Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„M-am convins că Torserul face mult mai multe decât scrie în manualul de utilizare”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1079 din­ 25.07.2013

„Am pus Torserul pe obraz şi durerea de măsea a dispărut cam în 15-20 de minute.”

Mi-am luat un Torser acum un an, deoarece sufeream de insomnii cronice. În circa două săptămâni dormeam ca un bebeluş, fără să mai iau vreun medicament de somn, care de altfel nu m-au ajutat aproape deloc… La un moment, am avut mari probleme cu dantura: mi se stricase o lucrare mai veche şi când îmi mai pătrundeau resturi de mâncare, mă apucau dureri îngrozitoare. N-aveam bani de o nouă lucrare, aşa că mă tratam cu Algocalmin fiole, atunci când aveam dureri mai puternice. Mă mai apucau şi dureri de cap groaznice, ca migrenele, din cauza danturii. M-am gândit să-mi pun Torserul pe obraz şi vă spun sincer că orice durere de măsea dispărea cam în 15-20 de minute. Mai aveam şi unele dureri la piciorul drept, pe care mi-l rupsesem acum câţiva ani şi mi s-a pus o tijă în os. Ei bine, când se schimba vremea şi mă apucau crizele, puneam dispozitivul pe locul dureros şi totul se calma în scurt timp. Nu-mi vine să cred ce efect are acest aparat! La măsea nu avea cum să-mi treacă altfel decât cu ajutorul Torserului, deoarece aveam deja infecţie la rădăcină şi mi-a trecut durerea fără să iau medicamente! Am Torserul cu mine tot timpul: acasă îl port în buzunar, iar când ies, îl ţin în poşetă. Sunt ferm convinsă că Torserul m-a ajutat, de aceea l-am recomandat şi altor persone.

LIDIA HURDUC (56 ani) – Bucureşti

„Avea mari probleme în perioada ciclului menstrual, dar acum, cu ajutorul Torserului, este bine”

Avem Torserele de puţin timp, dar ce pot să vă spun este că eu şi soţul meu ţinem aparatele sub pernă pe timp de noapte şi amândoi am observat că dormim mult mai bine. Înainte adormeam greu şi mă trezeam foarte des noaptea, dar de când am Torserul dorm bine de la ora 23 la 05 dimineaţa, fără să mă mai trezesc. Fiica mea de 37 ani, profesoară în Bucureşti, avea mari probleme în perioada ciclului menstrual, care o deranjau foarte tare – nici nu putea dormi noaptea! Acum, cu ajutorul Torserului, este bine şi se simte cu totul altfel.

TINCUŢA LUCESCU (71 ani) – Bacău

„Eu mă declar total mulţumită de Torser şi, ca urmare, îl recomand tuturor”

Am fost „învinuită” de către prietenele mele că am citit prea multe despre Torser şi că, de când mi l-am cumpărat, am doar ideea că-mi face bine şi de aceea mă ajută. Dar pot să spun clar ce mi s-a întâmplat cu Torser. De când îl am, nu mă mai trezesc noaptea de câteva ori, ca înainte, ci am somnul mult mai bun. Mi-au trecut şi durerile de cap, nu am mai luat deloc medicamente analgezice şi nici nu mi-au mai apărut ameţeli. Îmbunătăţirile sunt clare pentru mine şi sunt convinsă că numai cu ajutorul Torserului am scăpat de aceste probleme. Mă declar mulţumită şi, ca urmare, l-am recomandat tuturor cunoştinţelor. Toată lumea are în prezent calculator, telefon mobil, televizor şi le-am zis că măcar îi poate proteja de radiaţii, dacă alte probleme de sănătate nu au. Vă mulţumesc că existaţi şi vă doresc mult succes!

PAULA PETRE (57 ani) – Bucureşti

„De când avem Torserul, soţul meu nu se mai trezeşte noaptea şi nu mai are probleme cu somnul”

Soţul meu are 71 ani şi şi-a cumpărat un Torser cu două luni în urmă. L-am comandat cu toată încrederea, deoarece în noiembrie anul trecut a avut un accident vascular şi a rămas cu o semipareză pe partea stângă, pentru care face şi acum fizioterapie, masaje şi injecţii intravenoase. Am sesizat că, de când avem Torserul, soţul meu nu se mai trezeşte noaptea şi nu mai are mari probleme cu somnul. Totodată, a făcut mari progrese în recuperare: îşi ridică mâna mai uşor şi poate să mănânce singur, chiar dacă mai greu… M-am convins că Torserul face mult mai mult decât scrie în manualul de utilizare şi suntem foarte mulţumiţi de rezultate.

MIRELA SLABU (66 ani) – Galaţi

„De când am Torserul sunt mult mai liniştită şi pot să dorm şi câte 6-7 ore neîntrerupt”

Aveam o hernie de disc neoperată şi nu mă mai puteam deplasa nici măcar 100 de metri; trebuia obligatoriu să mă aşez, indiferent unde eram. De când mi-am luat Torserul, l-am pus într-un brâu din pânză şi mi l-am legat la spate. Aşa îl port tot timpul când plec de acasă şi de atunci nu mai am probleme la mers. Noaptea îl ţin sub pernă, pentru că aveam şi ceva probleme cu somnul. Dacă acum câteva luni dormeam cel mult patru ore pe noapte, de când am Torserul sunt mult mai liniştită şi pot să dorm şi câte şase-şapte ore neîntrerupt. Pentru mine, este un progres remarcabil. De asemenea, sunt mai calmă, mai liniştită, fiindcă eram foarte agitată tot timpul. Cu Torser mă simt mai liniştită din punct de vedere nervos. Sunt foarte mulţumită de acest aparat!

VIRGINIA MICLEA (67 ani) – Braşov

„A avut un accident cerebral şi a rămas cu amorţeli şi pierderi de echilibru, dar cu Torserul se simte mai bine”

Soţul meu are 74 de ani şi după ce a început să folosească Torserul, adoarme imediat şi se odihneşte foarte bine. I-a scăzut şi tensiunea: lua două pastile pe zi, iar acum ma ia doar una, seara. A avut şi un accident cerebral acum 3 ani, rămăsese cu nişte sechele (amorţeli şi pierderi de echilibru), dar cu Torserul se simte mult mai bine. Eu am uneori dureri la coloana vertebrală, de la o spondiloză lombară. Pun Torserul în buzunarul din spate al pantalonului, pentru a fi mai aproape de coloană, şi nu mă mai doare atât de rău. L-am mai pus pe burtă, pentru problema pe care o am la intestinul gros, îl mai ţin şi la încheietura mâinii, pentru că am oasele ieşite în afară şi astfel îmi mai trec durerile. Ne bucurăm că are atâtea efecte benefice!

ELENA NICULESCU (70 ani) – Timişoara

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian