Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Urinez foarte des, mai ales iarna” (Răspuns pentru COSTIN C. – Craiova, F. AS nr. 1398)

Foto: Shutterstock

Cunosc bine cazul bunicului meu, cu urinatul des, timp îndelungat, până într-o zi, când a urinat cu sânge și a mers la o consultație pentru prostată. I s-a depistat o prostată mărită și un presupus cancer la prostată. A tot luat tratamentele recoman­date de medic, s-a mai ameliorat urinatul, numai că adenomul nu dispărea, având diametrul de 12 mm, destul de mare. Bunica, fiind consumatoare de produse naturiste, umblând pe la toate drogheriile și plafarele, a aflat despre un medicament numit CITOLESS, care se găsește și pe internet. E un produs nou, românesc, și cu rezultate foarte bune. După doar un singur flacon, adenomul de prostată al bunicului a scăzut de la 12 mm la 7 mm. Acum, bunica a comandat 10 flacoane, spunând că așa produs nu a mai întâlnit. Cu respect,

CORNELIU – București

„Mama suferă de rinită alergică” (Răspuns pentru SANDA – Pitești, F. AS nr. 1486)

Rinita alergică nu este o boală gravă. Este o boală care se manifestă cu dureri de cap, nas în­fundat, din care curge o secreție apoasă, strănutat. Fiind o boală alergică, tratați cu Clorfeniramin, Claritine, instilații locale cu Vitamina A uleioasă, câte două picături. Seara, înainte de culcare, faceți inhalații cu apă sau ceai de Mușețel sau sare. Fierbeți într-un vas apa în clocot și puneți în ea ceai de mușețel și trageți pe nas aburi. Repetați mai multe seri la rând.

* Luați o bucată de pansament sau un șervețel, îmbibați în ulei de Mentă, de Cătină, de Lavandă și trageți ușor pe nas. Acestea ajută la desfundarea nasului. Uleiurile le folosiți alternativ.

* Beți ceaiuri din următoarele plante: Trei-frați-pătați, Mușețel, Podbal, Cimbrișor de câmp sau Cimbru de grădină, Gălbenele (al­ternativ), câte trei ceaiuri pe zi (infuzie).

* Feriți-vă de fumul de țigară, care irită mucoasa nazală.

* Faceți tratament balnear în stațiunile Slănic Moldova, Băile Govora, Ocnele Mari, la mare, unde se tratează special bolile căi­lor respiratorii.

* Mestecați dimineața și seara câteva bucăți de fagure de miere.

Vă doresc multă sănătate!

E. ZAMFIR – Drăgășani

„Sufăr de ulcer duodenal” (Răspuns pentru CORINA L, F. AS nr. 1495)

După ce am citit despre sufe­rința pe care o aveți și am înțeles nevoia de ajutor, vă recomand un tratament pe cât de simplu, pe atât de eficient. Este cunoscut și recunoscut de cei care l-au folosit cu încredere. Deci: în fiecare dimineață, după ce vă treziți, pe stomacul gol, veți pune într-un pahar cu 50 ml de rachiu (pălincă), o linguriță cu miere bună de albine. Amestecați cât se dizolvă mierea și beți odată tot conținutul. După 15-20 de minute, mân­cați ceva. Tratamentul durează până terminați mi­nimul de 500 ml rachiu. Vă asigur că, urmând cele de mai sus cu încredere deplină, curând veți uita de suferință.

Vă doresc succes și sănătate!

NICULAE BICA – București

„Caut tratament pentru colon iritabil” (Răspuns pentru SANDU M. – jud. Teleorman, F. AS nr. 1523)

1. După pierderea mamei mele, am rămas cu un colon iritabil. Am ajuns să mă operez de hemoroizi, din cauza scaunului foarte acid. Cerând părerea mai multor medici din București, unul din ei mi-a reco­mandat un tratament cu Optim Relax, pentru starea mea psihică. Așa am rezolvat și problema colonului iritabil, care era legat de suferința pierderii mamei mele. În mai multe probleme de sănătate, cauza poate să fie de natură psihică.

Cu drag,

DANIELA – Iași

2. Dragă redacție, de-a lungul anilor am găsit în această revistă multe sfaturi bune care mi-au fost de folos, mie și familiei mele. Îndrăznesc și eu, la rândul meu, să le ofer din experiența mea și altor oameni.

Timp de două săptămâni faceți pase bioener­getice cu mâinile curate. Aplicați palmele de o parte și de alta a burții, câte 15 minute, după care repetați proce­deul și în zona oaselor bazinului. Acest tratament este bun și pentru polipi pe colon.

E.C. – Constanța

„În fiecare noapte îmi amorțesc mâinile” (Răspuns pentru ELENA S. – București, F. AS nr. 1527)

Deoarece și mie îmi amorțeau mâinile și mă dureau noaptea (ziua, mai puțin), am consultat un medic specialist neurolog, care mi-a recomandat analiza ENMG, adică electroneuro­miografie (im­plică puțin disconfort). În urma acestei investi­gații, mi s-a pus diagnosticul de sindrom de tunel car­pian, formă moderată, la mâna dreaptă și indicația de a purta o orteză specifică pe timpul nopții. De atunci, mă simt bine.

În speranța că v-am putut ajuta, vă doresc multă sănătate.

SANDA P. – jud. Cluj

„La 31 ani, am insuficiență renală cronică” (Răspuns pentru ALEX T., F. AS nr. 1530)

Dragă Alex, îți mărturisesc că și eu am 31 ani și am avut creatinina 7,8 mg și ureea 210 mg. Toți medicii nefrologi au spus „dializă”. Dar mama este abonată la „Formula AS” și a citit despre cineva care a avut creatinina și mai mare și i-a scăzut sub 2 mg. Nu mi-a venit să cred, dar am zis că, oricum, nu mai am ce pierde, și am sunat să-mi dea și mie leacul minune. Nu mi-a dat leacul, dar mi-a dat un număr de telefon, de la cabinetul doamnei dr. Elena Spânu („Lacrima Naturii”, tel. 0744/87.01.94). Faptul că am avut încredere în acel cititor a fost salvator. Cu trata­mentul și regimul indicate și cu încredere în bunul Dumnezeu, am reușit să aduc creatinina la 1,8 mg și ureea la limite normale. Dacă nu citea mama acea mărturie, eu astăzi făceam dializă. Vă mul­țumesc din suflet că existați și că, datorită infor­mațiilor dvs., eu sunt astăzi bine!

Vă îmbrățișez cu drag și mult respect!

Un cititor devenit fidel,

LAVRIC EMANUEL                             

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian