Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut remedii alternative pentru glomus carotidian”

Foto: Shutterstock

Stimată redacție, mama mea, în vârstă de 77 de ani, suferă de mai mulți ani de glomus caroti­dian, care nu a putut fi operat și care în momentul de față s-a mărit. Precizez că este vorba de o tumoră benignă, care tot crește și pune presiune pe artera carotidă și în jurul acesteia.Vă rog să ne ajutați cu sfaturi și remedii alternative pentru sto­parea evoluției sau regresia tumorii. Cu mulțu­miri,

GABRIELA C. – București

„Cum pot scăpa de durerile cauzate de gută?”

Am 71 de ani și sufăr de gută. Me­dicii nu au reușit decât să-mi amelioreze suferința pe o scurtă perioadă de timp. Am dureri insuportabile la genunchi, glezne, coate și degete. Există vreun trata­ment naturist care să mă scape de această grea boală sau măcar să-mi calmeze durerile? Vă rog din suflet să mă ajutați!

VASILE T. – București

„Sufăr de tromboză venoasă profundă”

Sunt interesat să aflu dacă exis­tă tratamente natu­riste pen­tru diag­nosticul meu: tromboză venoasă profundă membrul pelvin stâng; bloc de ramură dreaptă. Cu spe­ranța că voi primi un răspuns de la specialiștii dvs. sau de la cititorii care s-au confruntat cu această afec­țiune, vă mulțumesc!

PETRE C. – Bacău

„Am endometrioză și un chist ovarian”

Stimată redacție, sunt o tânără în vârstă de 28 de ani, diagnos­ticată cu endometrioză și un chist ovarian de mărimea unui ou. Îna­in­te de menstruație, timp de două săptămâni, am dureri abdominale groaznice și-mi amorțește piciorul drept. Am luat nenumărate antibio­tice, fără nici un rezultat. Rog per­soanele care știu vreun tratament naturist să mă ajute. Vă mulțumesc.

L. R. – București

„Caut un tratament naturist pentru pterigion”

Soțul meu a fost diagnosticat cu pterigion, o excrescență ca o pieliță apărută la nivelul con­junctivei, și care înaintează lent spre cornee. A fost operat la ochi de două ori, dar acea pieliță s-a refăcut după fiecare operație. Există vreun tratament naturist care să împiedice recidiva bolii? Vă mulțumesc.

DIANA R. – București

„La 26 de ani, am pete brune pe față”

Vă scriu cu rugămintea de a mă ajuta. De apro­ape patru ani, mi-au apărut pe față niște pete de culoare brună. La început, nu­mai deasupra buzei supe­rioare, dar în ultimul an s-au extins și pe nas și pe obraji. Acum, fața mea ara­tă ca o mică har­tă. Seamă­nă cu petele de bă­trânețe ale bunicii, dar eu am numai 26 de ani! În urma mai mul­tor investi­gații, me­dicii nu au reu­șit să pună un diagnostic. Dacă ci­­neva s-a confrun­tat cu o pro­blemă si­milară, îl rog din suflet să mă ajute cu un sfat! Cu mul­țumiri,

ALINA

„Am fost diagnosticat cu splenomegalie”

Stimată redacție, am 51 de ani și în urmă cu un an am fost diagnosticat cu splenomegalie (splină mărită). În urma tratamentului medica­mentos, splina a ajuns la dimensiuni normale, dar acum este iar mărită și se pare că medicația nu mai are efect. Poate cineva să-mi dea un sfat în acest sens? Vă mul­țumesc.

LIVIU D. – Baia Mare

„Există vreo soluție nechirurgicală pentru fisura de timpan?”

Vă rog să mă sfătuiți unde pot să găsesc un trata­ment pentru vindecarea fisurii de timpan, de care sufăr de mai mult timp și pentru care medicii mi-au spus că singura soluție este operarea ure­chii și efectuarea unei timpano­plastii. Vă mulțumesc pentru înțe­legere și aș­tept răspunsul dvs.

GEORGE T.

„Am o infecție cu Stafilococus aureus”

Am 63 de ani și am suferit o protezare a genunchiului stâng. În zona pro­tezei am o infecție cu Sta­fi­lo­cocus aureus, de care nu reu­șesc să mă vindec, cu toate tra­ta­men­tele cu an­ti­bio­tice pe care le-am făcut. Vă rog mult să mă aju­tați să mă vin­dec de această boa­lă care mi-a complicat viața. Vă mul­țumesc.

SIMONA R.

„Sufăr în permanență de dureri de cap”

Am 31 de ani și sufăr de dureri permanente de cap. Am făcut și o tomografie și mi s-a spus că am doar o ne­vralgie. Am urmat mai mul­te tratamente, dar niciunul nu a avut efect. Îmi simt capul când fierbinte, când rece ca gheața. Aș dori să aflu dacă cineva a avut ace­leași simptome și îmi poate oferi un tra­ta­ment naturist. Cu drag,

ANCA R.

„Fiica mea are afte bucale”

Fiica mea în vârstă de 16 ani suferă de afte bucale, încă de când era mică. Periodic, i se umple gura de răni, nu poate mânca, face febră și are o stare generală de rău. Am încercat tot felul de tra­ta­mente indicate de doctori, dar n-au dat niciun re­zultat. Sunt disperată. Vă rog să mă ajutați!

RODICA – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian