Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Să vă spun că sunt disperat e prea puțin” 

Stimată Doamnă Directoare,

Mă adresez dvs., poate aveți bu­năvoința să ne publicați această scrisoare, căci suntem – mama și cu mine – în pragul disperării!

Mama mea a suferit un accident vascular și a pa­ralizat pe partea stângă. Nu știu cu ce am greșit atât de mult pe această lume, încât să avem parte de atâ­ta suferință! A fost internată de urgență în spital. Are nevoie și de mult sânge pentru transfuzii. Pe lângă medicamente, trebuie să încerc să caut donatori, dân­sa având grupa 0 – mai greu de găsit. E plină de    răni, de mă doare sufletul! De două săptămâni nu mai poate mânca decât supă strecurată și ceai…. Nici eu n-o duc prea bine. În urma unui atac de inimă, am fost internat în spital. Nu mai văd aproape deloc. Din cauza unei complicații nici o dioptrie în plus nu mă mai poate ajuta! Sunt, pur și simplu, ter­minat și fizic și psihic! La inimă, complicațiile sunt în faza în care doar operația de valvă mitrală mă mai poate salva, așa cum se vede din actele medicale. Sunt inclus în pro­tocol preoperator, la dl profesor Dr. Lucian D., de la spitalul Monza din București.

Din păcate, nu mai am absolut nimic să pot vinde, ca să încerc măcar să mai sper…, să încerc să pot asigura minimum de tratament pentru mama și pentru mine. Am tot făcut datorii, ca să merg la spital, la analize, să pot plăti utilitățile, vai de lume. Din ce să mai trăim? Să vă spun că sunt disperat e prea puțin.

Să vă ajute Bunul Dumnezeu, să vă dea sănătate și să vă ocrotească de tot ce este rău pe această lume! Fiți binecuvântați!

Am cont bancar în lei, deschis la CEC BANK, RO32CECEGJ0708RON0489884 pe numele NI­CULESCU ALEXANDRU FLORIN.

Cu tot respectul meu,

NICULESCU ALEXANDRU FLORIN – B-dul Nicolae Titulescu nr. 14, bl. 14, sc. 2 ap. 13, Târgu-Jiu, tel. 0726/38.56.60

„Situația lor este tot mai rea, fără ieșire”

Dragă doamnă directoare Sânziana Pop și dragă redacție a „Formulei AS”,

Mă numesc Mihaela Paraschivescu și vă scriu pentru că mi se rupe inima pentru situația finilor mei, Dinu și Mariana Caia din Brașov. Dinu este foarte bolnav și au căzut în sărăcie lucie și datorii. Îi ajut cum pot și am apelat și la prieteni și colegi, la biserică, dar situația este disperată. În vârstă de 56 de ani, Dinu este muncitor necalificat și a lucrat, de la 16 ani, la același angajator, care are toată înțe­legerea, dar din cauza bolii de coloană și a forma­țiunilor pe colon, stă aproape permanent în concedii medicale și banii puțini pe care îi câștigă se duc în mare parte pe medicamente. Mariana (50 de ani), a rămas șomeră, la scurt timp după ce și-au făcut un credit, ca să mai stingă din datorii, iar ratele s-au acumulat, riscând să rămână fără locuință. Lipsa unei calificări nu îi face deloc ușoară angajarea la un alt loc de muncă. Situația lor e din rea în tot mai rea și nu se întrevede nicio ieșire.

Speranța ne este în Dumnezeu și în ajutorul lui, care vine prin oameni cu suflet mare, așa cum sunt cititorii acestei reviste. Îmi pun speranța că își vor face milă cu ei, oricât de puțin vor dărui, își vor agonisi comoară în cer, iar pe finii mei îi vor ajuta să se ridice din necazul lor.

Mă rog Bunului Dumnezeu să le binecu­vânteze jertfelnicia dăruitorilor și munca dum­neavoastră și a redacției „Formulei AS”, care a însemnat atât de mult pentru noi toți, atâția ani!

Mulțumiri din adâncul inimii!

Contul lui CAIA DINU este deschis la banca BRD: RO33BRDE080SV44735670800

Cu tot respectul și recunoștința,

Mihaela Paraschivescu

Adresa lor: CAIA DINU – str. Neptun nr. 4A, bl. 111, sc. B, ap. 22, Brașov, jud. Brașov, cod 500000

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian