Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Torserul chiar face minuni”

Am citit în „Formula AS” mărturii ale celor care folosesc dispozitivul Torser şi aşa m-am decis să-l co­mand.

După ce l-am primit, am început să-l folosesc conform instrucţiunilor. Acum mă simt foarte, foarte bine! Orice durere aş avea, pun Torserul cu partea frontală spre corp şi-mi trece imediat. Aveam şi gli­cemia ridicată (125-128), dar după tratamentul cu Torser a scăzut la 111-112, în unele zile chiar mai puţin. Când am făcut analizele la policlinică, aveam glicemia 89. Şi colesterolul s-a reglat, Torserul aproape că mi-a rezolvat instantaneu această pro­blemă. De ceva vreme, nu prea îmi ieşeau bine trigli­ceridele, dar acum sunt foarte bune, în limite normale. Şi eu, şi soţul meu, ne simţim nemaipomenit de bine cu acest dispozitiv, suntem mai activi şi mai energici. Eu am lucrat în învăţământ până la 58 de ani, iar de câţiva ani mai suplinesc câte un cadru didactic când este nevoie, deci încă mai am putere de muncă. Cole­gii de cancelarie se miră când află etatea mea şi-mi spun că nu-mi arăt vârsta, de unde deduc că Torserul a făcut să arăt aşa bine. Locuiesc la casă şi vreau să vă spun că şi aici am văzut multe schimbări interesante: grădina pare mai înviorată când am Torserul cu mine, florile sunt mai fru­moase, pomii mai verzi. Chiar şi elevii mei de la şcoală par mai ascultători, cu toate că alţi pro­fesori se plâng că-s obraznici! Probabil că Torserul emană energie şi le dă linişte şi calm. Prima dată când am folosit dispozitivul am avut furnicături în tot cor­pul şi o senzaţie de plutire, parcă zburam. Sunt fericită să văd câtă energie îmi dă acest aparat, câtă putere de muncă… De când îl am, sunt alt om.
Cu mult timp în urmă, mi-am cumpărat un aparat magnetic, pe care l-am folosit timp de câteva luni, la o durere de genunchi. M-a ajutat un pic, dar cu Tor­serul mă simt mult mai bine, deci este mai bun decât orice alt aparat. Am încercat multe dispozitive me­dicale, la care se face reclamă la televizor, dar Torserul chiar face minuni.
Pentru beneficiile pe care le aduce acest dispozitiv, aş dori să publicaţi şi cazul meu în revista „Formula AS”. Iar pentru dragostea ce o port doamnei Sânziana Pop şi încrederea în colectivul de ziarişti de la „For­mula AS”, vreau să mă aflu şi eu printre cititorii care mulţumesc pentru vindecări. Să vă ajute Dumnezeu în tot ce faceţi! Mult succes!

MARINA T. (66 ani) – Vaslui, tel. 0753/30. 32. 97

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian