Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 15-21 octombrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Trecutul continuă să se lumineze, căci Soarele, reprezentând autoritatea, se ocupă de situații în care s-au comis nedreptăți. E vorba despre cazuri în care s-au rătăcit sau măsluit documente, în care inițiative umanitare au fost ținute pe loc în mod abuziv, sau de afaceri care se dezvoltau frumos, dar au fost ținute pe loc prin manevre incorecte. Marți, însă, aceste re­zolvări nu trebuie forțate, căci orice intervenție dură poa­te face acum mai mult rău decât bine. De miercuri încolo, lucrurile încep să se îndrepte pe fă­gașul corectitudinii. O confruntare serioasă se pre­gătește între Marte în Balanță și planeta puterii, Plu­­ton, în Capricorn. De multe ori, acest aspect descrie con­flicte brutale între individ și colec­tivi­tate. E bine să ne manifestăm nemulțumirile, dar cu mo­derație, și să ne retragem dacă nu ni se dă as­cul­tare, căci fac­torii de putere sunt (momentan) sus­ți­nuți de Pluton. Luna plină are loc miercuri în Ber­bec și vine cu un asemenea aport de energie, încât dacă ne dedăm consumului de energi­zante, ne putem trezi cu dureri de cap. Putem fi entuziaști sau im­pul­sivi – în funcție de temperament.

Semnele cardinale:

BERBECII au dor de ducă, spune Venus în Săgetător. Tot ea vă aduce reușite la exa­mene. Marți, comunicarea merge alan­dala și se impune atenție la condus. Luna plină în sem­nul dvs. vă aduce o energie puternică, care se poa­te manifesta creativ sau agresiv.

RACII, care se apropie de finalizarea unui pro­iect profesional, au tot mai mult aplomb pe măsură ce se apropie Luna plină de miercuri. Ar fi bine să-l încheiați până atunci. Ocupați-vă și de sănătate, căci vă susține Venus. Evitați discuții în familie, marți, căci nu duc nicăieri.

BALANŢELE procesează de zor trecu­tul, în special felul în care au comunicat în ultima vreme cu cei din familie. Găsiți soluții bune, cu condiția de a nu intra în controverse marți. Miercuri partenerul devine autoritar ori pa­sional. Vechi proiecte creative pot fi reluate.

CAPRICORNII se concentrează pe ca­rieră. Aveți șanse să depășiți obstacolele care vă împiedicau să ieșiți în față. Luna plină de miercuri vă determină să vă mobilizați pen­tru rezol­varea unor chestiuni casnice sau familiale.

Semnele fixe:

TAURII, care au tot încercat să se în­țeleagă omenește cu colegii, au șanse con­siderabile de reușită, dacă renunță să facă marți eforturi în acest sens. Fiți atenți în special la relațiile cu femeile, ce pot esca­lada miercuri.

LEII trec printr-un proces de ajustare, atât în relația de cuplu, cât și cu cei din an­tu­raj. Puteți fi într-un oarecare impas marți, dar modul de comunicare se îmbu­nă­tă­țește. Luna plină vă dă ghes să vă evi­dențiați, însă, atenție, nu conduceți tem­peramental în călătorii.

SCORPIONII trăiesc un conflict in­te­rior, care devine tot mai chinuitor. Do­rin­ța de acțiune se bate cap în cap cu ne­voia de a vă ține ascunse motivațiile. Va fi greu să nu izbucniți, mai ales marți, față de cei din fa­milie. Ve­niturile dvs. directe pot crește sub influența lui Ve­nus.

VĂRSĂTORII vor avea posibilitatea, de marți încolo, de a reîncepe cel puțin un pro­iect care a stagnat prin iunie. Marele be­nefic Jupiter se va pune pe treabă în sen­sul acesta. Poate și unele prietene de-ale dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII, cam exasperați de retro­gra­dația lui Mercur, câștigă de marți avânt în comunicare. Mai ales că Jupiter, cealaltă planetă a comunicării, o pornește direct în aceeași zi. De miercuri, unele prietene mai temperamentale vă pot ajuta să vă regăsiți tonusul.

FECIOARELE, care n-ar trebui să dis­cute cu șefii marți, regăsesc ulterior o me­todă confortabilă de a sta de vorbă cu ei. Cu rezultate notabile. Viața de familie devine plă­cută și relaxantă sub influența lui Venus. O investiție nouă se poate concretiza miercuri.

SĂGETĂTORII, răsfățați de Venus în semnul lor, pot relua o mulțime de relații sociale. Marți vă sfătuim să conduceți cu atenție, căci reflexele lasă de dorit. Luna plină de miercuri se poate manifesta printr-o nouă idilă ori o distracție pe cinste alături de familie.

PEŞTII, care se pot simți nefericiți marți, mai ales dacă aud bârfe pe seama lor, pot afla ulterior că de fapt au fost vorbiți de bine. Nu credeți tot ce auziți. Miercuri se poate concretiza o nouă sursă de câștig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian