, pentru că am văzut ameliorări substanţiale în problemele de sănătate pe care le aveam fiecare. Eu şi soţul meu am folosit Torserul şi ne-am convins că tot ce se spune despre acest aparat este adevărat. Pe mine mă dureau foarte tare şalele… Am făcut terapie cu acest aparat atât pentru spondiloza cervicală (l-am pus sus, pe coloană), cât şi la picioare şi pe şale. Fac tratament de circa o lună şi deja mă simt mai bine, nu mă mai doare nimic, pot să mă răsucesc noaptea în pat, cu alte cuvinte chiar se vede diferenţa. Soţul meu foloseşte Torserul lui pentru durerile de picioare şi de şale, dar îl mai pune şi pe ceafă uneori, pentru că suferă şi de discopatie cervicală. După ce a urmat tratamentul timp de câteva săptămâni, a simţit o schimbare în bine şi este foarte încântat că îl ajută. Amândoi suntem foarte multumiţi de rezultatele obţinute. Vă mulţumim tare mult că ne-aţi pus la dispoziţie un aparat care are grijă de sănătatea noastră!

ALEXANDRA C. (60 ani) – Vaslui

„De când foloseşte Torserul este mai odihnită, mai relaxată şi nu o mai ustură ochii de la calculator”

Am aflat despre acest dispozitiv pe când aveam deja cunoştinţe solide şi o părere bună despre medicina bioenergetică. Eu şi familia mea folosim Torsere de câteva luni, mai exact din decembrie 2012. Pentru mine este important, deoarece mereu am avut probleme cu somnul, din cauza meseriei de aviator. Aveam un program lung şi încărcat, fără ore fixe şi cred că organismul meu aşa s-a obişnuit… Şi ceilalţi membri ai familiei sunt mulţumiţi de Torser. Fata mea lucrează într-un centru de calcul şi acest aparat o ajută foarte mult. De când foloseşte Torserul este mai odihnită, mai relaxată şi nu o mai ustură ochii de la calculator. Soţia mea a devenit mai echilibrată şi mai energică, este încântată de rezultate. Ţinem Torserele tot timpul la noi, pentru că ne simţim mult mai bine cu ele.

VASILE I. (68 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian