Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Știe cineva un ceai care vindecă impotența?” (Răspuns pentru TOADER V. – Buhuși, jud. Bacău, F. AS nr. 1428)

Foto: Shutterstock

Re­nun­țați la tutun și alcool în cazul în care aveți aceste vicii. Încercați să țineți post negru câte zile puteți pentru de­zintoxicarea și purificarea organis­mului (sângelui). Ur­mați un regim lacto-vegetarian de crudități (din care să nu lipsească produsele api­cole: mie­re, polen etc.), iar dacă se poate, adop­tați-l ca regim de viață. În­trebați la magazinele naturiste din orașul dvs. ce produse vă recomandă (în­cercați produsul Royal Tonic Po­tent). Vă do­resc însănă­toșire grabnică!

ANDREI F.

„La 34 de ani, viața prietenei mele depinde de dializă” (Răspuns pentru CAMELIA, F. AS nr. 1484)

Stimată doamnă, cumnatul meu face dializă de 7 ani, în primul an a făcut dializă o dată pe săptă­mână, după aceea de două ori, până a ajuns la 3 dialize pe săptămână. Atunci am luat legătura cu dr. Elena Spânu („Lacrima Naturii”), care i-a reco­man­dat tratament pentru scăderea creatininei (Re­nal) și pentru detoxifierea organismului, și acum, cumnatul meu a ajuns iar la o singură dializă pe săptămână. Tratamentul recomandat de dr. Ele­na Spânu îl comandăm de pe site-ul www.natura-med-bucovina.ro, tel. 0740/63.56.94.

Doamne ajută și mulțumim re­vistei „Formula AS” pentru ajutor!

Cu drag și stimă,

MARIA – Sucevița

P.S. Aștept în fiecare săptă­mână cu nerăbdare revista „For­mula AS”! Mulțumesc!

„Am varice și nu mă pot opera” (Răspuns pentru DRAGOȘ – Hunedoara, F. AS nr. 1498)

Venele sunt canale cu un singur sens, care trans­portă sângele către inimă. Atunci când vasele sunt slă­bite, în special la picioare, ele fac ca sângele să stagneze. Per­soanele care petrec mult timp în pi­cioare și stau toată ziua ne­mișcate sunt permanent supuse riscului.

Recomandări:

* Țineți-vă picioarele mai sus decât nivelul inimii, de câte ori puteți.

* Consumați băuturi din citri­ce, la care adăugați coajă de lă­mâie. Aceasta conține o substanță care ajută la prevenirea scurgerilor din vasele mici de sânge.

* Luați zilnic Vitamina C (500 mg) și flavo­noide (250 mg) de două ori pe zi. Ajută vasele de sânge să se mențină flexibile. Flavonoidele le întâl­nim în mai toate fructele și legumele, dar în can­tități mai mari în afine, merișoare, coacăze-negre, ex­trac­tul de sâmburi de struguri. Ele trebuie luate ca suplimente (150-300 mg/zi). Fac venele mai puțin predispuse la hemo­ragii.

* Tratamente cu apă – dușuri alternative, calde și reci, pe picioare. Vasele de sânge se dilată li se contractă, îmbu­nătățind circulația sanguină. Repe­tați de trei ori, încheind cu apă rece.

* Purtați ciorapi elastici de suport. Se găsesc în farmacii.

* Când stați jos, nu vă încrucișați picioarele unul peste altul, deoarece executați presiune pe ve­ne și blocați calea de întoarcere a sângelui la inimă.

* Faceți masaj ușor pe picioare, prin apăsarea mușchilor cu degetele mari, pentru a stimula circu­lația.

* Puneți comprese cu ceai concentrat din scoar­ță de stejar.

* Folosiți unguente cu castane sălbatice.

* Consumați multe fibre, fulgi de tărâțe, mere, pere (cu coajă cu tot), cereale integrale. Evitați constipația.

Multă sănătate!

ELENA Z. – Drăgășani

„Pot scăpa de pneumococul faringian, fără antibiotice?” (Răspuns pentru MIRELA, F. AS nr. 1509)

Da, puteți scăpa, urmând un tratament cu Argint coloidal ionic pulverizat pe nemâncate, dimineața, în faringe, după care timp de 30 minute nu se pune nimic în gură. (Preparatul se poate comanda la tel. 0742/13.23.94, d-na Mariana Fodor.) Comandați și un flacon de 480 ml Argint coloidal ionic pentru uz intern (10 ml zilnic, băut înainte de a folosi spray-ul).

Tratament homeopatic, cu remediul Pneumo­cocinum (CH30), 5 granule zilnic, tot dimineața pe nemâncate, la 30 de minute după Argintul coloidal (granulele se sug lent). Interzisă în perioada trata­mentului homeopatic pasta de dinți cu mentă (uti­lizați pastă de dinți homeopată, marca Boiron). Pe toată perioada tratamentului sunt interzise: menta, teiul, mărarul, cimbrul, chimenul, anasonul, ceapa și usturoiul crude.

Remediul homeopatic îl găsiți la București: Ho­meopata Farm (str. Caramfil Nicolae nr. 32, bl. nr. 1, parter, tel. 021/232.44.91, vis-a-vis de Ambasada chineză), sau Homeopata Farm (str. 11 Iunie nr. 12, tel. 0740/00.35.16, în spatele Mitropoliei, pe linia tramvaiului 27).

Această schemă de tratament nu are efecte secundare.

Dr. ION CHIRMAN – tel. 0348/43.69.27 (numai seara, ora 19-20)

„Fac crize biliare puternice și vomit tot ce mănânc” (Răspuns pentru INA – București, F. AS nr. 1509)

Sunt în cunoștință de cauză cu suferința dvs. Toată viața m-am chinuit cu probleme biliare, tot ce mâncam vomitam sau mă balonam foarte tare, făceam diaree sau mă constipam. La recomandarea unor prieteni, am mers la o docto­riță specializată în tratamente naturiste, care mi-a spus că am, într-adevăr, dischi­nezie biliară, dar cea mai mare pro­blemă este a toxinelor din ficat, din cauza asta mi-e rău, indiferent ce mănânc, mâncare crudă sau gătită. Mi-a dat ceai hepato-biliar, tinctură de ghin­țură, dar mi-a re­comandat și produsul Cardumitabs (care cred eu că mi-a făcut cel mai bine), pe care l-am găsit pe internet (natura-med-bucovina.ro).

Mulțumim, „Formula AS”, pentru că ne ajutați să ne împărtășim ne­cazurile unii altora și să ne ajutăm.

Cu respect,

GEORGIANA – Iași

„Sunt anemic de când mă știu” (Răspuns pentru CORNEL – Iași, F. AS nr. 1519)

Pentru anemie, beți vin roșu de țară, câte un pahar înainte de masă. Nu luați medicamente! Mân­cați fripturi și salată de sfeclă roșie, zilnic. Sfecla roșie trebuie coaptă în cuptor. Dumnezeu să vă dea sănătate și să treceți cu bine de aceste încercări!

Maria – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian