Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Doresc un leac pentru glomerulonefrită cronică primitivă”

Foto: Shutterstock

Soțul meu este diagnosticat cu glome­ru­lo­nefrită cro­nică primitivă cu sindrom nefrotic im­pur; insuficiență renală cronică în stadiu de retenție azotată compen­sată. V-aș rămâne recu­nos­cătoare dacă mi-ați recoman­da un tratament naturist. Vă mulțumesc anticipat.

GABRIELA – Pitești

„Mama mea are gonartroză la ambele picioare”

Disperarea mă face să încerc să iau legătura, prin intermediul și cu sprijinul revistei dvs., cu acele per­soane care, dovedind omenie, se implică în necazurile cele mai felurite ale semenilor lor. Mama mea este în vârstă de 82 de ani și este suferindă de gonar­troză la ambele picioare. Diag­nosticată în urmă cu 15 ani, a urmat tratamente des­tinate doar ușu­rării durerilor caracteristice bolii. Re­comandările s-au limitat la folosirea unor supo­zitoare de Diclofenac și la ședințe de fizioterapie. Boala a avan­­sat lent, sigur și cu consecințe dramatice. Cum­­plitele dureri pe care le îndură zilnic, imo­bilizată fiind, au adus-o în pragul unor crize se­rioase de depresie. A ur­mat tratamente medica­men­toase, a urmat chiar și câteva sfaturi natu­riste, dar ameliorarea mult dorită nu a apărut. Vă rog din suflet, ajutați-mă să-mi salvez mama de chinuitoarele dureri ale bolii. Pentru internarea într-un spital, întâmpin ob­stacole: unele de ordin personal – mare dificultate în trans­port –, iar alte­le din punctul de vedere al institu­țiilor spe­cia­lizate (indispo­nibilitate de locuri pentru internare, reticență față de vârsta înaintată etc.). Constat cu durere că suferințele omului aflat la o vârstă înaintată rar constituie o prio­ritate pentru specialiști. Poate am avut ghi­nion până acum, poate un su­flet nobil ne va în­tinde o mână de ajutor, să de­pă­șim și noi aces­te greutăți. Cu stimă,

DOINA – Brașov

„Am dureri puternice deasupra șoldului drept”

Oameni buni, vă rog să mă ajutați să-mi recapăt liniștea și sănătatea pierdute cu câțiva ani în urmă. Pe parcursul zilei, începând de dimineața, după ce am scaun, am dureri puternice deasupra șoldului drept și în abdomen, sub ombilic. Me­di­cul de familie, inter­nările și tra­tamentele alopate efectuate nu m-au ajutat câtuși de puțin. Știe cineva vreun tratament naturist pentru afec­țiunea mea? Cu mulțumiri,

CLARA POP – Mediaș

„Doresc un tratament pentru duodenită atrofică nespecifică”

După o serie de investigații făcute la Clinica din Cluj am fost diagnosticată cu duodenită atro­fică nespe­ci­fică. Medicii mi-au spus că pentru această boală nu exis­tă tratament alopat. Trebuie să țin regim fără glu­ten, deoarece îmi lipsesc niș­te enzime care îl digeră. Nu ar fi nicio problemă, pentru că nu mă deranjea­ză să mănânc doar mămăligă, brân­zeturi, carne, fruc­te (pe care nu le suport coapte) și legume, dar nici cu acest re­gim nu mă simt bine. Am 3-4 scaune pe zi și scad ver­tiginos în greutate. Con­cluzia mea este că nu diger și nu asi­milez nimic din tot ce mă­nânc. Îmi scad pute­rile, am insomnii, am făcut și o de­presie psihică, pentru că nu văd nicio cale de ame­liorare a stării mele de să­nă­tate. Dacă știe ci­neva un tratament naturist pentru această boală, îl rog frumos să mă ajute.

CLAUDIA – Craiova

„Am mâinile pline de crăpături”

Am 70 de ani și am o problemă pe care sper să o pot rezolva cu ajutorul cititorilor acestei reviste. Am mâi­nile pline de crăpături, am folosit pe rând unguen­te dermatologice existente în farmacii, însă fără niciun rezultat concret. Este adevărat că aceste unguente au ameliorat puțin crăpăturile, dar au reapărut după pu­țin timp. De aceea rog cititorii care cunosc metode de vin­decare să-mi dea un sfat prin intermediul revistei. Vă mulțumesc.

AURORA PETCU – Iași

„Mama suferă de bronho-pneumonie obstructivă cronică”

Mama mea, în vârstă de 57 de ani, este foarte bol­na­­vă. Are bronșiectazii chistice și cilindrice bilaterale, bronho-pneumonie obstructivă cronică acutizată și bule de emfizem multiple. Aș dori din tot su­fletul să-mi re­co­mandați câte­va tratamente natu­riste care-mi pot ajuta mama. Vă doresc mul­tă sănătate și multe mul­țumiri.

LUMINIȚA P. – București

„Nepotul meu suferă de boala During-Brocq”

Nepotul meu, în vârstă de 22 de ani, s-a îmbolnăvit acum un an de o boală rară de piele – During-Brocq. Boala se ma­nifestă prin niște bube care a­par pe tot corpul și îi pro­voacă o mâncărime insu­por­tabilă. Ur­mează un tra­tament cu Di­sulone A L’oxidante de Fer, care-i calmea­ză mâncă­rimile, dar pe care nu îl mai pu­tem gă­si (nu se mai importă). V-am fi re­cunoscători dacă ne-ați reco­manda un trata­ment naturist care a dat rezultate în această afec­țiune. Vă mul­țumesc anticipat.

VILMA – Sf. Gheorghe

„Doresc un tratament pentru vulvită mixtă”

Am numai 15 ani, sunt virgină, dar cu toate a­ces­­tea, am contractat o ciupercă vaginală (me­dicul spune că se poate lua din apă). Am făcut tra­ta­ment mai bine de un an, dar degeaba. Ultimul di­agnostic este vulvită mixtă. Cum pot scăpa de a­ceastă ciupercă? Nu mai suport mân­cărimile, ustu­rimile și scurgerile! Vă rog din suflet să mă ajutați.

DANA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian