Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 12-18 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Luna plină din noaptea dintre joi și vineri vine cu emoții puternice dar contradictorii, care se pot manifesta și prin vise intense sau, dimpotrivă, prin insomnii. În schimb, nu e exclus să găsim ca prin minune răspunsuri la probleme care ne preocupau de o bună perioadă de timp. Nevoia de-a ne încon­ju­­ra de prieteni e mare, dar avem tendința de-a ne ex­­prima ideile cam radical, ceea ce poate duce la dispute. Discuțiile familiale în schimb sunt re­zo­nabile și pot duce la depășirea unor blocaje, atâta timp cât nimeni nu ține să impună de unul singur re­guli rigide. De distracție se ocupă Venus, proas­păt sosită în zodia mondenă a Leului, unde poate stârni o pasiune turbulentă sau o dragoste idea­listă. Du­mi­nică putem asista la confrun­tarea între două tipuri de autoritate. O personalitate puternică se poate opune autorității oficiale sau unei persoane autori­tare în vârstă. Cel mai bine e să ne ținem la distanță de asemenea confruntări. Marele benefic Jupiter, aflat în Berbec, se înțelege tot mai bine cu micul benefic Venus în Leu, ceea ce ne poate aduce niște bani, la care probabil că nu mai speram. Sau o per­soană ne întoarce o favoare de care se poate să fi și uitat. Altă variantă e o împăcare cu cineva îndră­git de care ne-am despărțit, nici nu mai știm de ce.    Marte îl determină pe Pluton cel bo­gat și pu­ternic să ia ini­țiative ins­pirate în privința banilor și a puterii.

Semnele cardinale:

BERBECII încep să-și controleze mai bine emoțiile și impulsivitatea, privitoare la chestiuni bănești. Asta vă va fi de mare folos, mai ales dacă sunteți întreprinzători. Luna plină vă poate aduce sprijin de la prieteni.   

RACII care trăiesc o pasiune ascunsă o pot da în vileag în preajma Lunii pline. Ori puteți avea parte de creșterea neaș­tep­tată a unei afaceri. Sau vă puteți bucura de o creș­tere salarială, care vi se cuvenea de mult. Parte­nerul vă e mai util ca oricând în planurile dvs.

BALANŢELE sunt tare active pe plan social. Impactul dvs. crește dacă vă faceți apariția alături de partenerul de cuplu ori de afaceri. Vineri, de exemplu, o apariție publică v-ar ridica prestigiul.

CAPRICORNII trebuie să chibzuiască cum să procedeze cu banii, dacă mai me­rită să susțină o investiție sau să se re­tragă. De luni încolo vă mai clarificați. Vă puteți face remarcați printr-o idee îndrăzneață, prin care vă regăsiți puterea interioară.

Semnele fixe:

TAURII încep să-și recâștige calmul. Cu energia mai aveți de așteptat, mai a­les că vineri s-ar putea să munciți pe rupte ca să vă fa­ceți remarcați. Puteți reuși, dar apoi aveți ne­voie de toată susținerea celor din familie ca să vă odihniți.

LEII sunt în formă cu micul benefic Venus alături. Doar vineri, Luna plină se poate decide să pună reflectoarele mai degrabă asupra partenerului dvs. de cuplu ori de afaceri. Nicio teamă, recuperați ra­pid. Șefii vă pot promova.

SCORPIONII care au reușit să se descurce cu un partener de cuplu ori de afaceri de-a dreptul imposibil încep să-și revină.    Vineri vă simțiți cel mai bine înconjurați de familie, care vă redă încrederea în potențialul dvs.

VĂRSĂTORII devin mai emoționali sub influența Lunii pline în semnul lor. Nu ezitați să vă manifestați sentimentele față de cei dragi. Atât familia, cât și parte­nerul vor ști să aprecieze asta.     

Semnele mutabile:

GEMENILOR le reușesc activitățile cre­a­tive programate pentru vineri. Organi­zați o ieșire interesantă cu amicii și veți putea trezi ad­mirație.    Nu doar evenimentul în sine atrage aten­ția, ci și dvs., ca persoană, reușiți să vă impuneți.

FECIOARELE care au suferit recent o pierdere de imagine sau au avut o călăto­rie neplăcută recuperează. Mai întâi e însă nevoie să de­pășiți obositoarea zi de vineri, când Lu­na plină vă poate da peste cap somnul.

SĂGETĂTORII n-ar trebui să stea aca­să vineri, ci să se alăture prietenilor. Întâl­nirile, în special cu o femeie, vă pun ro­tițele în mișcare. Aceste noi idei vă pot ser­vi ca mijloc de-a relua un proiect mai vechi.

PEŞTII au parte de un weekend liniștit. Aveți grijă duminică, să nu dați curs pro­vocărilor unei persoane din fa­milie. Nu e exclus ca în timpul săptămânii să găsiți so­luții pen­tru echilibrarea veniturilor. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian