Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Să-mi spună şi mie cineva, dacă ştie, cu ce putea obţine asemenea rezultate în afară de Torser?”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1067 din­ 25.04.2013

„De când folosesc Torserul, nu mai simt oboseala în organism”

De fiecare dată când se schimba vremea, mă simţeam groaznic: aveam ameţeli puternice, vertijuri, moleşeală generală. Am comandat aparatul Torser, l-am primit acasă şi am început să-l port tot timpul cu mine. Vă mărturisesc că de atunci nu mai simt oboseala în organism. Înainte de Torser, după-amiezele erau cumplite, deoarece eram slei de puteri, dar acum mă simt foarte bine, sunt uşurat şi mă simt sănătos. Dacă pun Torserul pe piept sau pe frunte, îi simt imediat efectul – o stare de bine, de sănătate, de confort liniştitor, odihnitor – ceva deosebit, oricum, faţă de cum eram eu înainte. Fiecare membru al familiei mele are câte un Torser, pentru problemele de care suferă. Soţiei mele îi era foarte rău, nu putea să doarmă, era agitată, dar acum nu-i lipseşte Torserul de sub pernă şi este cu totul altceva: doarme mult şi se simte odihnită dimineaţa. Băiatul nostru are 32 ani, este electrician şi instalează panouri fotovoltaice. Era nervos, agitat şi se simţea tot timpul rău, mai mult ca sigur din cauza radiaţiilor patogene. De când are Torserul, simte că este mai liniştit, parcă i-a revenit starea de bine. Am citit prospectul dispozitivului şi i-am înţeles perfect principiul de funcţionare – foarte logic, de altfel! Torser este un aparat fenomenal şi, în acelaşi timp, foarte eficace. Suntem foarte mulţumiţi de Torser! Este important ca şi alte persoane să-şi dea seama ce beneficii aduce, pentru că funcţionează uimitor.

GRIGORE COSTEA (53 ani) – Giurgiu

„Nici nu mă aşteptam ca Torserul să fie atât de eficient”

Sunt foarte mulţumită de Torser, practic nici nu mă aşteptam să fie atât de eficient. Dacă înainte aveam dureri foarte mari de cap, de când am Torserul, mi-au trecut de tot! Ori de câte ori simt că-mi creşte presiunea craniană, că apare o durere la picior sau la coloană, pun Torserul şi durerea mă lasă în câteva minute. M-am convins că Torserul este foarte bun, mai ales pentru combaterea durerilor. Tatăl meu, în vârstă de 71 de ani, a suferit un accident vascular cerebral acum doi ani, iar piciorul stâng îi este de atunci foarte rece. Când îi fixez Torserul pe picior, i se încălzeşte toată zona, se vede clar că se îmbunătăţeşte circulaţia periferică. Sunt fericită că am Torserul şi metodele de tratament, pentru că rezultatele apar foarte rapid!

MIHAELA DUMITRIU (48 ani) – Bucureşti

„După 3-4 zile de folosire Torserului a început să se instaleze starea de bine”

Suntem patru persoane în familie care folosim Torserul; am prins oferta în care se dădea unul gratis. Nu demult, aveam glezna umflată aproape cât genunchiul şi umblam prin casă plângând, în baston, ţinându-mă de pereţi – eram pur şi simplu terminată! Pe mine mă interesa Torserul pentru rezolvarea problemelor de circulaţie de la nivelul picioarelor, pentru nodulii tiroidieni, pentru splină şi ficat. Aceste sunt, de altfel, principalele probleme de sănătate cu care mă confrunt. Prima dată l-am ţinut sub pat – mi-am zis să încep uşor, ca să se obişnuiască organismul. În primele zile a fost aşa şi-aşa (n-am simţit mare lucru), dar după 3-4 zile a început să mi se instaleze starea de bine. Sunt foarte mulţumită cum lucrează Torserul: acum, picioarele nu-mi mai sunt aşa de amorţite, nu mă mai dor şi pot şi eu să-mi fac treburile, că mâine-poimâine vine Paştele şi nu aveam cum să-mi fac curăţenie în casă. Mama mea a fost diabetică şi o moştenesc; de fapt, cred că am toate problemele de sănătate ale mamei mele, dar le fac mai devreme decât dânsa. (Poate pentru că noi, oamenii „moderni”, suntem mai intoxicaţi, deoarece nu am ştiut să ne alimentăm sănătos.) Poate nu ştiţi, dar diabetul nu doare, se instalează lent, te păcăleşte şi când afli că eşti bolnav, nu mai ai ce să faci! Sunt foarte preocupată de capitolul acesta, pentru că am început să „scârţâi” cu sănătatea şi mi-e silă să apelez la medici, pentru că m-au dezamăgit total. Încerc să învăţ din mers, mănânc foarte puţină carne (acum, în post, nici n-am gustat-o!) şi am mare grijă de felul în care mă hrănesc. Medicamente nu mai iau, pentru că am ficatul mărit. La mine, îmbunătăţirile din urma tratamentului cu Torser chiar se văd! Din toate tratamentele pe care le-am urmat, cel mai eficient a fost, într-adevăr, cel cu Torser!

VICTORIA DIMA (60 ani) – Bucureşti

„Cu Torser a fost o schimbare fantastică!”

Eu şi soţul meu aveam probleme cu coloana, în zona lombară. Am început să facem tratamentul cu dispozitivele Torser pe locul dureros şi după câteva zile durerea a trecut. Soţul meu avea şi o poliartrită, care îi crea mari probleme, mai ales la picioare. Şi-a făcut un obicei să-şi pună Torserul în şosete, iar durerea se potoleşte rapid. El suferă şi de diabet, de circa 4 ani, iar aici a fost o schimbare fantastică, pe care nici medicii n-au putut s-o explice: de la o glicemie de 385, cu Torserul a ajuns la 135! Să-mi spună şi mie cineva, dacă ştie, cu ce putea obţine asemenea rezultate? Despre mine, pot să vă spun că înainte luam două medicamente pentru circulaţia periferică. Nici nu le mai ştiu denumirea, pentru că de când am Torserul nu mai iau absolut nimic. Purtăm tot timpul aparatele la noi – o zi îl ţinem la piept, o zi la coloană, aşezat în brâu, o zi în şosete… Tot timpul îi schimbăm poziţia pe corp, pentru că am observat că aşa este mult mai eficient. Suntem foarte mulţumiţi de Torserele noastre!

ELENA MORARU (58 ani) – Timişoara

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian