Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Am apelat la autorități și biserică, dar nimeni nu    mi-a oferit ajutor”

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Mă numesc Benu Maria, am 64 de ani și sunt o veche cititoare a revistei „Formula AS”. M-ați aju­tat în 2017, când soțului meu i-a apărut o boală in­cu­rabilă în urma căreia a și decedat. V-am mul­țumit atunci, vă mulțumesc și acum. Dar îngrijindu-l pe el, m-am neglijat pe mine. El s-a dus la Domnul, iar eu am rămas singură și năpădită de boli care mă răpun. Sufăr de diabet, hipertensiune, boală renală cronică, steatoză hepatică, insuficiență venoasă cro­nică. Cea mai afectată îmi este inima. Nu am putut merge la un consult și investigații din lipsa banilor. A trebuit să aleg între pâine și sănătate. Deși în casă era frig ca afară, am făcut această alegere. Consul­tul și investigațiile la Clinica Smart din Alexandria cu costat 350 de lei (anexez actul medical cu plata). Am luat o mașină particulară, având picioarele numai răni de la insuficiența venoasă cronică. În urma investigațiilor făcute, mi s-a explicat că am hipertrofie ventriculară stângă accentuată care îmi dă stările de oboseală, insuficiență respiratorie și am nevoie de operație. Medicamentele nu mă mai ajută. Am o pensie de 1324 lei. Singura mea șansă de a trăi este intervenția chirurgicală într-o clinică de specialitate. Am apelat pentru a face rost de bani la autoritățile locale și la biserică, dar nimeni nu mi-a oferit ajutor. Vă rog ajutați-mă dvs. încă o dată. Sunt disperată! Dum­nezeu să vă binecu­vân­teze cu toate daru­rile Lui, pentru tot ceea ce faceți pentru oa­meni și în aceste vremuri grele, pe ca­re le tră­im cu toții!

Cu stimă,

MARIA BENU – str. Eroilor, bl. 4A, sc. C, ap. 5, Zimnicea, jud. Teleorman, cod 145400

„Din cauza bolii, nu mai îmi simt mâinile și picioarele”

Stimată doamnă director,

Subsemnatul Gheorghe Georgian Emanuel, cu domiciliul în Brăila, str. Doinei nr. 41, sufăr de o boală cumplită: tetrapareză spastică operată. Sunt imobilizat într-un scaun cu rotile. Trăiesc, împreună cu mama mea, care are grijă de mine, dintr-o pensie de handicap de 500 lei, care este insuficientă pentru tratamentul meu și traiul de zi cu zi.

Vă rog din suflet să mă mai ajutați și pe mine, pen­tru a ne putea cumpăra alimentele necesare tra­iului de zi cu zi. Mi-aș dori și un scaun electric cu roți. Din cauza bolii, eu nu îmi mai simt mâinile și picioarele. Nu mai am putere în ele, iar scaunul elec­­tric cu roți mi-ar fi de un mare ajutor. Vă rog din tot sufletul, ajutați-mă! Să vă dea Dumnezeu să­nătate, bucurii și tot binele din lume, echipei „For­mula AS” și cititorilor ei.

GHEORGHE GEORGIAN EMANUEL – str. Doinei nr. 41, Brăila, jud. Brăila, cod 810097, tel. 0771/27.03.93

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian