Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Vă spun sincer, aparatul Torser este eficient! Acum, dorm bine noaptea şi sunt plină de energie”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1078 din­ 18.07.2013

„Am simţit nişte efecte ciudate de la Torser, apoi durerea a dispărut complet”

Am luat Torserul pentru de că sufeream de tensiune arterială oscilantă, coxartroză cervicală (aveam dureri mari de coloană), transpiraţii abundente şi bufeuri cauzate de menopauză. În plus, înainte să-mi cumpăr dispozitivul, tot corpul mă durea. Nu puteam nici să mă ating, mă durea carnea de pe mine. Când am început să-l folosesc, timp de câteva zile am simţit nişte efecte ciudate, apoi durerea a dispărut complet. După 2-3 săptămâni, timp în care am ţinut Torserul tot timpul la mine, simptomele neplăcute ale menopauzei s-au diminuat treptat şi în prezent mă simt nemaipomenit de bine. Le-am cumpărat un dispozitiv şi părinţilor mei, care aveau mari dureri de picioare şi de spate. Când am vorbit cu ei la telefon, mi-au spus că se simt mai bine şi sunt foarte mulţumiţi de Torser. L-am recomandat tuturor prietenilor şi colegilor, pentru efectele lui!

VERONICA CRUDU (52 ani), operator chimist – Năvodari

„În prezenţa Torserului, toată lumea devine mai calmă, mai amabilă”

Am achiziţionat pachetul promoţional cu două Torsere. Pe unul îl port permanent la mine, iar pe celălalt îl ţin în acasă, ca să mă protejeze de radiaţii (îl mut de colo-colo: la televizor, la calculator sau la telefonul mobil, când îl încarc). Aveam mai multe afecţiuni la vârsta mea si-mi dădeau mari bătăi de cap: un junghi la articulaţii, o durere rebelă de cap, dureri de picioare şi de şale, constipaţie, probleme cu somnul. Am simţit efectul Torserului în numai câteva zile. În cazul meu, cel mai rapid a funcţionat în reglarea somnului – este ceva senzaţional! Am mai observat, cu mirare, că în prezenţa Torserului toată lumea devine mai calmă, amabilă şi drăguţă. Eu sunt o persoană sociabilă, dar vă spun că, de când am Torserul, parcă toată lumea este a mea!

ELENA POPESCU (66 ani) – Bucureşti

„După ce am purtat Torserul, am simţit instantaneu o îmbunătăţire, ca o echilibrare generală, iar durerile s-au diminuat”

Aveam mari probleme cu somnul, fusesem operat şi de hernie de disc în urmă cu doi ani, dar spatele tot mă mai durea şi mi se ducea durerea şi pe picior. După ce am purtat Torserul (l-am ţinut într-un brâu, fixat la mijloc), am simţit instantaneu o îmbunătăţire, ca o echilibrare generală, iar durerile s-au diminuat. Eu nu puteam să beau deloc cafea, deoarece aveam probleme cu tensiunea, dar de când am Torserul pot să beau câte cafele vreau, pentru că nu mai am nimic – tensiunea este în baremul normal. De curând, i-am împrumutat dispozitivul surorii mele, care a căzut şi şi-a fracturat omoplatul. Din cauza asta avea dureri cumplite, dar de când are Torserul se simte bine, nu o mai deranjează atât de tare umărul fracturat. Sunt foarte mulţumit de Torser!

EMIL GURĂU (40 ani), administrator – Călăraşi

„Dacă nu aş fi ţinut cont de părerea d-lui general Emil Străinu despre Torser, nu l-aş fi cumpărat”

Eu lucrez mult la calculator şi mi-am cumpărat acest dispozitiv în special pentru a mă proteja de radiaţii. Neavând mari probleme de sănătate, cu Torser am simţit după o singură zi că mă echilibrează, că mă umple de energie. Tatăl meu, în vârstă de 85 ani, nu se simţea bine cu ceva timp în urmă: nu mai putea mânca, nu se mai putea ridica din pat, chiar m-am temut de ce poate fi mai rău… M-am gândit să-i las dispozitivul o perioadă, poate îl „pun pe picioare” puţin… I l-am aşezat sub pernă, să acţioneze în zona capului. În scurt timp, am avut surpriza să văd că şi-a revenit spectaculos: s-a ridicat din pat, a cerut de mâncare, nici nu-mi vine să cred ce efect a avut asupra lui! Dacă nu aş fi ţinut cont de părerea d-lui general Emil Străinu despre Torser, nu l-aş fi cumpărat, dar l-am încercat pe mine, m-a convins şi nu-mi pare rău de achiziţia făcută.

CRISTINA GRUIA (52 ani), operator calculator – Ploieşti

„Torserul funcţionează exact cum este descris în manualul de utilizare”

Nu am nicio boală gravă, dar în schimb sufeream de mari probleme cu somnul: adormeam foarte greu şi chiar aveam nopţi când nu puteam să pun „geană pe geană”. Uneori, cu toate că dormeam câteva ore, aveam un somn agitat, iar când mă trezeam eram mai obosită decât la culcare, fără vreo explicaţie. Mă săturasem de nopţi nedormite, aveam nişte cearcăne de credea lumea că sunt bătută! De când folosesc Torserul, am observat că funcţionează exact cum este descris în manualul de utilizare: am un somn profund, odihnitor, mă trezesc plină de energie, sunt refăcută complet. Mă trezesc fără ceas, la ora 7 sunt în picioare, pusă pe treabă… Nu mai stau în pat să casc, să mă întind, să îmi revin. Aveam deranjat şi tranzitul intestinal, sufeream de constipaţie cronică, cu un scaun la 2-3 zile. De când am Torserul, mi s-a rezolvat şi această problemă, mă simt foarte bine şi sunt foarte fericită că am scăpat de chin. Din câte am aflat din manualul de utilizare Torser, media de vârstă a celor care-şi pot rezolva problemele de sănătate este între 40 şi 80 de ani, adică persoane care au boli cronice şi iau medicamente. M-am gândit că eu nu sunt chiar aşa de „dărâmată”. Dar vă spun sincer, aparatul este eficient! Acum, dorm mai bine noaptea şi sunt plină de energie. Cu Torser, am mult mai mult chef de viaţă şi sunt mai optimistă. Ziua îl port în permanenţă la mine, iar seara îl pun sub pernă. Am mai observat un lucru fantastic: de când folosesc dispozitivul, îmi cresc foarte repede unghiile şi părul. Sunt foarte încântată de efectele Torserului !

IOANA POP (32 ani), profesor – Cluj-Napoca

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian