Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Eu, Elena, și mama, Maria, vom fi scoase din casă”

Draga mea revistă „Formula AS”, stimată doamnă director Sânziana Pop,

Încerc să vă relatez în scris o mică parte a tristei povești de viață pe care o trăim alături, eu, Elena, îm­pre­ună cu mama mea, Maria, pe lângă sărăcia cu care ne luptăm zi de zi.

Nu avem de nici unele pe lângă datoriile mari, care ne-au adus la exasperare. Mama mea, singura ființă pe ca­re o mai am în viață, în vârstă de 85 de ani, se luptă din greu să supraviețuiască multor com­pli­cate boli care o chi­nuie, fără putință de a se vindeca de Zona zoster, care îi distruge și ultima fărâmă de viață pe care o mai are. Eu sunt singură, nu am pe nimeni care să mă ajute. Nu avem nici un mijloc de co­municare (telefon), sau un tele­vizor, ca să ne mai treacă de urât, necazuri și su­ferințe.

După tot acest coșmar prin care trecem, cei de la primăria Ovidiu, care nu ne-a ajutat cu absolut nimic, niciodată, nici când am stat 5 ani de zile (după de­cesul tatei) fără curent electric, luminând casa cu can­dele, vor acum să ne lase și fără casă. Am primit o somație că din cauza datoriilor acumulate, în termen de 15 zile, vom fi date în judecată, cu executare silită, dacă nu ne achităm datoriile. Simt că nu mai am nici o putere. Nu știu cum să mă mai descurc. Nu mai pot! Ni­meni nu mă înțelege. Cu ce bani să plătesc da­toriile? Mama are două popriri pe pensie, eu am da­torii la bancă, abia avem bani de pâine. Ne aflăm în pragul disperării, ajutați-ne și pe noi, nu mai pot, nu mai rezist. Scoateți-ne din sărăcie. Nu ne alungați de la casa milei, care este „Formula AS”. Vă iubim din tot sufletul, nu ne uitați, fluturați-vă aripile de înger deasupra noastră. Cu tot dragul,

ELENA ANGHELUȚĂ – str. Națională nr. 44, bl. 44, sc. C, ap. 44, Ovidiu, jud. Constanța, cod 905900

„Oricât de puțin este pentru noi foarte mult”

Stimată redacție,

Mă numesc Filip Cristian și sunt tatăl a cinci co­pii, dintre care unui bolnav grav, de la vârsta de 3 ani, acum având 11 ani. Numele lui este Filip Claudiu, iar diagnosticul dat de medici este Aplazie medulară. Speranța acestei scrisori este să fiu ajutat. Mă descurc foarte greu cu întreținerea copiilor. Momentan, lo­cuim cu chirie, și nu pot să acopăr toate cele necesare familiei, cu atât mai puțin fiului meu bolnav. Mi i-am dorit pe toți, îmi sunt dragi ca lumina ochilor, dar lip­surile sunt mai puternice decât mine.

Cu lacrimi pe obraji, vă rog ajutați-mă cu ce puteți. Oricât de puțin este pentru noi foarte mult. Vă mulțumesc din inimă, cu respect. Un tată disperat,

Am cont deschis în lei, pe numele unuia din copiii mei, FILIP FLORIAN, la Banca Transilvania, Agen­ția Drăgășani, RO96BTRLRONCRT0530149101.

FILIP CRISTIAN – Sat Spârleni de Deal nr. 211, com. Gușoeni, jud. Vâlcea, cod 247266, tel. 0772/01.15.02, 0771/47.40.87

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian