Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Sănătatea masculină la control

– Medicamentele naturale LIFE pentru bărbați –

Foto: 123RF

În epoca sedentarismului și a alimentației chi­mizate, sănătatea bărbaților este mai periclitată decât a femeilor. Știința arată că rezistența masculină la stresul fizic și psihic este mai… slabă decât cea femi­nină! Mai mult, capacitatea bărbaților de a-și conștientiza problemele și de a cere ajutor este mai redusă. Atunci, cum pot fi ei ajutați? Se pare că tot femeile, cu tactul lor, sunt sin­gurele capabile să-i înțeleagă și să-i ajute! Vorbim azi cu d-na Valentina Negulici, di­rector de comunicare al firmei „Bionovativ”, producătorul me­dicamentelor LIFE, despre remediile din plante medicinale pentru sănătatea masculină, și despre rezultatele obținute cu ele. Un dialog util deopo­trivă pentru bărbați, dar și pentru femeile care le sunt alături.

„Sunt tot mai mulți bărbați care își iau inima în dinți să vorbească despre problemele lor”

– Cum se prezintă sănătatea bărbaților după pan­demie, cu sedentarismul și stresul prin care au trecut?

– Se pare că sănătatea masculină a făcut față mai greu șederilor îndelungate în casă, cu foarte puțină socializare și activitate fizică. A explodat nu doar cererea de produse pentru potență sau tul­bu­rări de dinamică sexuală, ci și contra diabetului, obezității sau a tulburărilor emoționale.

– Sunteți în contact cu mii de persoane care au nevoie de sprijin pentru diverse probleme. Au devenit bărbații mai deschiși la a cere ajutor?

– Vestea bună este că sunt tot mai mulți bărbați care își iau inima în dinți să vorbească despre pro­blemele lor. Avem o cerere tot mai mare pentru produsele masculine, dar și o mai mare deschidere pentru a ne fi relatate rezultatele obținute prin trata­mente pentru problemele de prostată, dinamică sexuală sau potență.

– Referitor la potență, pot produsele naturale să facă minuni acolo unde nu reușesc produsele chimice deja consacrate?

– Unul dintre primele noastre cazuri este cel al unui un domn de 67 de ani care ne-a cerut ceva natural, pentru că stimulatoarele de sinteză pe care le folosise nu mai funcționau. I-am recomandat o cură cu Forte, câte două capsule, de două ori pe zi. După prima lună, a simțit primele efecte favora­bile, sub forma unor ușoare erecții matinale. Încu­rajat, a continuat cura, iar în a treia lună, potența sa revenise la normal. Acum, după trei ani, ia o doză de întreținere, iar viața sa intimă este foarte bună.

– Medicamentele pentru potență acționează în câteva zeci de minute. De ce varianta naturală acționează atât de lent?

– Și Forte are, la un număr semnificativ de bărbați, un efect imediat, dar nu asta ne-am propus cu acest produs. Explicația e simplă: medica­men­tele chimice la care vă referiți acționează prin simpla vasodilatație periferică, producând o erecție mecanică de moment. Formula complexă a prepa­ratului Forte acționează simultan, la nivel vascular, hormonal și chiar psihic, refăcând vitalitatea paci­en­tului în mod profund. Iar acest proces de regene­rare a organismului masculin aduce cu sine și o îmbunătățire semnificativă și durabilă a potenței!

„Cel mai în vârstă pacient care ne-a mulțumit pentru efectul Forte asupra potenței are… 90 de ani!”

– Sună prea frumos să fie adevărat! Deci, FORTE nu ne conferă doar potență, ci ne face mai tineri și mai frumoși?

– Despre frumusețe n-avem încă informații științifice, dar despre întinerire și creșterea forței fizice, da. De fapt, acest produs a fost descoperit accidental: inițial, am dorit să realizăm un stimula­tor de efort pentru sportivi. Am folosit niște sub­stan­țe întineritoare din plante și fructe, numite poli­fenoli. Bărbații care și-l administrau ne-au comuni­cat, mai cu sfială la început, că au o performanță se­xuală mult mai bună. Ceea ce a transformat sti­mulatorul nostru de efort într-o formulă pentru potență a fost un miracol: doi practicanți de spor­turi de contact, care deveniseră impotenți pe fondul abuzului de steroizi, și-au recăpătat funcția sexuală după șase luni de cură cu Forte. Unuia dintre ei, care avea și probleme car­dio­vasculare, medicul i-a redus la mai puțin de jumătate și medicația pentru tensiune, după cura cu Forte.

– Acest produs ajută și bărbații de vârsta a treia?

– Cel mai în vârstă pacient care ne-a mulțumit pentru efectul Forte asupra potenței are… 90 de ani! Domnul respectiv, cu care am vorbit personal la telefon, era de o sinceritate și un bun simț ex­traordinare. După ce am vorbit cu el, mi-am dat seama foarte clar că sexualitatea, mai ales după o vârstă, își pierde orice co­notație vulgară. Este mai degrabă un simbol al vie­ții bărbatului, al capaci­tății sale de a fi, de a se bucura de existență…

– Există bănuiala că medicamentele pentru potență agravează ade­no­mul de prostată. Se în­tâmplă acest lucru în ca­zul FORTE?

– Referitor la efectele nefaste asupra prostatei, există un sâmbure de ade­văr. În doze mari, plante precum năpraznicul pro­duc (ce-i drept, foarte rar) dis­confort urinar. În compo­ziția Forte, planta respectivă e în doze mai mici, astfel încât să nu apară acest efect. În plus, avem și produsul Prostaveg, un medicament natural pentru probleme ale prostatei, cu care am obținut rezultate extraordinare.

– Practic, aveți remedii pentru orice problemă specifică bărbaților?

– Nu chiar, dar tindem spre acest lucru. Pros­taveg, folosit în cazul adenomului de prostată, este într-adevăr excepțional, dând rezultate foarte bune în cure de 60-90 de zile. Urmând cura cu Prosta­veg, suferinzii de prostată care înainte mergeau și de șase ori pe noapte la toaletă ne spun că au un somn fără întreruperi. Pe urmă, dispar gradat ustu­rimile și durerile la urinare, iar urina se limpezește. În timp, și sexualitatea se îmbunătățește după curele cu Prostaveg.

– PROSTAVEG are efecte benefice și în can­cerul la prostată?

– Pacienții cu cancer la prostată care au folosit acest medicament natural au observat și ei o ame­liorare: urinarea a devenit mai ușoară și mai puțin dureroasă, iar PSA (antigenul specific prostatic) a scăzut semnificativ.

– Ce le recomandați celor care suferă de așa-numita impotență psihică?

– În cele mai multe cazuri, blocajul psihic apare pe fondul anxietății dată de o traumă din viața emo­țională a bărbatului, dar și de stresul de zi cu zi. Recomandăm cura cu Forte în paralel cu pro­duse pentru diminuarea anxietății, cum ar fi Ex­tractul de Griffonia, în combinație cu vitaminele din complexul B. Din experiența cu pacienții vă pot spune că și apelarea punctuală, de maximum una-două ori, la un medicament vasodilatator chimic este de folos. Produsele de potență chimice produc erecția, așa cum vă spuneam, în mod mecanic. Dar această erecție de moment sparge temporar bloca­jul emoțional al bărbaților. Ulterior, terapia cu Grif­fonia Complex B și Forte stabilizează rezultatul.

„Procesul ejaculării precoce poate fi controlat”

– Produsul FORTE are efecte și în tulburări de dinamică sexuală, cum ar fi ejacularea pre­coce?

– Da, mai ales la persoanele la care ejacularea precoce este corelată și cu o potență scăzută. Eja­cu­larea precoce este întotdeauna asociată cu o sla­bă încredere a bărbatului în el însuși sau în perfor­manța sa sexuală. În acest caz, recomandăm aso­cie­rea Forte cu produse cum ar fi Extractul de Su­nătoare și complexul B, pentru a reduce excitabi­litatea nervoasă. Cu această terapie, în timp, pa­cientul reușește să controleze procesul ejaculării.

– Ce le recomandați bărbaților la care impo­tența s-a instalat pe fondul folosirii unor medi­camente?

– Există multe asemenea cazuri, dar de vină nu sunt doar medicamentele, ci și steroizii folosiți pen­tru dezvoltarea musculaturii. De câțiva ani, ne cer ajutorul și tineri de 25-30 de ani, la care impotența a apărut pe fondul folosirii unor dro­guri. În toate aceste cazuri, administrăm Forte, în tan­dem cu Extractul din Macca, iar efectele sunt foarte bune.

– Ați vorbit despre multe medicamente naturale efi­ci­ente în problemele spe­ci­fic masculine, dar ați rămas datoare cu un răspuns: cât de deschiși sunt bărbații față de medicina naturistă?

– Răspunsul la această întrebare ar ocupa o întreagă carte! Este un stereotip de­pă­șit acela că „toți bărbații sunt la fel”. Din contră, bărbații sunt foarte diferiți, chiar același bărbat putând avea, în timp, abordări diferite. Mai ales la început, când cer la telefon Forte pentru potență, bărbații sunt foarte timizi. Iar timiditatea aceasta o exprimă fie sub forma reține­rii în comunicare, fie sub forma unui limbaj agre­siv. Unii au tendința să ceară garanții pentru efectul rapid, iar când nu le primesc, închid telefonul… Curios, după o săptămână, bărbații aceia furioși sună din nou. De data aceasta sunt calmi și acceptă ceea ce părea de neacceptat, adică o cură de mai mul­te luni cu un produs de potență. Și sunt foarte consecvenți în tratament. Cred că aceasta este ati­tudinea majorității bărbaților față de medici­na na­turistă: la început o resping, și cu timpul o ac­ceptă, mulți fiind mai consecvenți în tratament de­cât femeile. Iar rezultatele terapeutice – fie că vor­bim de potență, de prostată sau de tulburări de di­na­mică sexuală – sunt pe măsura acestei consecvențe!

EDUARD COMAN

Produsele FORTE, PROSTAVEG și celelalte menționate în acest articol pot fi comandate la tel. 0736.371.516 sau online, pe www.life-bio.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian