Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am prolaps de valvă mitrală”

Foto: Shutterstock

Știe cineva cum se tratează prolapsul de valvă mitrală, indiferent prin ce tratament: bioenergie, naturist etc.? Dacă știți, vă rog să mă ajutați.

FLORICA L. – București

„Băiețelul meu suferă de ganglion para-amigdalian”

Am un băiețel de cinci ani și jumătate, care su­feră de peste doi ani de zile de ganglion para­amig­dalian. Cu tot tratamentul efectuat, amig­dalele îi sunt mult mărite. Aștept cu multă nădej­de ca cititorii revistei să-mi recomande fie un tra­ta­ment naturist, fie un medic specialist. Vă mul­țu­mesc,

NIȚU P. – Călărași

„Din cauza unor ovare polichistice, sufăr de hirsutism”

Sunt, probabil, una din multele persoane care suferă de hirsutism, din cauza unor ovare poli­chistice. Am urmat tratament endocrinologic, apoi medicație homeopată. Cert este că niciun tra­tament n-a dat rezultate, și pentru mine a de­venit o obsesie epilarea în fiecare săptămână, atât pe față, cât și pe restul corpului. Vă rog din su­flet să ajutați o fată care nu mai știe ce remediu să încerce și care trebuie tot timpul să-și ascundă sub haine pilozitatea.

IOANA – Bacău

„Sufăr de parotidită subacută”

Am 42 de ani și de șase luni sufăr de o paroti­dită subacută stângă. Tra­ta­mentele re­comandate de medici nu dau niciun rezultat. Dacă știe cineva un tratament cu ajutorul căruia a iz­butit să se vin­dece (naturist sau alo­pat), îl rog să mi-l recomande și mie. Nu mai vreau să fac o intervenție chirurgicală, deoa­rece în urmă cu trei luni m-am operat de fibrom. Vă mul­țumesc din tot su­fletul!

GEORGETA – Sighișoara

„Am rămas cu urme de vărsat de vânt pe față”

Anul trecut, în aprilie, am avut văr­­sat de vânt, de care n-am scăpat nici până astăzi. După trei săptămâni, fiind cu cojile pe corp, am făcut baie și le-am rupt. Am rămas cu gropi și bu­be pe față. Dacă știe cineva un me­dic bun, care să mă ajute să scap de a­cest necaz, îl rog frumos să mă îndrume.

MARA I. – Fălticeni

„Am dureri mari de cap, care nu cedează la tratamente”

Am 22 de ani, sunt student și aș dori să mă ajutați într-o problemă mai veche a mea. În urmă cu aproximativ cinci ani de zile, am început să am dureri puternice de cap în zona cefei. Toate ana­lizele pe care le-am făcut (neurologice, oftal­mologice, ORL) au ieșit bune, cu recomandarea administrării de analgezice pentru calmarea durerilor. Durerea nu a cedat, dimpotrivă, s-a am­plificat, mai ales la efort fizic și când învăț. Durerea se manifestă ca o strângere puternică în interiorul capului, în zona cefei, și se amplifică când mă manifest mai intens (râs sau strigăt), dacă îmi țin ca­pul aplecat în­tr-o parte mai mult de câteva zeci de se­cun­de. Chiar și mer­sul îmi pro­voa­că dureri, căldu­ra soare­lui sau un neîn­sem­nat pahar de be­re. Am obser­vat că în momentul când îmi pun o sursă de căldură la ceafă (foehnul sau dușul cu apă fierbinte) dure­rea cedează, dar după retragerea căldurii revine. Am urmat o altă serie de inves­ti­gații și mai amă­nunțite, printre care și o tomo­gra­fie la glandele su­prarenale și la cap, am fost in­ternat la neurologie. După exter­nare, n-am simțit nicio ameliorare. Am întrerupt studiile pentru un timp, sperând că voi găsi o rezolvare, dar nu am găsit niciun tra­tament, deși am făcut acupunc­tură, bioenergie etc. Absolut toți medicii mi-au spus că sunt să­nătos, dar eu mă confrunt în con­tinuare cu ace­leași dureri criminale. Mă descurc foarte greu în pe­rioada se­siu­nilor, iar la cursuri abia fac față până la capăt. Vă rog insistent să mă ajutați, reco­mandându-mi o posibilitate de inves­ti­gare și tra­tare a acestei dureri care mi-a dat pes­te cap în­trea­ga viață, lipsindu-mă de bucuriile și plăcerile tinereții.

PUIU A. – Sibiu

„Mi se înfundă nările și mă chinuie rău genunchii”

Mi se înfundă nările așa de tare, de parcă ar fi lipite. Chiar dacă îmi suflu nasul, nu iese absolut ni­mic și ele tot lipite rămân. Aceasta se întâmplă mai ales noaptea. Pentru a putea respira pe nas, folosesc un spray, dar a început să nu mai aibă efect. De asemenea, am o gonar­troză care îmi dă mari dureri de genunchi, chiar și când stau jos. Nu știu ce să mai încerc, am epui­zat toa­te tratamentele clasice și na­tu­riste (diadinamice, ultrascur­te). Aștept cu nerăbdare răs­puns în re­vista dvs. și vă mulțu­mesc.

BOICEA G. – Iași

„Caut un remediu natural pentru adenomul de prostată, pentru tatăl meu”

Dragă redacție, apelez la bună­voința dvs. în a mă ajuta să găsesc un remediu din plante tatălui meu, pentru adenom de prostată, afec­țiune cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni. Nu suport să îl văd pe tata cât se chinuie. Nu poate să doarmă noaptea, se duce la toaleta din oră în oră, este din ce în ce mai obosit. Tratamentul dat de doctorul specialist nu a dat ni­ciun rezultat. Ajutorul dvs. îmi este de mare, mare folos! Cu mulțumiri anticipate,

DANIEL P.

„Vă rog, ajutați-mă să scap de chinul colonului iritabil!”

Mă numesc Victoria și în urmă cu un an am ajuns la medic, în ur­ma stării de rău pe care o aveam de ceva timp. Aveam dureri insuportabile, balonări, gaze, când sca­une moi, când constipație. Diagnosticul primit a fost de co­lon iritabil. Între timp am fost diagnosticată cu o in­fecție urinară. Două boli care mă pun la pă­mânt. În urma tratamentului medica­men­tos, nu s-a rezolvat problema mea. Vă rog să mă ajutați cu un tratament naturist care să mă scape de aces­te chinuri. Doamne ajută!

VICTORIA T.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian