Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

„Viața te strânge, uneori, ca o menghină” (Scrisoarea: „Am o boală care m-a scos la marginea lumii”, F. AS nr. 1560)

Doamne ajută,

Foto: Shutterstock

În primul rând, mulțumesc Fundației „Formula AS” pentru ajutorul acordat, de asemenea, le mul­țumesc și tuturor cititorilor care mi-au înțeles sufe­rința. E umilitor să-ți plângi necazul în fața lumii, dar viața te strânge uneori ca o menghină. Banii mi-au ajuns de tratamentul și medicamentele bolilor mele, pentru facturi și mâncare. Și eu, și mama mea care are grijă de mine am fost ca de obicei la slujba de duminică și ne-am rugat pentru sănătatea doamnei Sânziana Pop, că face lucruri minunate pentru cei bolnavi și cei săraci, și am aprins lumânări pentru sănătate celor care ne-au ajutat. Să o țină Dumnezeu în viață și sănătoasă pe doamna Sânziana Pop. Multă sănătate tuturor persoanelor care ne-au ajutat, pe mine și pe mama, ca să poată avea grijă de mine.

Mulțumesc următorilor cititori care mi-au trimis ajutoare: Fundația „Formula AS”, Stela G. – Iași, Hristina Elena G. – București, Gheorghe I. – București, Jana S. – Sibiu, Ioan Crăciun A. – Arad, Maria P. – Sibiu.

Mii de mulțumiri! Cu stimă și respect,

ZALINSCHI OCTAVIAN – str. Calafat nr. 63, sector 2, București

„Mergeți cât mai departe pe drumul binelui” (Scrisoarea: „Toată averea lor este o casă veche și înclinată”, F. AS nr. 1545)

Doamnă director Sânziana Pop,

Citesc „Formula AS” și „Asul Verde” de la apa­riția acestor publicații. Am văzut la rubrica S.O.S. că unele persoane cer ajutor, care le este acor­dat. De aceea, am îndrăznit să scriu și eu, și să cer ajutor pen­tru familia Mândroc Alexan­drina și Aurel, din co­muna Dobrotești, jud. Teleorman, de­oarece aceas­tă familie este foarte săracă, trăiesc din alocația copiilor și din unele ajutoare pe care le mai primesc. Casa lor este foarte veche, din pă­mânt, în stare de degradare. Cererea mea s-a publi­cat în „Formula AS” din luna no­iembrie 2022. În urmă cu ceva timp au apărut unele donații de la oa­meni cu suflet, cărora le mulțumim, iar Fundația „Formula AS” le-a oferit un ajutor de 2500 de lei. Și eu, și familia Mândroc vă mulțumim întregului colectiv al acestui ziar, în frunte cu doamna director.

Iată persoanele care au trimis bani: Vasilica P. – Urziceni, Moroșanu – București, Bianca V. – Bucu­rești, Stela G. – Iași, Crăciun A. – Arad, Cecilia M. – Moreni, Ioan P. – Alba Iulia, Nicol B. – Alba Iu­lia, Constanța R. – Vulcan, jud. Hunedoara, Gheor­ghe I. – București, Doina Maria S. – București, Ni­co­lae S. – Sibiu, Alexandra B. – București, Maria I. – Ceahlău, Eugenia Olga G. – Suceava, Gheorghe P. – Caraș-Severin, Iosif R. – Hunedoara, Fundația „Formula AS”.

Vă dorim multă sănătate, putere și forță de muncă și să mergeți mai departe pe drumul binelui. Dum­ne­zeu să vă aibă în pază, că faceți foarte multe fapte bu­ne, în aceste timpuri grele și vitrege. Din banii adu­­­nați au făcut unele reparații la casă, au plătit cu­rentul, au cumpărat unele medicamente și și-au cumpărat de mâncare de sărbători. Vă urez sănătate și tot binele din lume! Cu apre­ciere și respect,

EMILIA FÎNTÎNĂ – București

„Sunteți tipăriți în sufletul meu” (Scrisoarea: „Merg în cârje și am nevoie de ajutor”, F. AS nr. 1553)

Mulțumesc Fundației „Formula AS” pen­tru suma de 2500 de lei pe care mi-a trimis-o în luna Februa­rie. De asemenea, mulțumesc și următoarelor persoa­ne de la care am primit bani: Ioan A. – Arad, Gheor­ghe I. – București, Corina A. – Iași, Aneta C. – Ora­dea, Ma­ria B. – Iași, Jana S. – Sibiu, Bianca V., Anonim.

Le mulțumesc și celor care m-au sunat și mi-au dat sfaturi și rețete de sănătate. Să mă ierte cei cărora nu le-am putut răspun­de la telefon. Sunt toți tipăriți în sufletul meu.

PANCIU ELENA – str. Tineretului, bl. 12, sc. D, ap. 7, Buhuși, jud. Bacău, cod 605102

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian