Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 22-28 septembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Emoțiile pot fi deosebit de puternice sâmbătă, dar mai ales duminică, când Luna trece peste Plu­ton, în Capricorn. E posibil să ne scape remarci ca­re să le trădeze celor cu care discutăm adevăratele noastre sentimente. De aceea este important să ne urmărim reacțiile emoționale, să le lăsăm să existe, dar de preferință în interiorul nostru. Ele se pot ma­nifesta cu precădere față de persoane care exercită asupra noastră o putere abuzivă. Nevoia de a iz­bucni și de a ne afirma este subliniată de faptul că duminică, Soarele intră în Balanță, unde se găsește și stăpânul acestui an, Marte cel belicos. De­oarece niciuna dintre aceste două corpuri cerești nu dis­pune de prea multă putere în Balanță, putem găsi posibilitatea să spunem ce avem de spus și să tragem limite într-o manieră diplomatică. Se poate însă să ne poziționăm cu o oarecare stângăcie, între revolta emoțională și soluția diplomatică, fiindcă cei doi benefici, Venus    în Leu și Jupiter retrograd în Taur, nu sunt în armonie. Venus încearcă să dreagă busu­iocul, dar Jupiter retrograd ne poate determina să facem gafe. Nu este vorba însă despre acte ratate, de tip plutonian, ci despre scăpări de-a dreptul co­mice, care nu sunt de natură să supere pe cineva.

Semnele cardinale:

BERBECII se uită cu respect către parte­nerul de cuplu ori de afaceri, care se pare că acționează cam de unul singur, luând decizii în numele amândurora. Duminică puteți izbucni împotriva cuiva în poziție de autoritate. Dar de luni găsiți o soluție de a vă repoziționa.

RACII, al căror partener de cuplu ori de afaceri a ținut prea multe lucruri în el, pot deveni sarcastici duminică. Se poate însă ca un bărbat din familie să intervină pe post de arbitru, cu condiția să-l lăsați. Nu e cazul să cheltuiți bani pe care încă nu i-ați încasat.

BALANŢELE nu sunt ferite de înțepă­turi veninoase din partea cuiva din fa­mi­lie, poate un bunic. Chiar dacă observația este răutăcioasă, gândiți-vă dacă nu e și un grăunte de adevăr. Soarele și Marte vă ajută să lămuriți pro­blema. Sau puteți ruga un prieten să intervină.

CAPRICORNII sunt cu capsa pusă sâm­bătă, dar mai ales duminică, când pot ataca fulgerător persoane care i-au tratat inacceptabil, poate spre surprinderea aces­tora, care pot fi membri ai familiei. Tot de duminică, e posibil să găsiți soluții clare și tranșante în carieră.

Semnele fixe:

TAURII sunt cam derutați din pri­cina lui Jupiter retrograd în semnul lor. Duminică vă puteți supăra pe oameni care nu și-au respectat promisiunile. Puteți aborda subiec­tul glumind.

LEII se află într-un proces de rede­finire a relațiilor cu ceilalți. Doar față de șefi nu ați reușit încă să găsiți abordarea po­trivită. Situațiile pot deveni însă mai degrabă amu­zante decât tensionate. Un conflict se poa­te naște cu un coleg. Dacă puteți, cereți unui terț să îl medieze.

SCORPIONII, dezamăgiți de o vreme de o rudă sau de un vecin, se pot lua la har­ță cu acesta, mai ales duminică. Perechea dvs. poate dezamorsa conflictul, eventual prin­tr-o glumă. S-ar putea însă să rămână resen­ti­mente mocnite. Cu șefii vă înțelegeți tot mai bine.     

VĂRSĂTORII regăsesc echilibrul în relația de parteneriat. Duminică vă puteți însă confrunta cu urmările unei intrigi care vă dezgustă, pusă probabil la cale de o femeie. Dar nu vă temeți, prestigiul dvs. nu poate fi serios afectat. Soarele și Marte vă protejează.

Semnele mutabile:

GEMENII reușesc în fine să descâlcească niște neînțelegeri familiale. Cei mai buni sorți de izbândă îi aveți luni. Dacă veți călca pe de lături duminică, veți da naștere unei situații otrăvite, riscând să pierdeți stima multora.

FECIOARELE, care se apucă să reeva­lueze niște proiecte prea ambițioase, pot face modificări care își vor dovedi în viitor eficiența. O legătură amoroasă se poate in­tensifica, de duminică, în bine sau în rău.   

SĂGETĂTORILOR le vine greu să nu se manifeste față de o persoană nesuferită, duminică. Dacă aceasta are tangență cu banii, urmările pot fi neplăcute.    Atenție la discuțiile cu cei din anturaj, care vă pot aju­ta să rezolvați niște probleme administrative.

PEŞTII, care au avut așteptări prea mari de la rude sau prieteni, pot fi dezamăgiți. Exa­minați-vă atitu­di­nea, în loc să vă plân­geți. Asta vă reușește cel mai bine la serviciu, unde puteți câștiga aprecierea colaboratorilor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian