Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Nu credea în terapii alternative, dar acum nu se mai dezlipeşte de Torser!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1070 din ­23.05.2013

„Am probat Torserul pe pielea mea şi văd că este bun la toate”

Sunt foarte mulţumită de Torser, în special la durerile reumatice, pentru că sufăr de un reumatism poliarticular degenerativ care mă chinuie de mult timp. La degetele de la piciorul stâng am un început de artrită şi cum pun Torserul pe laba piciorului, mă simt mai bine. La coloană, când îl aşez pe locul dureros din zona lombară, mă ajută de fiecare dată. Sufăr din tinereţe de scolioză şi coxartroză, iar în plus am şi o boală complicată a măduvei, numită Policitemie Vera, pentru care iau tratament de peste 8 ani, dar care îmi afectează totuşi organismul: îmi sângera nasul şi făceam frecvent tromboze la picioare. Vă spun sincer că de când am Torserul, oasele nu mă mai dor, n-am mai sângerat decât foarte rar, iar la picioare nu mi se mai formează cheaguri de sânge. Chiar şi somnul îmi este mai bun şi mai odihnitor! Am probat Torserul pe pielea mea şi văd că este bun la toate. Sunt foarte mulţumită de rezultate obtinute cu Torser şi-mi pare rău că nu am bani, pentru că aş mai cumpăra unul, pentru fiul meu, care suferă de hipertiroidie.

EUGENIA SURU (76 ani) – Arad

„În scurt timp, soţul meu şi-a revenit, numai cu ajutorul Torserului!”

Soţul meu este foarte bolnav – are cancer de colon operat în urmă cu 2 ani, face chimioterapie, iar mai nou medicii au descoperit că i s-a extins la ficat şi la plămâni. În dimineaţa când m-am dus la poştă să-mi iau Torserul, el a avut un eveniment nefericit: a alunecat pe aleea care duce spre garaj şi a căzut foarte rău, de tot organismul i s-a zdruncinat. Soţul meu a reuşit să se ridice, a venit în casă, s-a schimbat de hainele ude (s-a întâmplat în decembrie şi era zăpadă afară), după care a căzut pur şi simplu din picioare, pe spate, direct pe mochetă, pierzându-şi coştienţa. Când am intrat în casă, m-am speriat foarte rău văzându-l întins pe jos, pentru că are mai multe bypass-uri. Stătea nemişcat şi nu mai respira cum trebuie, nu-mi răspundea la nimic, începuse să horcaie, îşi dăduse ochii peste cap şi nu-şi revenea. Nu ştiu cum, dar parcă Dumnezeu m-a luminat şi mi-am adus aminte de Torser, care nici nu era despachetat. Disperată, i-am cerut verişoarei mele (venisem acasă însoţită de mai multe rude) să desfacă pachetul. I-am pus dispozitivul în dreptul inimii şi am sunat la 112. După câteva minute, s-a întâmplat o minune: soţul meu şi-a revenit, numai cu ajutorul Torserului. Am văzut cu ochii mei, asta este convingerea mea. De atunci, soţul meu ţine ziua permanent Torserul în buzunarul de la pantaloni, iar noaptea pe noptieră. El, care nu credea în terapii alternative, acum nu se mai dezlipeşte de acest aparat. Dacă cineva doreşte o confirmare verbală sau scrisă, sunt dispusă să le dau lămuriri. În plus, am trei martori care erau lângă mine, în casă, când s-a întâmplat nefericitul eveniment.

DANA F. (48 ani) – Snagov

„Torser îi este de ajutor de fiecare dată”

Mama mea are 71 de ani, foloseşte Torserul de mai mult timp şi este foarte mulţumită de rezultate. Atunci când o doare câte ceva, pune Torserul cu partea colorată direct pe locul cu pricina şi durerea îi trece rapid. De curând a fost operată, a avut o tumoare pe colon care a trebuit extirpată. Îmi spune că Torserul îi face bine şi că s-a recuperat fără probleme după ce l-a ţinut circa o săptămână pe locul operaţiei. Văd că-l are tot timpul cu ea în pat şi-l pune ba sub pernă, ba pe anumite părţi ale corpului. Cert este că Torserul îi este de ajutor de fiecare dată!

MELINDA FLOREA (42 ani) – Cluj-Napoca

„Am simţit puterea Torserului şi m-am convins de efectul lui”

Sunt foarte mulţumită de Torser. I-am simţit puterea şi m-am convins de efectul lui. Fiind pensionară, îl folosesc în loc de fizioterapie, că mă dureau tare umerii şi genunchii, de nu mă mai puteam pieptăna şi îmbrăca singură. L-am folosit şi pentru desfundarea căilor respiratorii, pentru că aveam probleme mari cu o rinită şi m-a ajutat foarte mult. De când am Torserul mă simt foarte bine, pot să-mi fac treaba prin casă, să mă îmbrac, să mă spal, să mă pieptăn şi nu am mai răcit deloc primăvara aceasta.

ANGELA CUCU (67 ani) – Drobeta-Turnu Severin

„Am pus Torserul pe zona dureroasă şi mi-a trecut în două zile”

Familia mea este alcătuită din trei membri şi toţi folosim Torserul, chiar dacă iniţial n-am prea crezut în puterea lui. Eu sunt pensionată pe caz de boală, iar soţul meu (şofer de meserie) a avut un accident cu maşina şi nu se simţea prea bine. El s-a convins primul de puterea aparatului: cum a început să-l poarte, a observat că poate conduce mai uşor, se simte mai liniştit şi mai ponderat în tot ceea ce face. De atunci, este nedespărţit de Torser. Şi fiica mea îl foloseşte seara, când stă la calculator, şi n-o mai dor ochii, nu-i mai oboseşte privirea. În plus, doarme mult mai bine. Eu am răcit rău iarna asta şi m-am căpătat cu o otită groaznică, dar am pus Torserul pe zona dureroasă şi mi-a trecut totul în numai două zile. Am avut şi două coaste fisurate, după ce am alunecat pe gresia din baie, iar Torserul m-a ajutat să mă refac mult mai repede. Suntem cu toţii foarte mulţumiţi de acest dispozitiv!

CAMELIA FOTA (66 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian