Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

„Sănătate și bucurie cât va vrea Dumnezeu” (Scrisoarea: „Marea urgență sunt medicamentele pentru plămâni”, F. AS nr. 1509)

Dragă redacție,

Mă numesc David Alexandru și locuiesc în co­mu­na Beciu, județul Teleorman. Mai întâi vin să mul­țumesc Fundației revistei „Formula AS” pen­tru ajutorul dat, în urma publicării scrisorii mele, la rubrica „Cazuri de extremă urgență”. Ci­titorii minunați care m-au ajutat au fost: Stela G. – Iași, Mariana C. – Adjud, Jana S. – Sibiu, Gh. Iorga – București, Doina S. – București, Ho­ria O. – Alba Iulia, Alexandra B. – București, Nastasia G. – Homocea, Angela G. – Vălenii de Munte.

Din păcate, răul nu vrea să plece din viața mea. Între timp, soția mea a murit, dar cheltuielile legate de îngrijirea ei au fost foarte mari. În prezent, am și eu probleme de sănătate. În urma unei răceli în­delungate am făcut o complicație gravă la plă­mâni, ajungând la spitalul din Roșiorii de Vede și apoi la Spitalul Mi­li­tar din București. Mă confrunt și cu o depresie. Îmi este foarte greu. Am 72 de ani, trăiesc dintr-o pensie de 1300 lei. V-aș ruga să îmi aprobați un nou ajutor, fiindcă nu am posibilitatea să merg la control, mă simt foarte slăbit și am ne­vo­ie să îmi cumpăr și ceva lemne. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat! Urez d-nei direc­toa­re Sânziana Pop, colectivului redacțional și ci­ti­torilor minunați ai revistei sănătate, lucrul cel mai de preț al omului, și bucurii atât cât vrea Dum­nezeu.

Cu stimă și recunoștință,

DAVID ALEXANDRU – com. Beciu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 792, jud. Teleorman, cod 147257

„Cu ajutorul dvs. am rezistat pandemiei” (Scrisoarea: „Trăiesc cu o canulă în gât și pensie de 375 lei”, F. AS nr. 1509)

Dragă redacție „Formula AS”,

Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat în timpul acestei pandemii. M-aș fi descurcat foarte greu, având în vedere și boala de care sufăr. Sunt o fe­meie singură, care am muncit cu ziua prin sat pen­tru a mă întreține, până când m-am îmbolnăvit. Mi s-a implantat o canulă traheală în gât. Am o pensie de handicap de 375 lei, cu care trebuie să mă descurc. Menționez că banii pe care mi i-ați donat vor merge în primul rând pe tratament lunar, lemne de foc pentru iarnă, pe drumurile la Giurgiu și București pentru schimbatul canulei, CT; pe hrana de zi cu zi, pentru mici reparații la sobă, plită, geamurile de la casa dărăpănată fără curent electric. Nu sunt alcoolică, banii îi cheltuiesc cu chib­zuință. Caritatea dvs. scoate oameni din groa­pă, așa cum este și cazul meu.

În afară de ajutorul oferit de Fundație, le mul­țumesc următorilor cititori ai revistei: Maria P. – Sibiu, Irina M. – Ploiești, Lucreția B. – Tulcea, Ma­ria B. – Iași, Angela P. – București. Dumnezeu să vă dea tuturor sănătate! Cu res­pect,

DIGĂ MIHAELA – sat Hodivoaia

„Răul să fie departe de dvs.” (Scrisoarea: „Mi-e groază că vine frigul și nu am lemne să mă încălzesc”, F. AS nr. 1497)

Că vă mulțumesc, e puțin pentru ce ați făcut pentru mine. Banii primiți mi-au ajuns și de lemne, și de mâncare. Dumnezeu să vă vadă fapta și să vă binecuvânteze. E târziu pentru răspunsul de mulțumire pe care vi-l datorez, dar sunt tot pe dru­muri, la Arad, la doctori, cu probleme la inimă. Dumnezeu să vă deie în dar zile bune și fericite, să aveți parte numai de bucurii și răul să fie de­parte de dvs.

Mulțumiri speciale doamnei Bianca Videanu din București, pentru ajutor. Cu stimă și respect,

TĂTAR SAVETA – sat Galșa, com. Șiria, jud. Arad, cod 317341

„Să vă lumineze Dumnezeu viața și sufletul” (Scrisoarea: „Atâtea nenorociri, pe capul unui biet copil”, F. AS nr. 1517)

Mă numesc Muntean Gheorghița și mi-ați pu­bli­cat scrisoarea „Atâtea nenorociri, pe capul unui biet copil”, care a înduioșat mulți oameni cu inimi bu­ne. Le mulțumesc cu lacrimi de iubire și cre­din­ță în Dumnezeu, care a văzut suferința în care mă zbat. Să vă lumineze și dvs. viața, sufletul, inima, să vă dăruiască tot binele din lume. Mulțumesc Fun­dației și următorilor donatori: Gheorghe I., Monica-Gabriela P., Ana T., Dana Carolina C., Doina Maria S., Cristina Ruxandra M.

MUNTEAN GHEORGHIȚA – str. Al. Naum Râmniceanu nr. 2, bl. G1, sc. C, ap. 4, Pitești, jud. Argeș, cod 110260, tel. 0747/67.09.13

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian