Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut un tratament naturist pentru a mă vindeca de cancerul pulmonar”

Foto: Shutterstock

Vă scriu pentru că acum un an, la un control de rutină, am fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Mă simt din ce în ce mai obosit, tușesc, expectorez, am slăbit foarte mult. Medicii nu mi-au dat mari speranțe de vindecare… Îi rog cu disperare pe cei care cunosc un tratament naturist pentru această boală să-mi răspundă. Vă rog să-mi întindeți o mână de ajutor! Orice informa­ție utilă este binevenită. Cu mulțumiri,

ION T. – București

„Ajutați-mă să scap de cancerul de colon cu un tratament din plante!”

Stimată redacție, vă citesc revista de mulți ani și apreciez foarte mult ajutorul pe care îl oferiți cititorilor. Dumnezeu să vă ajute mai departe și să vă dea sănătate. Am rugămintea să mă ajutați și pe mine. Am vârsta de 55 de ani și am fost depistat cu cancer la colon. Aș vrea să știu dacă mă poate ajuta cineva cu recomandări legate de un tratament din plante pentru această boală. Vă rog din suflet, ajutați-mă! Vă mulțumesc!

LAURENȚIU D. – Alba-Iulia

„Am papilomatoză laringiană”

De un an mă confrunt cu o pro­blemă și am decis să vă cer spri­jinul. Am o răgu­șeală puternică, încât uneori nu mai pot vorbi. Am fost la diferiți medici, chiar și la București, unde mi s-a pus diag­nosticul de papilomatoză laringia­nă. În prezent, urmez un tratament cu vitamina A și Paduden. Am făcut și un tratament naturist cu mie­re de albine, ulei de măsline și bitter suedez, dar ră­gu­șeala per­sistă. Precizez că vara mă simt mai bine. Vă rog să mă ajutați!

SORIN – Arad

„Mi s-a pus diagnosticul ateromatoză periferică difuză”

Am 75 de ani și vă scriu cu speranța că cineva mă poate ajuta. Am dureri groaznice la piciorul drept, fiind în imposibilitatea de a mă deplasa. La examenul Doppler Duplex mi s-a pus diagnos­ticul de ateromatoză periferică difuză, spunân­du-mi că am arterele înfundate, fără alte expli­cații privind tratamentul și evoluția bolii. Sunt depri­mată, pentru că durerile sunt chinuitoare. Se poate trata această boală sau măcar se pot atenua durerile?

Vă mulțumesc,

MARIA – Sighișoara

„Mama are tulburări de echilibru”

Stimată redacție, apelez din nou la sfaturile dumneavoastră, fiindcă întotdeauna am primit soluții utile. Am o mamă bă­trână, de 90 de ani, harnică, muncitoare. Se poate îngriji de dânsa sin­gură, mai iese și în grădină pen­tru lucrări mici, dar se deplasează greu, sprijinită în două bâte, pentru că-și păstrează greu echilibrul. Doc­torul de fa­mi­lie i-a prescris Tanakan, dar nu o ajută deloc. În plus, mai face și tra­ta­ment pentru ten­siu­ne osci­lantă, cu Sevikar, Nicergolină și Me­to­prorol.

Rugămintea este dacă i s-ar putea recomanda un tratament pentru echilibru. Se poate răspunde și în rubrica din revistă, fiindcă i-o cumpăr săp­tămânal, sau pe adresa ei: Zelma Kiss, str. Fun­dătura nr. 2, Dej, jud. Cluj, cod 405200, tel. 0264/21.44.56. Cu respect,

GYULA KISS

„Rețin apa în corp, mai ales vara”

Stimată redacție, am 34 de ani și, mai ales vara, rețin apa în corp. Cum vine căldura, mi se umflă picioarele, iar degetele de la mâini se fac cât niște crenvurști, încât nici nu mai pot purta verigheta. În plus, dimineața mă trezesc cu câte un ochi umflat, în funcție de partea pe care dorm. Ce mai, cum vine vara, elimin apa din corp numai cu Furosemid. Am fost și la medicul de familie, și la car­dio­log, dar la analize nu rezultă ni­mic. Îmi poate spune cineva ce alte investigații să fac? Vă mulțu­mesc.

DANIELA – București

„Sufăr de sindromul picioarelor neliniștite”

Sufăr de cea mai cruntă boală de pe pământ: sindromul picioa­relor neliniștite. Ar trebui să merg permanent, pentru că doar atunci nu am furnicături în picioare. Din această cauză nu pot dormi mai mult de 1-2 ore pe noapte. În plus, simt în permanență că-mi ard tălpile. Vă rog din tot sufletul să-mi dați o soluție, pentru că altfel înnebunesc. Vă mulțumesc!

GHEORGHE B. – Focșani

„Caut un remediu pentru degenerescență maculară umedă”

Bună ziua! Am degenerescență maculară ume­dă. Poate cineva să mă ajute cu un sfat? Este foarte greu să nu vezi. Mulțumesc și Dumnezeu să vă răsplătească înțelegerea și faptele bune.

P. – Craiova

„Bunica mea se îneacă când mănâncă”

Dragă redacție, vă rog să o ajutați și pe bunica mea, care trăiește într-un mare stres. Când mă­nâncă, se îneacă, și după aceea nu mai poate să mă­nânce. Din suflet vă rog să mă ajutați!

CRISTINA B. – Craiova

1 Comment
  1. O dieta sanatoasa formata din fructe si legume proaspete ajuta sa avem un corp sanatos. Corpul nostru se regenereaza foarte repede daca ii dam ce trebuie. In primul rand nu mai trebuie sa mancam paine si dulciuri, nimic de pe rafturi, produse care expira peste 2 ani, nimic de genul asta. Trebuie renuntat la toate bauturile carbogazoase sau alte sucuri de pe raft. Singura bautura ce trebuie consumata este apa in care adaugam noi lamaie, iar indulcitor e miere, nu zahar. Sa avem un blender si storcator in casa la care sa ne facem smoothie uri sau sa stoarcem ftucte si legume. Se gasesc multe retete online de smoothie uri si sucuri naturale facute de noi acasa, pe google cautati : ce smoothie si suc natural sunt bune la…pentru ce aveti nevoie..cancer la plamani sau cancer la colon sau circulatie sanguina mai buna, cautati pe google sucuri si smoothies bune pentru ce va intereseaza. Orice durere, problema, inflamatoe ce ati avea, se amelioreaza daca dvs consumati macar 1 litru jumate de apa pe zi sau chiar 2 litri, pe stomacul gol dimineata beti deja cateva pahare de apa plata(cu sau fara lamaie). Faceti post, puteti sta o zi intreaga doar cu apa si daca va e f foame mancati 1 sau 2 banane sau price alt fruct, dormiti macar 8 ore pe noapte(si la amiaza 1 ora dormiti), in timpul somnului corpul iar se vindeca si reface. E important sa va creati o digestie buna si consumand alimente proaspete fructe si legume si 2 l apa pe zi, clar mergeti la toaleta. Nu este o dieta, este un stil de viata. Adoptati l si veti vedea ca durerile dispar si problemele pe care le aveti se amelioreaza sau dispar. Rugati va! Fiti calmi si linistiti! Multa sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian