Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 25-31 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Cele două planete stăpânitoare ale Peștilor, Ju­piter și Neptun, se apropie tot mai mult una de cea­laltă, determinându-ne să ne detașăm cu mai multă ușurință de problemele lumii materiale. Preocu­pările spirituale sunt cele care trec în prim-plan și odată cu ele ne crește și încrederea în noi înșine și în viitor. Planeta comunicării Mercur, prinsă la rândul ei în această con­figu­rație, ne asigură că ră­mânem realiști și cu picioarele pe pământ. Același Mercur ne ajută să fim empatici, dar și eficienți în gesturile noastre față de ceilalți. Duminică, Mercur intră în Berbec, empatia ne scade, în schimb ne crește pofta de ac­țiu­ne. Conjuncția Soare-Mercur ne dă siguranță de si­ne, curajul de a începe lucruri noi și adaugă o no­tă de asertivitate personalității noastre. Doza per­­fectă pentru timizi sau persoanele prea emoționale.

Semnele cardinale:

BERBECII continuă să-și găsească echi­librul și susținerea din partea prietenilor, mai ales a celor mai vârstnici. Puteți avea vise revelatoare. Nu le dați uitării și încercați să le descifrați. Odată cu intrarea lui Mercur în semnul dvs. vă faceți înțeleși ușor și clar.

RACII fac bine dacă se apucă de con­solidarea relațiilor cu anturajul. Vă influ­ențați reciproc favorabil, în sensul că dvs. sunteți plini de inspirație, iar ei vă sunt de folos în rezolvarea unor chestiuni practice. Începând de luni, vă susțineți convingător părerea față de șefi.

BALANŢELE preocupate de studii ezo­terice pot avea diverse revelații. Mai ales până duminică, vă e lesne să vorbiți des­pre ele. Altă variantă e că reușiți să finalizați docu­mente referitoare la o moștenire. De luni, partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri devine tot mai comu­nicativ.

CAPRICORNII petrec mult timp adân­ciți în preocupări spirituale. Spre deose­bire de alte dăți, preferați să vă alăturați unui grup. Ori puteți fi dvs. cei care-și îm­păr­tășesc cunoștințele. Începând de luni, preocupă­rile casnice și familiale sunt cele care vă solicită atenția.

Semnele fixe:

TAURII, mai ales dacă sunt născuți în ultimele zece zile ale zodiei, au avut și continuă să aibă parte de o serie de revelații de ordin superior. Nu ezitați să le expuneți în fața altora. E posibil ca în jurul dvs. să se creeze un grup dedicat unor preocupări umanitare.

LEII reușesc să inspire întreaga lor echipă de colaboratori. Știți exact cum să-i motivați, iar dacă aveți proiecte pe care izbutiți să le încheiați până duminică, acestea se anunță deosebit de reușite. Din punct de vedere al vieții emoționale, Mercur în Berbec aduce contacte noi.

SCORPIONII duc în continuare o viață familială echilibrată, iar ceea ce reu­șiți să puneți la punct acum în casă sau gospodărie va funcționa bine. Emoțional, o duceți cel mai bine dintre cele 12 zodii. Aveți grijă cu sănă­tatea, de luni încolo, mai ales cu tensiunea.

VĂRSĂTORII se bucură de un echi­libru inte­rior excelent, putând ajuta prin exemplul lor pe cei din cercurile pe care le frecventează. Din punct de vedere bă­nesc, lucrurile par să meargă de la sine. Totuși, ideal ar fi să aveți documentele semnate înaintea zilei de duminică.   

Semnele mutabile:

GEMENII reușesc să dea de capăt tot mai multor probleme, pe care le-au întâmpinat călătorind sau studiind. Imaginea dvs. pu­blică se consolidează, iar devenirea dvs. profe­sio­nală are de câștigat.

FECIOARELE sunt atât de prinse în re­la­ția de cuplu sau într-o asociere profe­sio­nală, care se dezvoltă mult mai bine decât s-ar fi așteptat, încât s-ar putea să uite să clarifice niște detalii care necesită acte. Dacă e vorba despre afaceri, puteți să le întocmiți până luni.

SĂGETĂTORII se simt mai conectați la familie ca oricând, redescoperindu-și prin discuțiile cu cei de acasă copilăria, în spe­cial evenimentele care le-au determinat evoluția viitoare. Le puteți discuta și obiectiva în timpul ieși­rilor și socializării cu prietenii dvs.

PEŞTII se fac ce mai ușor înțeleși până du­­minică inclusiv. Apoi vă vine mai greu să vă activați mintea rațională, dar conti­nuați să-i inspirați pe ceilalți prin atitudinea dvs. împă­cată și senină. Inițiativele dvs. legate de bani pot fi consfințite prin documente de luni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian