Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Noi am simţit efectul Torserului imediat. Dacă ne doare ceva, îl punem în zona respectivă şi durerea trece, parcă nici n-a existat!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1081 din­ 15.08.2013

„Aveam colesterolul 270, dar de când folosesc Torserul a scăzut la 240, fără să ţin vreun regim alimentar special”

Nu am mari probleme de sănătate, dar de când mi-am cumpărat Torserul mă simt mult mai bine! L-am pus într-un săculeţ şi îl port în zona sternului. Mi-am făcut analizele şi au ieşit foarte bune, faţă de cum le aveam înainte. De exemplu, aveam colesterolul 270, dar de când folosesc Torserul a scăzut la 240, fără să ţin vreun regim special. Eu am luat dispozitivul mai mult preventiv, deoarece navighez pe mare şi cel mai mult mă omoară stresul. Am observat că şi somnul mi s-a îmbunătăţit. Soţia mea avea probleme reumatice, dar atunci când pune Torserul în zona care o doare, îi trece după câteva minute. Are efecte garantate, sunt convins de acest lucru, de aceea îl port tot timpul cu mine.

ILIE POPOVICI (56 ani) – Cernavodă

„Mi-au comunicat că sunt mulţumiţi de Torser, pentru că şi ei acum se simt mai bine”

Eu mi-am rezolvat foarte multe probleme de sănătate cu ajutorul Torserului, de aceea am mai comandat unul, pentru a-l face cadou finilor mei. De curând mi-au comunicat că sunt foarte mulţumiţi de Torser, pentru că şi ei se simt mai bine. Eu mă cert cu soţia mea pe Torser, deoarece ne face bine – am simţit amândoi acest lucru. Acum, eu îl ţin la gât, pentru că mă doare ceafa, probabil de la spondiloză. Ne-a făcut tare bine şi la somn: îl aşezăm între perne şi dormim toată noaptea, ca în tinereţe. Noi am simţit efectul Torserului imediat. Dacă ne doare ceva. îl punem în zona respectivă şi durerea trece, parcă nici n-a existat. Este o minune acest dispozitiv!

SPIRACHE PĂTRU (61 ani) – Slatina

„Simte că stările de rău i s-au rărit foarte mult de când are Torserul”

Soţul meu avea insomnii mai ceva decât mine, care de o viaţă nu pot dormi. De când am primit Torserele, au început să se vadă rezultatele în această direcţie. Cum se pune soţul în pat, adoarme imediat, plus că are un somn liniştit şi odihnitor. Tot el avea probleme şi cu prostata, dar a purtat Torserul în buzunarul pantalonilor şi nu se mai trezeşte noaptea decât o dată, maxim de două ori, şi adoarme imediat la loc. Problemele cu inima (are o aritmie cardiacă ce-i dădea agitaţie şi simţea cum îi zvâcnea inima, când statea liniştit în pat) i s-au diminuat treptat. Simte că i s-a îmbunătăţit problema; stările de rău i s-au rărit foarte mult de când are Torserul – nici medicamente nu mai ia! Pe mine, Torserul mă ajută tot la dormit, pentru că nu reuşeam să adorm fără somnifere. Acum din şase zile pe săptămână, în patru-cinci reuşesc să adorm fără medicamente. Torserul mă ajuta şi la coloană: când mă doare, îl pun în zona dureroasă şi-mi ia durerea cu mâna.

MAGDA PETRESCU (69 ani) – Bucureşti

„Mulţumesc pentru Torser, numai datorită lui mă simt bine”

Am Torserul de patru luni şi l-am cumpărat pentru că am multe afecţiuni: probleme cu oasele, cu circulaţia sângelui, cu stresul. După ce l-am purtat tot timpul la mine mă simt mai bine, ba chiar am simţit cum îmi alină durerile, pentru că problemele mele au venit într-o perioadă mai lungă şi nu pot trece imediat. Mie mi-a murit fata la vârsta de 27 de ani, din cauza unui cancer de sân şi am avut mari probleme atunci. Am simţit un şoc psihic puternic, nu am putut accepta pierderea suferită, am făcut depresie, multe atacuri de panică şi nu mai puteam să dorm noaptea. Am trecut prin experienţe pe care nu le doresc nici unui părinte şi care pe mine m-au marcat foarte tare! M-am împăcat cu ideea că ce vine de la bunul Dumnezeu, trebuie să le ducem pe toate… De câteva luni mă simt mai bine, parcă sunt mai echilibrată şi gândurile nu-mi mai zboară în fiecare clipă la fata mea, chiar dacă merg zilnic la cimitir să-i tămâiez şi să-i îngrijesc mormântul. Sunt sigură că dispozitivul m-a ajutat, pentru că înainte nici nu puteam să pun geană pe geană, că izbucneam în lacrimi şi o ţineam aşa până dimineaţa… Mulţumesc pentru Torser, acum mă simt mai bine.

MARIANA POP (53 ani) – Gherla

„Îmi este foarte bine de când port Torserul”

Sufeream de o insomnie groaznică, însă de când mi-au cumpărat copiii un dispozitiv Torser, dorm ca un copil mic. Încă de-a doua seară şi-a făcut efectul. Eu îl pun o seară sub pernă, o seară la picioare, pentru că lucrez în spital şi stau mai mult în picioare toată ziua. Ca fiecare om, am mai adunat şi eu câteva boli, că am şi eu o vârstă, dar mi-e foarte bine cu Torserul – mult mai bine ca înainte. Ziua, la serviciu, îl port în sutien (încă nu i-am făcut o husă şi de aceea îl ţin acolo), avand în vedere că sunt cardiacă şi am probleme şi cu glanda tiroidă. Sinceră să fiu, cred că-mi face foarte bine că-l port acolo. Când nu-l folosesc eu, îl pune pe şale soţul meu; facem cu rândul. El a fost operat de cancer la colon acum trei ani, dar noi suntem adepţii medicinii alternative şi încercăm orice terapie care ne-ar putea fi de folos, măcar să ne îmbunătăţim puţin calitatea vieţii.

FELICIA S. (60 ani) – Brăila

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian