Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Trebuie să mă operez de urgență”

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Mă numesc Ciuștea Viorica, am 76 de ani, sunt din Iași, pensionată cu 1000 lei pensie, după 24 ani vechime de muncă. Am diabet, osteopo­roză, tensiune, 3 operații de tumoră la sân. Am nevoie de operație la ambii ochi, de urgență, dacă nu mă operez, pot rămâne oarbă, stau cu chirie, dau 800 lei pe lună. Vă rog din suflet să mă ajutați să mă operez la ochi.

Cu respect pentru dumneavoastră și colec­tivul „Formula AS”,

CIUȘTEA VIORICA – str. Basarabi nr. 5B, bl. U1bis, sc. B, et. 2, ap. 1, cartierul Alexandru-Olimp, Iași, cod 700598

„Mă jenez să vă scriu, dar nu am bani nici de pâine”

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

Stimați colaboratori ai acestei minunate reviste „Formula AS”,

Mă numesc Marica Marioara, sunt din lo­calitatea Davidești-Argeș, și am 71 de ani îm­pliniți. Mă jenez să vă scriu, dar lipsurile mele sunt așa de mari, de multe ori nu am bani să cumpăr o pâine. Sunt bolnavă de mulți ani, cu inima și cu ca­pul. Am o mare neliniște în corp. Su­făr de glaucom la ambii ochi, dar nu am bani nici măcar să-mi iau o pereche de ochelari. Mă chinui cu niște ochelari pri­miți de la cineva, dar nepo­triviți cu diop­triile mele. Cel mai grav este că am hepatită cu virusul C, pe care am luat-o prin transfuzie de sân­ge. Am avut un epistaxis cu he­moragie pe gură și pe nas, care nu a putut fi rezol­vat la Pi­tești și am ajuns la București, la Spitalul Pan­duri. Dar au fost niște medici cu suflet mare și cu credință în bunul Dumnezeu. Mi-au spus să stau liniștită că o să fie bine și așa a fost. Din pă­cate, hepatita o am și azi. Soțul meu este și el bolnav și are nevoie de operație de hernie inghi­nală. El are o pensie (acum i-au făcut-o) de 1000 de lei. Ce să faci cu acești bănuți, două persoane și ambele bolnave. Dar bunul Dumnezeu și Sfân­ta Fe­cioa­ră Maria ne dau curaj să fim pu­ternici și cu cre­dință. Rugăciunea ne salvează de toate lipsu­rile. Sunt multe de spus, dar mă opresc aici. Sper din tot sufletul ca scrisoarea să-mi fie publicată și oameni de bună credință să ne ajute cu cât pot. Orice ar trimite, nouă ne este de mare folos. Cine ajunge să scrie o scrisoare de aju­tor este la li­mita sărăciei.

Vă mulțumim din tot sufletul. Bunul Dum­nezeu să vă fie în pază și să vă binecuvânteze. În caz de ajutor, vă rog să expediați banii folosind contul soțului meu (cardul de pensie).

Cont deschis la Raiffeisen Bank, filiala Mioveni, jud. Argeș, pe numele MARICA MARIN, RO 63 RZBR 0000 0600 1681 1105

MARICA MĂRIOARA – com. Davidești, sat Conțești, jud. Argeș, cod 117351

„Am cancer pulmonar și sunt amenințat de orbire”

Stimată doamnă director,

Mă numesc Blidariu Ștefan, am 60 de ani, am pensie de boală și sunt foarte supărat, necăjit și singur. Sufăr de cancer de trei ani, este neope­rabil, și fac tratament de mentenanță, cât mi-o da Dumnezeu viață. Pe lângă această boală, chimio­terapia făcută fiind tare pu­ternică, mi-a afectat ochii și mi-a spart cris­talinul la ochiul drept. Am fost la oftal­mologie, mi s-au făcut controa­lele și măsurătorile necesare, hotă­rân­du-se operația. Necazul mare este că trebuie să plătesc cristalinul, în jur de 1300 lei. Am pensia de 1000 lei, din ea mă întrețin, cumpăr medi­camente, mă deplasez la oncologie din 21 în 21 de zile. Nu am bani să-mi cumpăr acest cristalin necesar. Rog prin dumneavoastră să mi se acorde și mie ajutorul revistei „Formula AS”, pentru a mi-l putea cumpăra. Vă rog cu respect să fiu ajutat. Pentru confirmare vă trimit actele doveditoare. Comanda este dată de doctor la farmacie și trebuie plătită și ridicată.

Vă rog frumos ajutați-mă să nu rămân orb, că nu are cine avea grijă de mine. Vă rog mult! Cu respect,

BLIDARIU ȘTEFAN – loc. Topleț, nr. 529, jud. Caraș-Severin, cod 327400

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian