Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Nu mi-a venit să cred că după numai două săptămâni cu Torser durerile au dispărut complet!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1051 din­ 27.12.2012

„L-am folosit conform manualului şi, după câteva săptămâni, nu mai am acea stare de oboseală cronică”

În urma testului la biorezonanţa magnetică, mi s-au evidenţiat: encefalopatie, pancreas stresat, ficat obosit şi sistemul nervos epuizat. Din revista Formula AS am aflat despre Torser, m-am interesat despre el, cum se aplică, din ce este compus şi, fiind inginer chimist, mi-am dat seama că elementele lui într-adevăr acţionează benefic asupra organismului uman. L-am folosit conform manualului şi acum, după câteva săptămâni, nu mai am acea stare de oboseală cronică. S-au ameliorat problemele vechi, mă simt bine şi am cu totul alt tonus. Unul dintre dispozitive l-am dat baiatului meu, care avea ligamentele rupte la claviculă, în urma unei căzături. A fixat Torserul pe locul cu problema şi, după scurt timp, durerile au dispărut, iar la radiografie totul a ieşit foarte bine. Mă bucur că avem acest dispozitiv şi-l recomand cu căldură tuturor celor care au probleme asemănătoare.

VIORICA NIŢU (68 ani) – Ploieşti

„M-am convins personal cât de repede mi-a rezolvat Torserul problemele care m-au chinuit zeci de ani”

Sunt un om bătrân, am 90 de ani şi probabil bănuiţi cum e la vârsta asta. Spatele mă durea îngrozitor, aveam şi dureri de umeri, ceva probleme cu plămânii, iar genunchiul drept îmi dădea dureri permanente de pe la 70 de ani, când mi l-am scrântit. De când am Torserul (cam de 7 luni), mă simt foarte bine. Doar la genunchi mai simt foarte rar o uşoară durere; în rest, parcă sunt tânăr din nou. Înainte, luam medicamente de milioane de lei pe lună, dar acum am renunţat la ele aproape de tot. Dar să ştiţi că eu port Torserul permanent, este nelipsit de lângă mine. L-am dat şi prietenilor să-l încerce şi apoi şi-au cumpărat şi ei. Sunt tare mulţumit de Torser şi am să-l folosesc în continuare cu încredere, pentru că m-am convins personal cât de repede a rezolvat problemele care m-au chinuit zeci de ani.

MARTIN ION (90 ani) – Lipova

„După numai două săptămâni cu Torser, durerile au dispărut complet!”

De ani buni mă chinuie cumplit lombosciatica, nu mai puteam de dureri şi luam mereu analgezice: Cloroxazona, Arcoxia, Cerebex – cei care sunt în aceeaşi situaţie le stiu foarte bine… Am folosit Torserul pe locul dureros şi nu mi-a venit să cred că după numai două săptămâni, durerile au dispărut complet. Acum nu mai trebuie să iau medicamente. De fapt, nu am mai luat deloc de când am dispozitivul. Îl foloseşte şi soţia mea, tot pentru dureri de oase, şi este foarte mulţumită. Avem Torserul de mai bine de o jumătate de an. În decembrie anul trecut, când era nou, l-am împrumutat unui vecin, care suferă de diabet, să vadă dacă are vreun efect la boala lui. După câteva zile i l-am cerut înapoi şi mi l-a dat cam cu părere de rău, pentru că se simţise foarte bine cât timp a făcut tratament cu el. Noi suntem foarte mulţumiţi de Torser şi povestim despre el tuturora.

SĂNDULESCU FLORIN (62 ani) – Tulcea

„A simţit şi ea cum lucrează Torserul, pentru că fără el nu ar fi putut face faţă acestei situaţii”

În urma unui diabet, pentru care am fost internată în spital, am rămas cu insomnii şi cu o stare de oboseală accentuată. Pur şi simplu simţeam că toată energia mi se scurge prin picioare. Am folosit Torserul şi după ceva timp, stările de insomnie şi oboseală au dispărut. Este extraordinar acest lucru (eu sunt medic şi ştiu că somnul este, în primul rând, o sursă de echilibru şi de refacere a organismului). Rezolvând această problemă, se rezolvă multe altele, de la sine. Una dintre colege a încercat şi ea dispozitivul şi la început, când o întrebam dacă simte ceva, îmi spunea ca ea nu simte nimic (fiind mai tânără şi neavând probleme, nici nu-şi dădea seama de acţiunea Torserului). Dar a venit un moment când a fost pusă într-o situaţie de efort, de solicitare intensă. Atunci mi-a zis că a simţit şi ea cum Torserul lucrează, pentru că fără el nu ar fi putut face faţă acestei situaţii. Spunea că după efortul depus, este plină de energie şi că-şi continuă şi acasă treburile. Sunt foarte mulţumită de rezultatele Torserului şi-l consider o soluţie eficientă de tratament, pentru că-l ai în permanenţă cu tine.

Dr. IOANA A. (51 ani) – Galaţi

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian