Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Mi-e groază că vine frigul și nu am lemne să mă încălzesc”

FAS

Stimată doamnă directoare,

Sunt pensionara Tătar Saveta, din satul Galșa, comuna Șiria, județul Arad. Am 68 de ani și sunt singură. Sunt bolnavă cu inima, cu coloana, am oste­oporoză. Pensia mea este mică. Din cauza boli­lor, nu îmi pot face mâncare. Am lucrat pe șantiere, cu greu­tăți, încălțată cu cizme de cauciuc și sunt plină de reu­matism. Mă bântuie și de­presia. Am o fiică într-o lo­calitate din apropiere, dar es­te bolnavă și ea, și nu mă poate ajuta. Stau mult prin spitale, ne­putând să lucrez.

Vă rog din suflet să mă aju­tați și pe mine. Mi-e groa­ză că vine frigul și nu am lem­ne să mă în­căl­zesc. Ane­xez cuponul de pensie (800 lei) și certi­fi­catul (ade­verință) cu bolile de care sufăr.

Vă mulțumesc anticipat! Cu stimă și respect,

TĂTAR SAVETA – sat Galșa, comuna Șiria, județul Arad, cod 317341, tel. 0748/45.62.36

„Am doi copii cu handicap grav și un soț bolnav. Suntem disperați!”

Dragă Sânziana Pop,

Mă numesc Chiriac Domnica, cu domiciliul în Pitești, jud. Argeș, și sunt o mamă disperată. Am un băiat pe nume Chiriac Mihai Valentin, cu vârsta de 23 de ani, diagnosticat cu tetrapareză spastică, ataxi­că, epilepsie, hidrocefalie și retard sever psihic. Nu merge în picioare, nu vorbește, are nevoie permanent de medicamente, pamperși, controale medicale. Mai am o fetiță în vârstă de 11 ani, care este și ea foarte bol­navă, Chiriac Aneta-Maria-Geanina, cu diagnos­ti­cul de neurofibromatoză, scolioză toracală, dextro­con­cavă, tulburare cu deficit de atenție, tulburare de articulare a vorbirii, hipo­tro­fie ponderală și o altă boală genetică care-i afectează vederea (boala Star­gardt). Urmează să o operez pe coloană, a ajuns la 87 de grade. Ambii copii au cer­tificate de handicap cu însoțitor. Pe lângă pro­blemele lor, și soțul meu a trecut prin două operații, într-un an de zile. Este pen­sionat pe caz de boală. Suntem o familie disperată, nu mai avem putere să luptăm cu spitale, cu medi­camente, cu pamperși și cu mâncare. Cheltuielile sunt foarte mari pentru amândoi copiii. V-am scris cu speranța că la dum­neavoastră se va găsi cineva să ne ajute financiar. Nă­dăjduim în aju­torul Domnului Dumnezeu, al dum­neavoastră și al cititorilor, vă rugăm frumos să nu ne lăsați. Suntem disperați!

Am deschis conturi bancare la Banca Transil­vania, pe numele CHIRIAC DOMNICA: în euro RO59BTRLEURCRT0428902401 și în lei, RO12BTRLRONCRT0428902401.

Cu multă stimă și respect pentru „Formula AS” și întregii echipe de la ziar. Vă mulțumesc!

CHIRIAC DOMNICA – B-dul Petrochimiștilor, nr. 16, bl. B3, sc. C, ap. 2, Pitești, jud, Argeș, cod 110157 , tel. 0739/86.78.41

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian