Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Ori de câte ori mai apare o durere de cap, de coloană sau de ficat, punem Torserul pe acea zonă şi durerile dispar imediat”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1052 din 10.01.2013

„Cu ajutorul Torserului, nodulul scădea puţin câte puţin, până a mai rămas doar locul lui, ca un punct”

De multă vreme mă chinuia un nodul de grăsime în zona coloanei, care nu cedase la nimic din ce încercasem. Ba mai mult, se tot mărea. Am citit despre Torser şi mi-am zis să-l încerc şi eu. Am început terapia de două luni, punându-l seară de seară pe acel nodul. Nu-mi venea să cred, dar nodulul scădea puţin câte puţin, până a mai rămas doar locul lui, ca un punct. Am crezut că va începe să colecteze din nou dacă nu mai pun Torserul, dar au trecut mai mult de două săptămâni de când nu l-am mai folosit şi nodulul nu a mai apărut. Soţul meu avea şi el probleme cu inima – aritmii puternice. A ţinut Torserul în dreptul inimii, în buzunarul de la piept, iar în timpul nopţii – în buzunarul de la pijama. Când a făcut controlul periodic, doctoriţa a confirmat că nu mai are nimic. Este de necrezut! De asemenea, este şi mai calm, nu mai este agitat, ca înainte. Ne bucurăm foarte, foarte mult că am obţinut aceste rezultate cu Torser! Ori de câte ori mai apare vreo problemă (o durere de cap, de coloană sau de orice fel), punem Torserul pe acea zonă şi durerile dispar imediat.

IRINA SIMION (78 ani) – Bucureşti

„Torserul a reuşit să-mi readucă zâmbetul pe buze şi încrederea în propria viaţă!”

După decesul mamei mele, îmi pierdusem echilibrul psiho-emoţional. Era foarte important să mi-l recapăt, pentru că sunt profesor şi, lucrând cu copiii, exact această stare o transmiteam şi lor. Trebuia obligatoriu să fac ceva în acest sens. Am auzit despre Torser şi efectele lui benefice, l-am procurat şi după ceva vreme acest dispozitiv a reuşit să-mi readucă zâmbetul pe buze şi încrederea în propria viaţă. Avusesem şi câteva dureri de spate, mai vechi, dar ori de câte ori am pus Torser-ul, ele s-au ameliorat. L-am dat şi membrilor familiei, când îi chinuia o durere de cap sau alte probleme minore şi au recunoscut că durerile au trecut şi le-a indus şi starea de somn, iar în nopţile în care îl folosiseră, somnul era mai profund şi mai odihnitor. Când eu nu-l folosesc, pun Torserul lângă calculatorul unde lucrează băieţii mei, pentru a-i proteja de radiaţii. Consider sincer că a meritat investiţia şi sunt foarte mulţumită de acest aparat. Am observat că Torserul este şi foarte rezistent – l-am scăpat de câteva ori pe jos şi nu s-a întâmplat absolut nimic, îşi face în continuare datoria.

LUNGU MONICA (50 ani) – Braşov

„Pentru urinările frecvente, port Torserul pe zona ombilicului şi nu mă mai trezesc deloc noaptea, pentru a merge la toaletă”

La un moment dat, aveam mari dureri de cap, probleme cu ficatul şi urinări frecvente. Nu puteam merge niciunde, deoarece trebuia să mă duc la toaletă din oră-n oră. Mă abţineam când plecam de acasă să beau suc, cafea sau apă. Era foarte deranjant. Având şi ficatul mărit, nu puteam să dorm deloc pe partea dreaptă, că mă durea îngrozitor. Am folosit Torserul câteva săptămâni la rând pe zona ficatului, iar acum pot să dorm şi pe partea dreaptă. Pentru urinările frecvente, îl port de aproape o jumătate de an, mai ales ziua, pe zona ombilicului şi, mulţumesc lui Dumnezeu, s-a rezolvat şi această problemă – nu mă mai trezesc deloc noaptea, pentru a merge la toaletă. Fapt interesant, pentru că, în cazul meu, la început (în primele luni), rezultatele nu apăruseră ca la alţii şi cei apropiaţi au început să-mi reproşeze că am dat bani pe el, fără nici un folos. Eu nu i-am ascultat, am avut încredere în Torser şi acum, după o jumătate de an, pot spune cu convingere că Torser este o adevărată binefacere! Sunt foarte, foarte mulţumită de el şi îl recomand cu toată încrederea celor cu probleme de sănătate!

ELENA LUCACI (61 ani) – Turda

„Am folosit Torserul şi la ultimul control medical am constatat că rezultatele sunt în limitele normale”

Sunt bunică de câţiva ani şi faptul că trebuia să mă trezesc de mai multe ori pe noapte la copii şi că schimbam des fusul orar (călătoream mult cu familia) – toate acestea au făcut să mi se deregleze somnul. Am început să folosesc Torserul, iar somnul mi s-a reglat destul de repede: nu mă mai trezesc deloc noaptea, nici măcar să merg la toaletă (pentru că şi acest lucru era deranjant). Acum mă simt mult mai bine şi am mult mai multă energie. Anul trecut aveam mai multe probleme de sănătate: tensiune crescută, glicemie peste limite şi ceva probleme cu tiroida. Fără să iau medicamente, folosind doar Torserul, după o perioadă scurtă de timp, la ultimul control medical, am constatat că totul a intrat în limitele normale (analizele au fost digitale, deci foarte precise). M-a bucurat foarte mult această descoperire. Sunt foarte mulţumită de Torser. La fel este şi prietena mea, cu care am luat împreună pachetul promoţional. De când îl are, doarme mult mai bine, este mult mai relaxată şi are mai multă putere de munca. L-am recomandat cu încredere şi altor persoane, care ne-au mulţumit pentru rezultate.

MARIA F. (62 ani) – Făgăraş

„Cu Torser mi s-a normalizat somnul, mi-au trecut durerile de coloană, iar soţului meu – durerile de genunchi!”

Fiind foarte tracasată, ajunsesem să nu mai dorm aproape toată noaptea; aţipeam 2-3 minute, după care mă trezeam şi adormeam abia spre dimineaţă. Nu va imaginaţi mulţumirea mea când, după ce am folosit Torser, am început să dorm mai bine, iar acum dorm neîntrerupt, mă odihnesc bine, ba chiar mă trezesc cu 30 de minute înainte să sune ceasul şi sunt plină de energie. În acelaşi timp, mi-au trecut şi durerile de coloană, iar soţului meu – durerile de genunchi. Mama mea, în vârstă de 79 de ani, avea probleme cu ficatul, insomnii şi o constipaţie cronică de care suferea din tinereţe. Acum, de când i-am luat un Torser, a făcut analize şi ficatul este în limite normale, somnul i s-a reglat şi are scaun chiar şi de două ori pe zi! Suntem fericiţi că avem aceste dispozitive şi le recomandăm din tot sufletul şi altor oameni în suferinţă.

LENUŢA VASILE (57 ani) – Galaţi

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian