Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 17-23 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

La mulți ani! Nu vă mirați, anul nou astronomic și astrologic începe luni seara, când ne despărțim, cu regret, de marele benefic Jupiter, care predă ștafeta lui Marte. E bine să ne pregătim pentru acest mo­ment, pentru ca puternica energie marțiană să nu ne dea peste cap. În anul pe care-l guvernează, rit­mul vieții devine alert, iar sentimentele care tind să se manifeste nestăvilit sunt nerăbdarea, irasci­bi­litatea și mânia. Dar „micul malefic” are și calități de oferit, care nu sunt de colo: ne ajută să punem pi­ciorul în prag, atunci când e cazul, și ne face hotă­râți și cu­rajoși. De noi depinde pe care dintre aceste tendințe marțiene le vom manifesta. Întru în­ceput, Venus cea diplomată, proaspăt intrată în Taur, ne ajută să păs­trăm un bun echilibru emo­țio­nal. Dis­cuțiile se pot însă încinge de luni încolo, când Mercur intră în Ber­bec, iar marți, când Soarele i se ală­tură, putem de­veni prea pasionali în argumen­tație. Pla­neta puterii, Pluton, pășește joi în zodia Văr­săto­rului, intensi­fi­când instinctele noastre socia­le și punând sub sem­nul întrebării necesitatea păs­trării unor structuri desuete ale puterii. Se accen­tu­ea­ză marile probleme ale societății, iar res­pon­sa­bilitatea educatorilor și a instituțiilor sociale de a de­veni mo­dele pentru generațiile urmă­toa­re crește enorm.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt răsfățați de Venus, de vineri. Puteți primi cadouri sau vă puteți valorifica o înzestrare artistică. Luni în­cepe anul guvernat de stăpânul dvs. Marte. În 2016 ați mai avut parte de atâta forță. E important să o puneți la treabă cu inteligență și moderație.

RACII se bucură de intrarea elegantei Venus în Taur, care le ridică mingea la fileu în cercurile sociale. Calitățile dvs. de povestitori și gustul vestimentar fac im­pre­sie. Energia marțiană, cea care intră în priză de luni, nu vă prea priește, deoarece vă face im­pulsivi.

BALANȚELE vor găsi fie posibilitatea de a optimiza o afacere, fie se vor delecta cu o relație intensă. Marte vă dinamizează relația de parteneriat, de cuplu ori de afaceri, însă nu e exclus ca tovarășul dvs. să prindă niște accente excesiv de autoritare.

CAPRICORNII solitari beneficiază de concursul lui Venus în a se lansa într-o iubire primăvăratecă. Cei care-și doresc un copil, îl pot concepe cu mari șanse ca acesta să fie unul reușit.

Semnele fixe:

TAURII sunt bucuroși nevoie mare de vizita anuală a micului benefic Venus în semnul lor. Ea vă pune în valoare frumusețea și farmecul personal. Succesul de care vă bucurați poate trezi însă invidii, mai ales după ce Marte trece, luni, la cârma noului an.

LEII harnici pot duce până vineri la îndeplinire un proiect, care le aduce cel puțin aprecierea șefilor, dacă nu chiar un bonus sau o promovare. Energia anului guvernat de Marte vă este de mare folos.

SCORPIONII nu se pot plânge de lipsa de afecțiune a perechilor, deoarece Venus îi determină să vă înconjoare cu tandrețe. Ori puteți încheia o asociere bănoasă cu cineva. De luni, Marte vă ajută să luați decizii îndrăznețe la serviciu.

VĂRSĂTORII au numai de câștigat dacă petrec timp cu cei din familie. De luni, Marte vă intensifică ritmul vieții de zi cu zi, vă face eficienți, dar nerăbdarea poa­te cauza certuri sau incidente.

Semnele mutabile:

GEMENII intră în viteza a cincea, căci Marte, cel care devine ocârmuitorul anului începând de luni, îi face și mai agitați decât sunt ei în mod normal. Atenție la volan și la conversații. Dacă vă luați timp să vă odihniți și să vă relaxați în prezența prietenilor, va fi mai bine.

FECIOARELE se agită la serviciu, în­cepând de luni, când Marte le determină să facă mai multe lucruri deodată. Lăsați-o mai moale. Mai bine dați curs îndemnurilor lui Ve­nus și vă destindeți mergând la un spectacol sau plecând într-o excursie.

SĂGETĂTORII sunt puțin triști, căci șe­ful lor Jupiter predă luni sceptrul lui Mar­te, care vine la conducerea anului. Dar și acesta din urmă este în armonie cu energia dvs. În­tr-o primă fază vă dinamizează relația de parteneriat.

PEȘTII sunt invitați de prieteni la ieșiri care le pot face o deosebită plăcere. Puteți lega noi prietenii sau începe flirturi. Marte vă dă o infuzie de energie, care vă determină să ne­gociați cu curaj contracte avantajoase, începând de luni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian