Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am rămas uimită şi mi-am zis: «Torserul ăsta chiar face bine!»”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1066 din­ 18.04.2013

„După ce ne-au trecut durerile, am devenit dependenţi de Torser!”

Citisem despre Torser şi eram impresionat de puterea acestui aparat, dar eu nu am încredere decât în ceea ce văd şi în ceea ce se poate măsura. De aceea, am rămas curios şi pus pe gânduri. La acea vreme, aveam probleme cu inima, cu spatele şi mă durea rău un genunchi. Am comandat Torserul ca să-l studiez şi să-l încerc personal. Iniţial, l-am purtat chiar în dreptul inimii, cu faţa lui spre corp. De fiecare dată simţeam că se încălzeşte puţin locul şi îmi dă o stare de bine. Apoi l-am pus pe locurile cu dureri şi aproape că mi le-a luat cu mâna! De atunci, iau Torserul cu mine şi când merg în oraş sau la biserică, îl am tot timpul la mine! Mă certam din cauza asta cu soţia mea, pentru că şi pe ea o chinuia şoldul drept. Când mă vedea cu Torserul în mână, îmi zicea: „Păi, îl ţii numai tu? L-ai plătit singur? Lasă-mi-l şi mie, că şi eu am nevoie!”. L-a purtat şi ea câteva zile, iar durerile i-au trecut treptat! În plus, soţia mea a devenit mai vioaie, parcă-i mai plină de viaţă. Ca să pun capăt acestei discuţii, am mai comandat un Torser, să aibă şi ea. Acum, după ce durerile ne-au trecut cu ajutorul acestui dispozitiv, am devenit chiar dependenţi de Torser – desigur, în sensul bun al cuvântului! Suntem foarte mulţumiţi de Torser!

ION BURLACU (72 ani) – Piteşti

„Cu acest tratament, după câteva săptămâni i-au trecut durerile!”

Soţul meu este încântat de Torser! Avea mai multe probleme, în special dureri din cauza unor zgârciuri apărute în palmă, la mâna dreaptă. Când a primit Torserul, l-a pus pe locul cu probleme, dar simţea arsuri insuportabile. Trebuia să-l dea jos şi să-l repună după un anumit timp. Interesant este că, după câteva săptămâni, i-au trecut durerile de la mână. Mai avea şi probleme la articulaţii: îl dureau mai ales când se schimba vremea. Şi somnul îi era agitat înainte – transpira şi se scula de mai multe ori noaptea. De toate a scăpat, după vreo lună! Eu, care eram foarte friguroasă, de când pun Torserul seara lângă pernă, nu mai am această problemă; chiar mă mai dezvelesc noaptea! Oricum, cu Torser ne simţim foarte bine, aceste dispozitive sunt grozave. În plus, imunitatea noastră parcă a crescut şi nu se mai prinde boala de noi. În trecut avusesem probleme cu stomacul şi dureri mari de urechi – stăteam în permanenţă cu vată în ambele urechi, fie iarnă, fie vară. Iarna aceasta aveam deja Torserul şi n-am mai avut nevoie să-mi astup urechile, deci aparatul este extraordinar, fără niciun fel de comentarii. Nu mă mai dezlipesc de Torserul meu minunat!

BURLEA TUDORIŢA (61 ani) – Galaţi

„De când am Torserul, nu am mai răcit deloc!”

Ani la rând, în fiecare iarnă eram răcită, aveam dureri în gât, mi se înfunda nasul şi eram plină de mucozităţi, mai ales seara, când mă simţeam cel mai rău. Dar iarna aceasta, când mi-am luat Torserul, n-am mai răcit deloc. Când mă „încerca” o viroză, puneam Torserul pe frunte şi la scurtă vreme mi se desfunda nasul, mi se curăţa gâtul şi noaptea dormeam foarte bine, fără să iau niciun medicament. Până să am Torserul, avusesem o răceală şi rămăsesem cu o hârâială când respiram, ca un fel de bronşită. Am pus Torserul pe piept şi după 2-3 seri m-am simţit mult mai bine şi hârâiala mi s-a dus aproape complet. Am observat că nu pot să ţin Torserul în mână foarte mult, că mă ia cu călduri. Eu sunt foarte sensibilă la asemenea energii, la mine efectele apar foarte repede. De aceea, o perioadă îl mai las, apoi îl mai ţin în buzunar, îl mai pun pe noptieră, lângă pat şi iarăşi îl iau în mână. Am constatat că efectul Torserului, faţă de alte aparate de bioenergie, este foarte puternic. Sunt încântată că mi s-a schimbat viaţa cu acest aparat!

MARGA B. (59 ani) – Valea Mare, jud. Argeş

„Am rămas uimită şi mi-am zis: «Torserul ăsta chiar face bine!»”

Urmăresc de mult timp mărturiile celor care şi-au rezolvat diferite probleme cu acest aparat şi într-o zi m-am hotărât să-l comand. Cel mai bun efect al Torserului l-am simţit în insomniile prelungite, care mă chinuiau de ceva vreme: somnul mi s-a îmbunătăţit încă din primele zile! Aveam şi un început de coxartroză pe dreapta, care-mi dădea probleme când se schimba vremea, la diferenţe de presiune atmosferică. Am pus Torserul cu partea activă pe şoldul drept şi m-am aşezat pe el, gândindu-mă că dacă e să-l stric, asta e! În jumătate de oră m-a luat un somn profund şi – cel mai important – s-a ameliorat mult durerea. Am rămas uimită şi mi-am zis: „Aparatul ăsta chiar face bine!”. Seara îl pun în pat, între mine şi soţul meu, ca să nu fiu egoistă şi să ne facă bine la amândoi! Peste zi nu-l port tot timpul cu mine, doar atunci când am vreo problemă. Când mă doare ceva, pun Torserul după indicaţiile din prospect şi după ceva timp (pentru că este un tratament bioenergetic), într-adevăr simt cum mă lasă durerile. Când l-am cumpărat, am avut încredere în Oreste; m-am gândit că nu-şi face el numele de râs dacă ar fi ceva fără folos! Sau d-l general Emil Străinu, care a studiat Torserul mai mulţi ani! Înainte să-l cumpăr, n-veam de unde să ştiu ce efecte are Torserul în cazul meu. Am vrut să-l încerc, dar în prezent, după ce l-am folosit ceva vreme, m-am convins personal că ceea ce se spune despre Torser este chiar adevărat!

VALERIA BARBU (64 ani) – Sebeş

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian